Winter Joy: Όλα όσα πρέπει να περιλαμβάνει μία χειμερινή, απολαυστική fashion εμπειρία

Winter Joy: Όλα όσα πρέπει να περιλαμβάνει μία χειμερινή, απολαυστική fashion εμπειρία

Με τον χειμώνα να πλησιάζει και τη θερμοκρασία να πέφτει μέρα με τη μέρα, η διάθεσή μας ακολουθεί… αντίθετη πορεία. Διότι μπορεί ο καιρός να μην είναι «σύμμαχός» μας όμως, εμείς δεν χάνουμε την όρεξή μας για ατελείωτες βόλτες στην πόλη, για after work συναντήσεις με τους φίλους μας και για διασκεδαστικές window shopping περιηγήσεις, οι οποίες μας επιτρέπουν να παραμένουμε ενημερωμένοι για τις κορυφαίες τάσεις στον χώρο της μόδας -και όχι μόνο. Διότι ο ελεύθερος χρόνος που διαθέτουμε μπορεί να μην είναι απεριόριστος, είναι όμως αρκετός, ώστε να προετοιμαστούμε για τη νέα εποχή, να αναζητήσουμε τα items που θα αναβαθμίσουν την γκαρνταρόμπα μας και φυσικά, να χαρούμε λίγο περισσότερο την παρέα των κολλητών μας.

Κάπου εδώ, βέβαια, προκύπτει το εξής ερώτημα: Τι μπορούμε να κάνουμε για να απολαύσουμε ακόμη περισσότερο αυτές τις joyful εμπειρίες, όπως την απογευματινή βόλτα στα αγαπημένα μας καταστήματα με τους φίλους μας και τo χαλαρωτικό aperitivo time, που μας αποφορτίζει από το απαιτητικό οκτάωρο στο γραφείο; Κι όμως, η απάντηση «κρύβεται» στο Attica στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δηλαδή στον αγαπημένο προορισμό κάθε γνήσιας fashionista. Εκεί θα βρούμε όλα αυτά που ζητάμε, για να βιώσουμε ένα joyful «ταξίδι» στον χώρο της μόδας, μία πρωτόγνωρη shopping εμπειρία που θα έχει το μοναδικό, joyful χρώμα του αγαπημένου μας Aperol Spritz, το πορτοκαλί που «φωτίζει» κάθε μας στιγμή και την κάνει ακόμη πιο μαγική.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μία σύντομη λίστα με όλα όσα χρειάζεται να περιλαμβάνει μία χειμερινή βόλτα στη συμπρωτεύουσα, για να μετατραπεί σε μία απολαυστική fashion εμπειρία, την οποία αξίζει να μοιραστούμε με τις κολλητούς μας, γιατί θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά.

#1 Την απόλαυση του aperitivo σε συνδυασμό με τη διασκέδαση του shopping

Αλήθεια, πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι μπορείς να συνδυάσεις σε μία μόνο βόλτα, την απολαυστική γεύση που σου παρέχει το αγαπημένο σου δροσιστικό aperitivo με την έμπνευση και τη διασκέδαση που σε «πλημμυρίζει», όταν δοκιμάζεις νέα ρούχα και αξεσουάρ; Πόσο πιο συναρπαστική θα γινόταν η καθιερωμένη «ιεροτελεστία» των αγορών σου, αν συνοδευόταν από τη λαχταριστή γεύση του Aperol Spritz και αντίστοιχα, πόσο πιο απολαυστικό θα ήταν το Aperitivo Time, έπειτα από έναν διασκεδαστικό «μαραθώνιο» shopping; Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να το ανακαλύψεις, είναι να προσκαλέσεις την παρέα σου σε μία βόλτα στο πολυκατάστημα Attica στη Θεσσαλονίκη από την 1η έως και τις 20 Νοεμβρίου. Γιατί; Διότι θα έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου στον απόλυτο fashion προορισμό της Θεσσαλονίκης και συγχρόνως, να λάβεις μέρος σε διασκεδαστικά παιχνίδια, τα οποία θα σου προσφέρουν λαχταριστές «ιεροτελεστίες». Ένα από αυτά είναι και το quiz σε μορφή QR Scan, το οποίο θα βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή και πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε!

#2 Τη συντροφιά των πιο joyful ανθρώπων της πόλης, δηλαδή των φίλων μας

Ας είμαστε ειλικρινείς. Ακόμη και η πιο ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία, δεν θα ήταν τόσο συναρπαστική, αν δεν είχαμε τη δυνατότητα να τη μοιραστούμε με τους φίλους μας, δηλαδή τους ανθρώπους που ξέρουν το γούστο και τις προτιμήσεις μας, ενώ με τις fashion προτάσεις τους μας βοηθούν να βελτιώνουμε τις στυλιστικές μας επιλογές. Διότι όταν δεν ξέρουμε ποια τσάντα να διαλέξουμε ή ποιο παπούτσι αναδεικνύει τα βήματά μας, οι φίλοι μας είναι πάντα εκεί για να μας κατευθύνουν προς την καλύτερη απόφαση και κατά κάποιον τρόπο, αυτή η together we joy διαδικασία μας φέρνει ακόμη πιο κοντά. Συνεπώς, δεν γίνεται να λείπουν από τη χειμερινή επίσκεψή μας στο Attica στη Θεσσαλονίκη, ειδικότερα αν αναλογιστούμε πως με κάθε αγορά 100 ευρώ και άνω, θα μπορέσουμε να προμηθευτούμε από το ταμείο το κουπόνι δώρου, το οποίο θα εξαργυρώσουμε στα αγαπημένα μας μπαρ, απολαμβάνοντας δροσιστικά aperitivo. Φυσικά, μέχρι τότε μπορούμε να καλέσουμε την παρέα μας στο σπίτι μας, ώστε να οργανωθούμε και να ετοιμάσουμε παρέα τη λίστα των αγορών μας, ενώ συγχρόνως θα τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας με το Aperol Spritz, το οποίο «δένει» άψογα με μικρά tappas και «απογειώνει» γευστικά κάθε γνήσιο Aperitivo Ritual.

#3 Την πορτοκαλί ενέργεια που μας φέρνει ακόμη πιο κοντά και δημιουργείπαρέες

Μία χειμερινή βόλτα για shopping με στο πιο fashion εμπορικό σημείο της πόλης, είναι μία ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά, μέσα από τη μεγάλη μας αγάπη, δηλαδή τη μόδα. Είναι μία εμπειρία που μας θυμίζει ότι είμαστε ένα μικρό κομμάτι από κάτι μεγαλύτερο, μία εμπειρία που μας γεμίζει με joyful ενέργεια, διότι περιτριγυριζόμαστε από ανθρώπους και χρώματα που εκπέμπουν αυτά τα vibes. Τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, από το να ανταποδώσουμε τη joyful ενέργεια που λαμβάνουμε, λαμβάνοντας μέρος με το χαμόγελό μας στη βιτρίνα του Aperol Spritz στα Attica στο City Link στην Πανεπιστημίου; Τραβώντας τρεις selfies από το smartphone ή τον υπολογιστή μας, θα δημιουργήσουμε το δικό μας ξεχωριστό Gif και θα μοιραστούμε το πιο ζεστό χαμόγελό μας, μαζί με τους πιο joyful ανθρώπους της πόλης. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα έχουμε κερδίσει μία θέση στη μεγαλύτερη και πιο joyful παρέα της πόλης, αλλά θα μοιράσουμε και ένα ζεστό joyful μήνυμα, το οποίο θα κάνει τους περαστικούς και τους επισκέπτες να χαμογελούν κάθε φορά που μας βλέπουν.

Κλείνοντας, έχει σημασία να θυμόμαστε πως το Aperol Spritz θα «ντύσει» στα πορτοκαλί το Attica στη Θεσσαλονίκη από την 1η Νοεμβρίου έως και τις 20 Νοεμβρίου, καθώς και τα Attica στο City Link και το Golden Hall στην Αθήνα, μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου. Εμείς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να απολαύσουμε τη βόλτα μας σε ένα από τα Attica Stores και με κάθε αγορά 100 ευρώ και άνω, να προμηθευτούμε το κουπόνι δώρου για Aperitivo Time, ώστε να απολαύσουμε λαχταριστά Aperol Spritz με την παρέα μας, στα πιο hype στέκια της πόλης.

#inatticastores #atticadps