Back to school: Πώς η επιστροφή στο σχολείο συνδυάζεται με τα πιο κομψά ρούχα και αξεσουάρ

Dimitris Skordas Photography

Τσάντες, κασετίνες, lunch boxes, ρούχα, πανωφόρια και παπούτσια θα «ντύσουν» με απαράμιλλο στυλ τη νέα, σχολική χρονιά των μικρών μας. Πώς θα γίνει αυτό; Mε μία επίσκεψη στο Golden Hall!

Για μερικούς μπορεί να είναι η πρώτη φορά που μπαίνουν σε σχολική τάξη και αφήνουν τη θαλπωρή του σπιτιού για τη μαθησιακή ρουτίνα και τις χαρές της κοινωνικοποίησης και της δημιουργίας δεσμών ζωής. Για άλλους, ο φετινός Σεπτέμβριος μπορεί να είναι μία ακόμα σχολική χρονιά, που ίσως τους βρει πιο ώριμους και κατασταλαγμένους. Και στις δύο περιπτώσεις, όμως, αυτός ο μήνας είναι το εφαλτήριο για μία σεζόν γεμάτη εμπειρίες, χρώματα, γνώση, γέλια και νέες εικόνες. Και ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει είναι με μία shopping list που θα περιλαμβάνει τα απαραίτητα «εφόδια».

Έτσι τουλάχιστον σκεφτηκα εγώ και γι'αυτό πέρασα ένα πρωινό στον αγαπημένο μου προορισμό για shopping, aka Golden Hall , όπου και αγόρασα ρούχα και αξεσουάρ για όλους τους μικρούς μου φίλους. Tα διαφορετικά και uber stylish καταστήματα του Golden Hall κάλυψαν κάθε αγοραστική μου απαίτηση. Έτσι, «γέμισα» με σακούλες που θα κάνουν τις πρώτες ημέρες του σχολείου όχι μόνο δημιουργικές και υπέροχες, αλλά και πολύ κομψές.

Princess and Unicorns

Η αγάπη της βαφτιστήρας μου για τους μονόκερους και το glitter δεν κρύβεται, γι' αυτό και η Nebulous Stars τσάντα από το κατάστημα Μουστάκας Toys Signature Store ήταν αυτό που έψαχνα. Με το ροζ χρώμα «πρωταγωνιστή», άλλωστε, πρόκειται να κάνει την πιο όμορφη αρχή στο νέο της σχολείο.

Mουστάκας Toys Signature Store, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, τηλ. 210 7546030

«The hat choose you»

Το «Καπέλο της διαλογής» έδειξε για τον Harry Potter το Gryffindor, για τον γιο της κολλητής μου πάλι που έχει τρελή αδυναμία στα βιβλία της J. K. Rowling, έδειξε το πρότυπο δημοτικό που είχε δηλώσει. Έτσι, διάλεξα από το κατάστημα Public μία κασετίνα με το εμβληματικό κόκκινο χρώμα του κοιτώνα του αγαπημένου ήρωα.

Public, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6838886

Pink power

Πρώτη δημοτικού και η ανηψιά μου ανυπομονεί να σηκώσει μόνη της τη μεγάλη ροζ τσάντας της. Σκέφτηκα να ντυθεί και ανάλογα -αλλά πάντα άνετα, οπότε επέλεξα ένα μπλουζοφόρεμα σε baby pink απόχρωση με animal printed λεπτομέρειες και ασορτί κολάν από το κατάστημα Frattina. Έτσι, θα είναι και άνετη και ζεστά ντυμένη για τις φθινοπωρινές ημέρες που φέτος θα τις περάσει στο σχολείο.

Frattina, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ.210 6838810

For Minions lovers only

O Κωνσταντής, ο μικρός του αδερφού μου, έχει πάθος με τα Minions. Οπότε, αποφάσισα να του κάνω δώρο ένα backpack Κipling με το αγαπημένο του καρτούν από το κατάστημα Bag Stores στο Golden Hall. Το φόρεσε αμέσως και άρχισε να φωνάζει μέσα στο σπίτι «For me? Aww!». Συμπέρασμα; Μόλις έκανα ένα πολύ επιτυχημένο και πρακτικό δώρο.

Bag Stories, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6854003

V for Veja

To γαλλικό, sustainable sneaker brand Veja το βρίσκετε στο Lapin House και αποτελεί εγγύηση για τις άνετες και στυλάτες ενδοσχολικές (και εξωσχολικές) δραστηριότητες των μικρών σας. Εγώ πήρα ένα unisex ζευγάρι αθλητικών σε μαύρο χρώμα για τον γιο της work bestie μου και όπως μου είπε η ίδια (που φοράει παρόμοιο ζευγάρι στην ενήλικη version του), δεν τα έχει βγάλει από πάνω του και τα σχολεία δεν έχουν καν ξεκινήσει!

Lapin House, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, τηλ. 210 6830809

Ballet class

Και φτάνουμε στο πιο δύσκολο pre school gift: Σε αυτό που διαλέγετε εκ μέρους όλων των κολλητών για να στείλετε στην κόρη της φίλης σας, που μένει στο εξωτερικό. Αν ψάχνετε έμπνευση, να πούμε πως στη δική μας περίπτωση, μία ανατομική τσάντα Belmil με μία μπαλαρίνα από το κατάστημα Το Γαϊτανάκι, ήταν ό,τι έπρεπε. Βλέπετε, η μικρή Νεφέλη κάνει μπαλέτο στο Λονδίνο, οπότε αυτό ήταν ένα δώρο που γνωρίζαμε πως θα το έχει συνέχεια μαζί της.

Το Γαϊτανάκι, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, τηλ. 210 6206710

Little foodies

«Τι θα κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή της κόρης μου στον παιδικό σταθμό; To σωστό δοχείο φαγητού», σκέφτηκα. Και της πήρα ένα με σκαντζόχοιρους και ρακούν που αν γεμίσει με μπισκότα σοκολάτας, θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο της. Αλλά πιστεύω θα το λατρέψει ακόμα και όταν «φιλοξενεί» το πιο υγιεινό κολατσιό.

Milkshakes and Dreams, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, τηλ. 210 6849772

Jurassic world

Οι δεινόσαυροι δεν εξιτάρουν μόνο τη φαντασία των μικρών, αλλά αναδεικνύουν και το μοναδικό στυλ τους. Το συγκεκριμένο πανωφόρι με την πιο cool κουκούλα ever από κατάστημα DPAM, ήταν αυτό που αγόρασα αμέσως στον γιο του καλύτερού μου φίλου που παίζει όλη την ημέρα με Τυραννόσαυρους και Κοπτόσαυρους. Επειδή, λοιπόν, δεν μπορεί να τους παίρνει μαζί του στο σχολείο, ας φοράει ένα μπουφάν με την αγαπημένη του φιγούρα.

DPAM, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, τηλ. 210 6836477

Η επιστροφή στο σχολείο δεν αποτελεί νέα αρχή μόνο για τους μικρούς, αλλά και σημείο επανεκκίνησης για εμάς τους «μεγάλους» που μέσα από τα μάτια τους τα βλέπουμε όλα πιο καθαρά και τα χαιρόμαστε ακόμα περισσότερο. Έτσι ακριβώς, χάρηκα και εγώ το shopping μου στο Golden Hall. Με μία παιδικότητα και έναν ενθουσιασμό σχεδόν πρωτόγνωρο. Back to basics, λοιπόν… για όλους μας!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης