Tα florals ξυπνάνε τη ρομαντική πλευρά μου, όταν έχω dinner για δύο

Ναταλία Κατσακιώρη
Tα florals ξυπνάνε τη ρομαντική πλευρά μου, όταν έχω dinner για δύο
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Το πιο ρομαντικό μοτίβο που θα αγκαλιάσει τις πιο ιδιαίτερες προσωπικές μας στιγμές.

Εσύ πώς έχεις φανταστεί ότι θέλεις να ντύσεις τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σου; Η κάθε ξεχωριστή εμπειρία της ζωής μας, πρέπει να έχει και το αντίστοιχο outfit που από τη μία θα απηχεί το προσωπικό μας στυλ και από την άλλη θα ακολουθεί τα fashion trends της κάθε σεζόν. Η Answear βάσισε τη νέα της καμπάνια στην έμπνευση που μπορεί να δώσει η μόδα στις προσωπικές μας στιγμές, αφού κάθε φορά που επιλέγουμε να φορέσουμε ακόμα και ένα απλό t-shirt και ένα blue denim εκφράζουμε αυτόματα και το χιούμορ και τις απόψεις μας, όπως δήλωσε και η Marta Sawicka, Director of image marketing της Answear. To σύνθημα «Ντύσε τη ζωή σου με πολύτιμες στιγμές» είναι το moto που θα ακολουθήσουμε αυτό το καλοκαίρι, επιλέγοντας από το Answear.gr όλα εκείνα τα items, ρούχα και αξεσουάρ, που θα έρθουν μαζί μας στις καλοκαιρινές μας διακοπές και τις βόλτες μας στην πόλη. Κάπως έτσι η αξία των αναμνήσεων, των εμπειριών και των ονείρων μας αποκτά ένα ξεχωριστό συναίσθημα κάθε φορά που ντυνόμαστε με το αγαπημένο μας outfit.

https://www.instagram.com/reel/C7LY71OoAf2/

Όταν μάλιστα αναφερόμαστε σε ιδιαίτερες στιγμές, συνήθως βάζουμε και ένα προσωπικό πρόσημο σε αυτές, γιατί οι άνθρωποι και οι εμπειρίες που μοιραζόμαστε μαζί τους είναι στην ουσία αυτά που τις κάνουν πραγματικά μοναδικές. Έτσι και κάποια μοτίβα, χρώματα ακόμα και μυρωδιές έχουν ταυτιστεί στο μυαλό και τη μνήμη μας με ανθρώπους και καταστάσεις. Κάθε φορά, για παράδειγμα, που βλέπω το αγαπημένο μου mini floral dress με τα off shoulder εντυπωσιακά μανίκια, θυμάμαι ένα από τα πιο υπέροχα first dates που είχα στην πόλη ή μία από εκείνες τις συναντήσεις με ενδιαφέρουσες συζητήσεις, καλό φαγητό και κρασί και μία ωραία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Διότι, το statement λουλουδάτο φόρεμά μου ήταν εκείνο που μου έδωσε όλη την απαραίτητη αυτοπεποίθηση που χρειαζόμουν και με έκανε να νιώθω κάθε στιγμή ως η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου.

Τα ρομαντικά florals δεν είναι μόνο για την άνοιξη

«Florals in spring?» είχε ρωτήσει κάποτε τη βοηθό της η σιδηρά κυρία της μόδας Miranda Prisley στην αγαπημένη ταινία Devil's Wear Prada, θεωρώντας το τουλάχιστον ανέπνευστο να παρουσιάσει floral μοτίβα σε ένα ανοιξιάτικο feature. Για αυτό και εμείς, που θέλουμε να είμαστε «groundbreaking» αποφασίσαμε να τα φορέσουμε all year long, δηλαδή όλο το χρόνο και ειδικότερα το καλοκαίρι που έρχεται. Τα catwalks στα fashion weeks ανέδειξαν το all over print με λουλούδια σε μεγάλο πρωταγωνιστή της καλοκαιρινής σεζόν, τώρα που ο ρομαντισμός και όλες οι αναφορές μας σε αυτόν έχει γίνει μία από τις κορυφαίες τάσεις του 2024.

Ξεκινώντας από τα μικροσκοπικά florals της αγγλικής εξοχής σε pastel συνδυασμούς, φτάνοντας μέχρι τα μεγάλα και έντονα σχέδια με λουλούδια σε bold αποχρώσεις και statement συνδυασμούς, τα floral prints είναι εδώ για να μας υπενθυμίζουν ότι ένα και μόνο φόρεμα μπορεί να μας ανεβάσει τη διάθεση και να μας κάνει να δούμε με πιο ρομαντικό βλέμμα το επόμενο date μας. Αν βρίσκεσαι και εσύ υπό προετοιμασία για ένα πρώτο ραντεβού, τότε μπορείς να βασιστείς πάντα στο απόλυτο hero piece της γυναικείας γκαρνταρόμπας -aka στο mini floral φόρεμα. Τα off shoulder σχέδια, που τονίζουν τους ώμους και τη μέση είναι από τις καλύτερες επιλογές, αν μάλιστα το πλαισιώσεις με ένα μονόχρωμο σακάκι και αξεσουάρ στη βασική απόχρωση του φορέματός σου. Οι εσπαντρίγιες είναι τα τέλεια παπούτσια για ένα summer date και είναι κατάλληλες για κάθε περίσταση, αν για παράδειγμα το dinner σας εξελιχθεί σε μια βραδιά με χορό.

Collaz_1.jpg

Φόρεμα Bardot

Εσπαντρίγιες Answear Lab

Γυαλιά ηλίου Moschino

Σακάκι Calvin Klein

Σουέτ ζώνη Answear Lab

Τσάντα HUGO

Αν πάλι έχεις φανταστεί το ραντεβού σου σε μία πιο άνετη version με παντελόνι και casual παπούτσια, τότε και πάλι τα πληθωρικά florals είναι η τάση που αναζητάς. Τόλμησε ένα all over printed κοστούμι στις αποχρώσεις που σου ταιριάζουν και συμπλήρωσε το outfit με sneakers σε διαχρονικό λευκό. Τα αξεσουάρ μπορούν να είναι επίσης σε fun διάθεση και να έχουν κάποιο λουλουδάτο μοτίβο. Αν θέλεις να κάνεις ήδη από το πρώτο ραντεβού το δικό σου statement, τότε δημιούργησε ένα ετερόκλητο mix print με μία επίσης all over printed μπλούζα μέσα από το κοστούμι σου και δώσε μια avant garde διάθεση στο ραντεβού σου.

Collaz_2.jpg

Βαμβακερό παντελόνι Stine Goya

Τσάντα Desigual ABSTRACTUM NAMSOS

Κάλτσες Happy Socks Dancing Flower Sock

Πουκάμισο Rotate LIGHT LONGSLEEVE TOP

Αθλητικά adidas Originals Stan Smith

Μεταξωτή φούστα IRO

Σακάκι Marella

Επειδή, όμως, διανύουμε και την αγαπημένη περίοδο του ελληνικού καλοκαιριού, πρέπει πάντα να είμαστε προετοιμασμένες και για ένα all day beach look, ακόμα και αν πρόκειται για το πρώτο σου ραντεβού, που μπορεί -γιατί όχι- να περιλαμβάνει ένα μπάνιο σε μια ρομαντική παραλία. Τα μαγιό με floral prints είναι μεταξύ των κορυφαίων τάσεων στα beahcwears της σεζόν. Επίλεξε ένα all over printed μπικίνι και συμπλήρωσε το look της παραλίας με ένα ζευγάρι fluo σανδάλια. Τα αξεσουάρ σε floral μοτίβα θα συμπληρώσουν το λουλουδάτο attitude που θέλεις να δημιουργήσεις και θα κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακή την εμφάνισή σου by the beach.

Collaz_9.jpg

Bikini top Paul Smith

Πετσέτα μπάνιου Roxy 0

Τσάντα παραλίας Pinko

Παντόφλες Steve Madden Bail out

Καπέλο Liu Jo

Bikini top Answear Lab

Τα ρούχα που ντύνουν τις μοναδικές στιγμές της ζωής μας, γίνονται και αυτά μοναδικά για εμάς, καθώς τα συνδέουμε με τις ωραιότερες αναμνήσεις και εμπειρίες μας. Και κάθε φορά που θα τα αντικρίζουμε πάνω μας ή ακόμη και μέσα στην ντουλάπα μας, θα ξανανιώθουμε και θα ξαναζούμε εκείνες τις μαγικές στιγμές. Τα ρούχα στις συλλογές του Answear.gr μας εμπνέουν και μας καλούν να αναλογιστούμε ότι οι επιλογές μας εκφράζουν τις αξίες, τις εμπειρίες και την προσωπικότητα μας. Γίνονται κομμάτι του εαυτού μας.

Σχετικά με την Answear:

Η Answear είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ευρωπαϊκές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου στον κλάδο της μόδας και του lifestyle. Η εταιρία λειτουργεί σε 12 ευρωπαϊκές αγορές, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα μέσω του answear.gr, προσφέροντας νέα πρότυπα αγορών στο χώρο της. Στο answear.gr μπορείτε να βρείτε πάνω από 200.000 προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα από περισσότερα από 600 premium fashion brands, όπως Michael Kors, Swarovski, Victoria Beckham, Furla, Tory Burch, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein. Ταυτόχρονα, δημιουργεί θεματικές, περιορισμένες συλλογές του δικού της γυναικείου brand, Answear.LAB ενώ χάρη σε μια προσεκτικά επιλεγμένη γκάμα, δίνει πρόσβαση στο κοινό της σε έναν εμπνευσμένο κόσμο μόδας.