Εβδομάδα Μόδας στην Κοπεγχάγη: 20 street style looks που θα μας δώσουν το πρώτο φθινοπωρινό vibe

Ναταλία Κατσακιώρη
Εβδομάδα Μόδας στην Κοπεγχάγη: 20 street style looks που θα μας δώσουν το πρώτο φθινοπωρινό vibe
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Είναι το καλύτερο «αντίδοτο» στον καύσωνα των ημερών. 

Ναι, είναι γεγονός. Πήγαμε στην Κοπεγχάγη, βρεθήκαμε στο fashion week της αγαπημένης μας fashion πρωτεύουσας και επιστρέψαμε και πάλι στις θέσεις μας για να σας δώσουμε όλο το ρεπορτάζ. Δεν ξέρω αν κάποιος θέλει ή μπορεί να συγκρίνει το Copenhagen Fashion Week με τις δύο κορυφαίες εβδομάδες του Μιλάνου και του Παρισιού, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το vibe της δεν συγκρίνεται με τίποτα. Και σου το λέω έχοντας πλέον την αυτοπεποίθηση της «αυτοψίας». Ο καιρός είναι αρχικά υπέροχος, αφού το δροσερό καλοκαίρι της Δανίας είναι πραγματικά ακαταμάχητο. Το ίδιο ακαταμάχητο είναι βέβαια και το street style της Κοπεγχάγης, το οποίο θα αναλύσουμε μαζί αμέσως.

Οι σαγιονάρες είναι το effortless cool ζευγάρι του καλοκαιριού -Πώς θα τις φορέσουμε φέτος;

Copenhagen-str-S25-0094.jpg

Το ότι μιλάμε για την πιο cool ίσως πόλη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή πάρτο ως δεδομένο. Με το που προσγειώνεσαι στην Κοπεγχάγη σε αγκαλιάζει αμέσως το vibe των κατοίκων της, που αυτό το διάστημα καλωσορίζουν και τα fashion girls από όλο τον κόσμο, οι οποίες έφθασαν για να παρακολουθήσουν τα διάφορα shows της Εβδομάδας Μόδας. Και ήρθαν καλά προετοιμασμένες. Οι βαλίτσες τους κλείστηκαν με μεγάλη προσοχή και χώρεσαν όσο το δυνατόν περισσότερα items, αφού ως γνωστόν Κοπεγχάγη ίσον layering. Ο καιρός είναι ιδανικός για τα πρώτα φθινοπωρινά σύνολα, οπότε έχουμε στα χέρια μας το κατάλληλο inspo που θα δώσει ιδέες για τα looks του Σεπτέμβρη που πλησιάζει. Γιατί πες την αλήθεια, βαρέθηκες λίγο και εσύ το summer dressing και τους καύσωνες.

Copenhagen-str-S25-0117.jpg

Αυτό, ωστόσο, που ξεχωρίζει την Κοπεγχάγη είναι η χαλαρότητα που επικρατεί ακόμα κατά τη διάρκεια του fashion week. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι ότι όλα τα street style looks έχουν αυτή την αυθεντικότητα των γυναικών που τα δημιούργησαν, ακριβώς γιατί εδώ δεν θα δεις έτοιμα total designer looks από κάποιον κορυφαίο οίκο που έστειλε τα press πακέτα του εγκαίρως, αλλά ένα σύνολο που έχει εμπνευστεί και δημιουργήσει από την αρχή μία γυναίκα με βάση τη δική της μοναδική αισθητική.

Copenhagen-str-S25-0198.jpg

Σχεδιάζεις το staycation σου; Τα 6 δροσερά σύνολα που αξίζει να αντιγράψεις

20 street style looks από τους δρόμους της Κοπεγχάγης: