Οι 3 πιο hot τάσεις στα μπικίνι που θα πρωταγωνιστήσουν αυτό το καλοκαίρι

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι 3 πιο hot τάσεις στα μπικίνι που θα πρωταγωνιστήσουν αυτό το καλοκαίρι

Και είναι και οι τρεις καυτές, όπως το καλοκαίρι μας.

Ένα νέο μαγιό είναι βασική προϋπόθεση για να ξεκινήσει σωστά μία νέα σεζόν στη θάλασσα. Και μπορεί να μιλάμε για ένα μικροσκοπικό κομμάτι ύφασμα, αλλά όλς ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι και ότι μπορεί στην πραγματικότητα να κάνει τεράστια διαφορά στο πώς δείχνει το σώμα μας. Η σωστή λέξη δεν είναι κάλυψη, αλλά ανάδειξη, αφού δεν κρύβουμε ποτέ το πώς πραγματικά είναι το σώμα μας, αλλά το γνωρίζουμε καλά, το αποδεχόμαστε και τελικά φροντίζουμε να το αναδεικνύουμε με τον καλύτερο τρόπο.

6 sophisticated items που ταιριάζουν στο καλοκαίρι σου

Photo-by-Vera-van-Erp-on-June-09-2024.-May-be-an-image-of-1-person-underwear-and-halter-top..jpg

Οι τάσεις της σεζόν στα μαγιό και πιο συγκεκριμένα στα μπικίνι είναι άκρως ενδιαφέρουσες και τολμηρές και ανάμεσά τους θα βρεις σίγουρα το σχέδιο που σε εκφράζει. Ακολουθούν οι τρεις κορυφαίες προτάσεις της σεζόν.

https://www.instagram.com/p/C2VSZZaCeU1/

Τα 3 μπικίνι που αξίζει να δοκιμάσεις το 2024.

Monogrammed

Τα prints μας αρέσουν πολύ το καλοκαίρι αλλά έχουν την τάση να κάνουν λίγο πιο παρωχημένο ένα μαγιό. Έχει δηλαδή μια αρκετά έντονη εικόνα, που ίσως ρίχνει κάπως την κομψότητα. Αν, ωστόσο, είσαι ξεκάθαρη fan τους, τότε είναι η στιγμή να δοκιμάσεις ένα μπικίνι με monogrammed μοτίβο από τον αγαπημένο σου οίκο ή brand που είναι η επιτομή του quiet luxury στο beach look μας.

Photo-by-Leonie-Hanne-on-January-04-2024..jpg

Ντραπέ

Τα ντραπέ ξεκίνησαν πρώτα από τα ρούχα και είναι από τις λίγες τάσεις που πέρασαν και στα μαγιό μας. Γενικά κολακεύουν πολύ τη σιλουέτα και δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι υπάρχουν καμπύλες ακόμα και σε ένα πιο petite σώμα. Είναι ξεκάθαρα sexy και ταιριάζει προφανώς σε μονόχρωμα μπικίνι.

jpg.jpg

Tony Awards 2024: Η Angelina Jolie είχε τη δική της mother & daughter στιγμή στο κόκκινο χαλί

Tutti Frutti

Τα φρούτα είναι φέτος παντού. Κεράσια, φράουλες και άλλα χαριτωμένα prints με φρούτα και λαχανικά έχουν κάνει την εμφάνισή τους αυτό το καλοκαίρι και στα μαγιό μας. Είναι ένα αρκετά παιχνιδιάρικο και girly σχέδιο, που ταιριάζει σε όλα τα κορίτσια, είτε έχεις καμπύλες, είτε είσαι petite. To κερασάκι είναι το πιο δημοφιλές σχέδιο μέχρι στιγμής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πρωτοτυπήσεις και να επενδύσεις σε ένα ιδιαίτερο print όπως είναι τα λεμόνια.

Photo-by-Emili-Sindlev-on-April-14-2024.-May-be-an-image-of-swimming-raft-glasses-pool-and-cabana..jpg