5 outfits πέρα από τα συνηθισμένα για τον φετινό Άγιο Βαλεντίνο

Από τα sexy cutouts της Bella Hadid μέχρι τo midriff fashion trend που λατρεύει η Kendall Jenner, ένα είναι το σίγουρο… πως τα κόκκινα φορέματα δεν είναι μονόδρομος γι’ αυτήν την ημέρα.

O Tom Ford έχει πει πως «το να ντύνεσαι σωστά είναι ένα είδος καλών τρόπων». Και σε ό,τι αφορά την πιο «κόκκινη» και ερωτική ημέρα του χρόνου, την 14η Φεβρουαρίου, το «σωστά» μεταφραζόταν έως τώρα σε red dresses, σε sexy tops και ρομαντικά φορέματα. Η πανδημία, όμως, άλλαξε τα ενδυματολογικά όρια του «καθωσπρέπει» και διαμόρφωσε εκ νέου τα πλαίσια μέσα στα οποία κινείται η μόδα. Αυτό δεν σημαίνει μόνο πως εδραιώθηκε η παντοδυναμία του athleisure και η άνοδος των loungewear, σημαίνει και πως οι γυναίκες σήμερα ψάχνουν ασυνήθιστα κομψούς τρόπους για να ντυθούν και να γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η post-Covid 19 εποχή μας έκανε όλες να αναζητάμε πιο έντονα την απόλαυση και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το τι τρώμε, τι ακούμε και τι βλέπουμε, αλλά και με το τι φοράμε ή πώς θέλουμε να είναι η αγαπημένης μας συνήθεια απόλαυσης θερμαινόμενου καπνού ως ενήλικες καπνιστές. Με την ίδια ευκολία, λοιπόν, που επιλέγουμε το κομψό PULZE, έτσι και και με τα αντισυμβατικά #ootd για να γιορτάσουμε αυτή τη Δευτέρα του Φλεβάρη πιο fashionable από ποτέ.

Inspo μας τα πιο στυλάτα It-Girls του διεθνούς star system. Η Bella Hadid, η Kendall Jenner, η κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber, η Dua Lipa και η Alexa Chung, μας δείχνουν μέσα από τις αναρτήσεις τους στο Instagram τα πιο ασυνήθιστα outfits για τον φετινό χειμώνα -γενικά- αλλά και για τη γιορτή των ερωτευμένων -ειδικά. Looks για ό,τι και αν αποφασίσεις να κάνεις, είτε μείνεις σπίτι με τον αγαπημένο σου είτε δειπνήσετε μαζί σε κάποιο hype εστιατόριο, με κοινό τους χαρακτηριστικό την fashion forward διάθεση και την υψηλή αισθητική, πέρα από τα συνηθισμένα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις ποιο ταιριάζει στο δικό σου στυλ. Άλλωστε πάντα μας ενθουσιάζει αυτή η διαδικασία του σεταρίσματος. Θυμήσου πριν λίγο καιρό, όταν προσπαθούσες να ταιριάξεις τα αγαπημένα σου items με τη Silver ή Copper απόχρωση του PULZE.

#1 Midriff για την Kendall Jenner

Ένα micro-trend που ανέδειξε ο Jacquemus είναι hot χειμώνα καλοκαίρι και έρχεται να κάνει πιο sexy κάθε μας outfit. Η Κendall αφήνει τα κορδόνια να τυλίγουν τη μέση της φορώντας το αγαπημένο της matching set. Αν θες να κάνεις το ίδιο, δεν έχεις παρά να φορέσεις το δικό σου, να βάλεις και ένα oversized blazer από πάνω και να είσαι η πιο stylish «ερωτευμένη» εκεί έξω. Στην mini bag σου βάλε μόνο ένα κόκκινο κραγιόν και το πλήρως φορτισμένο σου PULZE που μπορεί να προσφέρει έως 20 συνεχόμενες χρήσεις. Και με τη λειτουργία κλειδώματος θα είσαι σίγουρη ότι η συσκευή δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί κατά λάθος όσο βρίσκεται στην τσάντα σου.

#2 Cutouts για την Bella Hadid

Θες να βάλεις κάτι τολμηρό και ροζ αλλά να μη μοιάζει παρωχημένο; Ε τότε καν’ το όπως η Bella! Ποιος είπε ότι ένα φούξια φόρεμα πρέπει να είναι γλυκανάλατο; Tσέκαρε τα ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου, στο φάσμα του ροζ, βρες αυτό με τα πιο συμμετρικά «ανοίγματα» και κάνε τη διαφορά με το barbie look σου, όπως η όλα-σε-μία συσκευή PULZE κάνει τη διαφορά με το κομψό design της.

#3 Mannish για την Alexa Chung

Κάνε ένα ανδρόγυνο σύνολο ιδανικό για τη γιορτή των ερωτευμένων προσθέτοντάς του μόνο δύο θηλυκά αξεσουάρ: stilettos και μπουτονιέρα. Απλό; Aπλούστατο! Αν θες να φανείς και πιο τολμηρή από την Alexa μην φορέσεις ένα πουκάμισο με βολάν μέσα από το κοστούμι σου, αλλά ένα αισθησιακό μπραλέ ή ένα lingerie top.

#4 Έντονα prints για την Dua Lipa

Oι ερωτευμένες κοπέλες που θέλουν να γιορτάσουν αυτή τη Δευτέρα δεν φοράνε μόνο συμβατικά one color looks, αλλά και εκκεντρικά, ψυχεδελικά μοτίβα, bold combos και prints που δίνουν μία πιο funky διάσταση στη σημερινή μέρα. Ο έρωτας οφείλει να μας κάνει και χαρούμενες, όπως έκανε και την Dua Lipa αυτό το σύνολό της.

#5 Statement coat για την Kaia Gerber

Δεν έχει μόνο σημασία το τι θα φοράς από μέσα αλλά και «από πάνω», στη ρομαντική σου έξοδο. Η Kaia επέλεξε ένα παλτό με τονισμένους ώμους δια χειρός Chanel, εσύ μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε tailored πανωφόρι έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και να δημιουργήσεις ένα preppy look πέρα από τα συνηθισμένα.

Στη μόδα, στον έρωτα και στις καθημερινές απολαύσεις πρέπει να φαινόμαστε τολμηροί αν θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά #truestory.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης