The Office Wear Edit: Ρούχα, αξεσουάρ & διακοσμητικά για να κάνεις στυλάτη επιστροφή στο γραφείο

Διονυσία Καλαποθαράκου
The Office Wear Edit: Ρούχα, αξεσουάρ & διακοσμητικά για να κάνεις στυλάτη επιστροφή στο γραφείο
Dimitris Skordas Photography

Το να γυρίζεις στη δουλειά μετά τις διακοπές είναι «σκληρό». Μπορείς, όμως, να νικήσεις το άβολο συναίσθημα της επιστροφής στα καθήκοντά σου με μία επίσκεψη στο Golden Hall που θα αναβαθμίσει  τόσο τα corporate looks σου όσο και το deco του επαγγελματικού σου χώρου.

New season, new rules! Μπορεί να μην είναι Χριστούγεννα, αλλά ο Σεπτέμβριος είναι παραδοσιακά μία νέα αφετηρία, ένας μήνας επανεκκίνησης όλων των πραγμάτων που είχαμε στο «pause» στο καλοκαίρι. Σίγουρα αυτό που θα αρχίσουμε πάλι δυναμικά είναι να ντυνόμαστε πιο corporate για το γραφείο. Θα το κάνουμε, λοιπόν, με περισσότερη όρεξη αν αποκτήσουμε τα πιο hot, preppy ρούχα και αξεσουάρ της σεζόν, αλλά και καινούργια διακοσμητικά που θα μας βοηθήσουν να δούμε τον επαγγελματικό μας χώρο με άλλο μάτι και φρέσκια διάθεση.

Back_to_Office_05.jpg

Το σωστό Feng Shui είναι ευδιάκριτο από την πρώτη στιγμή που μπαίνεις στο Golden Hall και σε προδιαθέτει να κάνεις update στο office style σου με τα πιο κομψά blazer, πουκάμισα, ladylike φορέματα, ζακέτες και kitten heels της αγοράς. Μαζί με mini designer objects, όπως αρωματικά χώρου, κορνίζες και φωτιστικά γραφείου, που μπορούν να μεταμορφώσουν ένα συνηθισμένο εργασιακό περιβάλλον σε place to be της επόμενης σεζόν. Είναι σημαντικό να πηγαίνουμε με κέφι στη δουλειά και ακόμα πιο σημαντικό είναι να μπορούμε μέσα από μικρές, στυλιστικές πινελιές να κάνουμε την κάθε μας ημέρα πιο αισιόδοξη και φωτεινή. Να την κάνουμε, δηλαδή, διαφορετική από τις προηγούμενες πανομοιότυπες «ημέρες στο γραφείο».

Printed dress for ever

Ένα buttoned-up σοφιστικέ midi φόρεμα είναι το key- item για αυτό το φθινόπωρο και συνδυάζεται με pointy flats, μπαλαρίνες αλλά και μπότες, όταν γίνει η μετάβαση στην επόμενη και πιο κρύα εποχή του χρόνου. Ειδικά, το συγκεκριμένο item που ξεχωρίσαμε από το κατάστημα Τοmmy Hilfiger και μπήκε στην καρδιά μας χάρη στο κομψό, επαναλαμβανόμενο μοτίβο του που το καθιστά διαχρονικό.

Back_to_Office_25.jpg

Τommy Hilfiger, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6837898

Winter is coming

Το hero piece για τις μέρες που η θερμοκρασία θα πέσει και εσύ θα πρέπει να πας στο γραφείο, δεν είναι άλλο από ένα πλεκτό, μονόχρωμο γιλέκο σαν αυτό το uber chic από το κατάστημα Falconeri. Επέλεξε ένα μονόχρωμο σχέδιο για να μπορείς να το φορέσεις με T-shirt σε άλλη απόχρωση και δερμάτινο παντελόνι στις off duty εμφανίσεις σου.

Back_to_Office_43.jpg

Falconeri, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6838142

Something new and something blue

Όλες φοράμε πουκάμισο στη δουλειά, πράγμα που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το να διαφοροποιηθούμε ενδυματολογικά. Αυτό το μακρυμάνικο πουκάμισο, όμως, σε non iron βαμβακερό oxford stretch ύφασμα από το κατάστημα Nara Camicie, που έχει stand up γιακά και slim silhouette, το κάνει πολύ απλό. Mε καρό σακάκι και denim παντελόνι θα έχεις το πιο κομψό Oxford style στο γραφείο.

Back_to_Office_35.jpg

Nara Camicie, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, τηλ. 210 6855453

What an entrance!

Για να κάνεις εντυπωσιακή είσοδο τη νέα σεζόν στο γραφείο χρειάζονται δύο πράγματα: Θετική διάθεση και ένα statement κολιέ σαν αυτό από το κατάστημα Liana Vourakis, από μαργαριτάρια του γλυκού νερού και μπλε αχάτη. Ακόμα και με ένα απλό, marcel φανελάκι και ένα υφασμάτινο παντελόνι, θα κάνεις stand out με το που μπεις στη δουλειά μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

Back_to_Office_31.jpg

Liana Vourakis, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, τηλ. 210 6838092

Οffice romantism

Ένα bow shirt είναι ο πιο διακριτικός τρόπος για να υιοθετήσεις το επίκαιρο «Bridgerton style» στον επαγγελματικό σου χώρο. Φόρεσε ένα ξεχωριστό item σαν και αυτό από το κατάστημα Zara με μονόχρωμο σακάκι, cardigan ακόμα και υφασμάτινο γιλέκο, μάζεψε τα μαλλιά σου και «παίξε» με vintage σκουλαρίκια για μία εμφάνιση με «λογική και ευαισθησία».

Back_to_Office_09.jpg

Zara, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6836740

Monochromatic power

Τα μονοχρωματικά looks αποπνέουν δύναμη και εκφράζουν με τον πιο κομψό τρόπο την αυτοπεποίθησή μας. Το μωβ, επίσης, αποτελεί μία απόχρωση που ταιριάζει και στις ηλιοκαμένες επιδερμίδες του Σεπτεμβρίου και στις λευκές της υπόλοιπης -εργασιακής- σεζόν. Δεν χρειαστήκαμε άλλο επιχείρημα, το βάλαμε ήδη στην ντουλάπα μας.

Back_to_Office_39.jpg

Marina Rinaldi, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, τηλ. 210 6896392

Νatural spirit

Τα αρωματικά χώρου με sticks είναι ένας τρόπος να αφυπνίσουμε όλες τις αισθήσεις μας, επιστρέφοντας στη δουλειά και να φέρουμε μαζί μας «λίγη φύση ακόμα». Η «musk rose» απόχρωση από το κατάστημα Zara Home αναβλύζει λουλούδια, άνοιξη και φυσικά αισιοδοξία… πράγματα που κάνουν την προσαρμογή μας στην καθημερινότητα λίγο πιο εύκολη.

Back_to_Office_18.jpg

Zara Home, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6844306

Lights on

Aυτή η Miniforms Lamp από το κατάστημα Love.it, είναι το φωτιστικό γραφείου που θα σε κάνει να δεις τη δουλειά και τα έγγραφα που σε περιμένουν… υπό νέο πρίσμα! Δεν χρειάζεται να το ανάβεις μόνο όταν μένεις μέχρι αργά στη δουλειά, αλλά κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας που θες λίγο φως ακόμα -και πολλή λάμψη στον χώρο σου!

Back_to_Office_28.jpg

Love.it, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, τηλ. 210 6896238

Ανανέωσε τον χώρο και την γκαρνταρόμπα σου με μία επίσκεψη στο Golden Hall και κάνε με αυτόν τον τρόπο την επιστροφή σου στην καθημερινότητα ακόμα καλύτερη. Ποιος, άλλωστε, δεν θέλει extra δόσεις στυλ και λάμψης (και) στη δουλειά του; Και μην ξεχάσεις πριν φύγεις, να κάνεις μία βόλτα στο Taste Garden -μέχρι 28 Σεπτεμβρίου. Διότι στον πιο ωραίο κήπο της Αθήνας με τις πολύχρωμες καντίνες, θα πάρεις το boost που χρειάζεσαι για την επιστροφή στη βάση.

Ωράριο Λειτουργίας:

Παρασκευή 17:00-22:00
Σάββατο 14:00-21:00