Το φόρεμα καφτάνι είναι η τέλεια επιλογή για τα summer nights σου -Τα boho girls επιστρέφουν

Ναταλία Κατσακιώρη
Το φόρεμα καφτάνι είναι η τέλεια επιλογή για τα summer nights σου -Τα boho girls επιστρέφουν

Ανάλαφρο και δροσερό το καφτάνι σου θα φορεθεί και στην πόλη.

Τα ρούχα παραλίας αποτελούσαν παλιότερα μία εντελώς ξεχωριστή κατηγορία της ντουλάπας μας. Και αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που βιώναμε επίσης και το όλο experience της παραλίας και του κυριακάτικου μπάνιου μας, που ήταν κατά κύριο λόγο οικογενειακό. Σήμερα το summer life style έχει δημιουργήσει μία ολόκληρη κατηγορία, το resort wear, που είναι μάλιστα και από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά κατηγορίες στο κομμάτι του luxury αλλά και commercial fashion. Και αυτό γιατί κανείς δεν θέλει πια να φοράει στις διακοπές του το ξεβαμμένο t-shirt του ή ένα τζιν σορτσάκι μαζί με σαγιονάρες. Οπότε τα ανάλαφρα παρεό, τα καφτάνια, τα λινά πουκάμισα και οι παντελόνες βρήκαν αμέσως τη θέση τους στα summer looks μας, που συχνά μας συνοδεύουν και σε ένα φαγητό ή ένα ποτό αμέσως μετά την παραλία.

Tony Awards 2024: Η Angelina Jolie είχε τη δική της mother & daughter στιγμή στο κόκκινο χαλί

Kors-S24-018.jpg

Michael Kors SS24

Το 2024 ένα bohemian chic item πρωταγωνίστησε στις πασαρέλες και έκανε εντύπωση στα SS24 catwalks με το effortless chic vibe του. Μιλάμε για το φόρεμα καφτάνι, ένα ρούχο που μπορεί να γίνει το αγαπημένο σου το καλοκαίρι του 2024 και να μεταμορφώσει τις βραδινές σου εμφανίσεις. Γιατί -ναι- καλά κατάλαβες, δεν θα περιοριστεί μόνο στα αυστηρά πλαίσια του beach look, αλλά θα έχει ένα έναν ουσιαστικό ρόλο στο καλοκαιρινό styling.

Tο φόρεμα καφτάνι είναι μία ωδή στο bohemian girl.

Αμέσως μετά την πρώτη συλλογή της Chemena Kamali για τον οίκο Chloe ο όρος bohemian girl επανήλθε στα στόματα του κόσμου της μόδας και φυσικά η τάση έχει ξεκινήσει ήδη να πρωταγωνιστεί στο καλοκαίρι μας. Ξεκινώντας από το πιο εύκολο και αγαπημένο σημείο του boho chic, aka το καφτάνι, θα θυμηθούμε και πάλι μία αισθητική που ταιριάζει τέλεια στο καλοκαίρι μας.

Photo-shared-by-Blanca-Miro-Scrimieri-on-May-18-2023-tagging-@mango-and-@simonmillerusa..jpg
https://www.instagram.com/p/CvOrIGDIsVb/

Οίκοι όπως οι Ralph Lauren, Chanel, Michael Kors και Gabriella Hearst είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από τα πολυτελή καφτάνια που είδαμε στα catwalks, που με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα γίνουν η καλύτερη επιλογή για τα χαλαρά night outs του καλοκαιριού.

Ralph-Lauren-S24-046.jpg

Ralph Lauren SS24

Cristiano Marcheli:Η Μαίρη Χελιώτη δημιούργησε το προσωπικό της brand με έμπνευση από τον μπαμπά της