Bubble skirt: Η φούστα που πρωταγωνιστεί τώρα στα social media και θα φορέσουμε το καλοκαίρι

Ναταλία Κατσακιώρη
Bubble skirt: Η φούστα που πρωταγωνιστεί τώρα στα social media και θα φορέσουμε το καλοκαίρι

Είναι η τάση που πρέπει να δοκιμάσεις με τα flats της σεζόν.

Πόσες φορές δεν έχεις νιώσει να βαριέσαι με τα ρούχα σου; Προσωπικά συνεχώς και αυτός είναι και ο λόγος που με κάνει να πειραματίζομαι συχνά με το styling. Αλλά αυτή η ερώτηση είναι μάλλον κάπως πιο γενική. Φυσικά και κατανοώ τον λόγο που το quiet luxury είναι πλέον η πιο αγαπημένη τάση των fashionistas αλλά και του αγοραστικού κοινού στο σύνολό του, ωστόσο όσοι ασχολούμαστε καθημερινά με τη μόδα δεν θα πάψουμε ποτέ να αναζητούμε την έκπληξη. Η χαρά, το fun και το παιχνίδι είναι βασικά στοιχεία του κόσμου της μόδας και από εκεί θα πρέπει να ξεκινάμε πάντα, έχοντας στο μυαλό μας τη διάθεση μας σε κάθε περίοδο.

Οδηγός αγοράς: Το πρώτο staple του καλοκαιριού είναι το λινό πουκάμισο & έχουμε τα 10 καλύτερα

bubble-skirt-(9).jpg

Ε, το καλοκαίρι όλοι νιώθουμε πιο ανάλαφροι και θέλουμε να παίξουμε με τα σύνολά μας. Δεν υπάρχει, λοιπόν, καλύτερο item για να δεις την εμφάνισή σου να μεταμορφώνεται από την bubble skirt, τη φούστα που θα έχεις δει παντού ήδη στα social media και σίγουρα αναρωτιέσαι πώς μπορείς να τη συνδυάσεις. Σου έχουμε όλες τις απαντήσεις.

bubble-skirt-(5).jpg

Mini ή maxi; Η bubble skirt είναι η must επιλογή της σεζόν.

Η bubble skirt είναι η φούστα αυτή με τον ντελικάτο όγκο στο κάτω μέρος της, που είναι κάτι πολύ κοντά στα balloon σχέδια που είχαμε φορέσει και πάλι στα 00s. Μόνο που τώρα είναι πολύ πιο elegant, πολύ πιο girly και χαριτωμένη και μπορεί να ενταχθεί μάλιστα στα minimal κομμάτια της ντουλάπας μας, γιατί θα την βρεις σε λευκό, μαύρο και neutral αποχρώσεις.

bubble-skirt-(2).jpg

Να πούμε ότι θα τη βρεις σε δύο εκδοχές, και mini και maxi και μπορείς να επιλέξεις όποια ταιριάζει περισσότερο στο δικό σου σωματότυπο. Ο πρώτος τρόπος που μπορείς να τη συνδυάσεις είναι με κάποια minimal items της ντουλάπας σου, όπως ένα απλό tank top, ένα αυστηρό σακάκι, ένα ελαφρύ knitted top αλλά και τα flats που τόσο αγαπήσαμε την άνοιξη, όπως τα loafers και οι γεωμετρικές μπαλαρίνες.

bubble-skirt-(4).jpg

Από την άλλη μπορείς να το διασκεδάσεις λίγο παραπάνω και τη φορέσεις πάνω από ένα κάπρι παντελόνι ή ένα boot cut pants σε στενή γραμμή. Η επιλογή είναι δική σου!

bubble-skirt-(1).jpg
https://www.instagram.com/p/C6TqvcsNTuW/

Αυτά είναι τα elegant παπούτσια που θα συνδυάσεις με τις βερμούδες σου το καλοκαίρι

Η bubble skirt στα catwalks: