Tony Awards 2024: Η Angelina Jolie είχε τη δική της mother & daughter στιγμή στο κόκκινο χαλί

Ναταλία Κατσακιώρη
Tony Awards 2024: Η Angelina Jolie είχε τη δική της mother & daughter στιγμή στο κόκκινο χαλί

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Η εμφάνισή της με την κόρη της Vivienne και όλα τα looks που ξεχωρίσαμε από τη χθεσινή τελετή.

Μία λαμπερή βραδιά ήρθε να φέρει κινηματογραφικό αέρα στο καλοκαίρι μας με τα Tony Awards να πραγματοποιούνται εχθές με μεγάλη επιτυχία ζωντανά από το David H. Koch Theater στο Lincoln Center. Τα Tony Awards, αν και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αγγίξουν την αίγλη των Oscars έχουν μία πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των ηθοποιών, αφού μιλάμε για τα πιο σημαντικά θεατρικά βραβεία, που έρχονται να επιβραβεύσουν τις καλύτερες παραγωγές του Broadway. Η Αμερική έχει τη δική της παράδοση στα εντυπωσιακά musicals και παραστάσεις, που έχουν αφήσει ιστορία κατά καιρούς, ενώ το Broadway αποτελεί τον διακαή πόθο ακόμη και πολλών κινηματογραφικών αστέρων, που θέλουν να περάσουν και από το θεατρικό σανίδι.

Sleepwear as daywear: Το pyjama shorts είναι η τέλεια δροσερή εναλλακτική στο τζιν σορτσάκι σου

https://www.instagram.com/reel/C8S5IJNKcJP/

Εχθές, λοιπόν, τα Tony Awards τα είχαν όλα: βραβεύσεις, συγκίνηση, τραγούδι και ένα κόκκινο χαλί με ιδιαίτερη λάμψη. Τα βλέμματα κέρδισε αυτή τη φορά μία πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση, αυτή της Angelina Jolie μαζί με την κόρη της Vivienne, που έφθασαν στο red carpet δημιουργώντας μία υπέροχη mother & daughter στιγμή.

Angelina Jolie και Viviene Jolie Pitt: Το matching outfit στα πράσινα.

Προφανώς και είναι το θέμα της ημέρας. Όταν μία star όπως η Angelina Jolie κάνει την εμφάνισή της σε ένα red capret αυτόματα τραβάει τα βλέμματα. Χθες, λοιπόν, η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε στα Tony Awards με τη συνοδεία της κόρης της Viviene, η οποία φαίνεται να ανακολουθεί από τώρα το inspo της μαμάς της. Η Jolie δεν επέλεξε κάποιο σχέδιο από το προσωπικό της brand Atelier Jolie, αλλά ένα εντυπωσιακό gown από βελούδο σε green mint απόχρωση δια χειρός Atelier Versace.

tony-awards-(9).jpg

AP IMAGES

H κόρη της Vivienne φόρεσε ένα εκκεντρικό σύνολο, που θα αγαπούσε σίγουρα κάθε έφηβη. Ένα πράσινο κοστούμι με γιλέκο αντί για σακάκι, wide leg παντελόνι με πιέτες, παπιγιόν και sneakers από την Converse. Ήταν η καλύτερη mother & daughter στιγμή που είδαμε τελευταία στο κόκκινο χαλί.

2024 Tony Awards - Arrivals

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Η Alicia Keys από την άλλη επέλεξε το κόκκινο με μία custom Gucci δημιουργία, με opera gloves και εντυπωσιακό hair style. Άλλη μία υπέροχη στιγμή ήταν η ακομπλεξάριστη Brooke Shields, που τόλμησε να συνδυάσει το Monique Lhuillier qown της με ένα ζευγάρι matching, κίτρινα Crocs, τα οποία έδειξε με χάρη στους φωτογράφους.

2024 Tony Awards - Arrivals

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision
2024 Tony Awards - Arrivals

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Τζιν φούστα: Η Φαίη Σκορδά βρήκε το τέλειο all day look με το hero piece του καλοκαιριού

Red carpet looks: