Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish τσαντάκια που θα κρατήσουμε στους γάμους της σεζόν

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish τσαντάκια που θα κρατήσουμε στους γάμους της σεζόν
Photo Credit: Mattia Arioli/launchmetrics.com/spotlight

Επιχείρηση γάμος σε εξέλιξη.

Το φαινόμενο της it bag συνεχίζει να μας απασχολεί όλους και να στρέφει την προσοχή μας στα νέα bag trends που θα κρατήσουμε μέσα στο καλοκαίρι. Και όσο και αν θέλεις να περάσεις τις μέρες σου στην παραλία με έναν τεράστιο σάκο ή μία άνετη τσάντα θαλάσσης, ξέρεις πολύ καλά ότι μια νέα βραδινή τσάντα είναι πλέον απαραίτητη. Γιατί πριν φύγουμε για τις διακοπές μας έχουμε ένα μεγάλο διάστημα που θα απολαύσουμε το καλοκαιρινό night life, θα κάνουμε τις εξόδους μας και θα βρεθούμε μαζί με αγαπημένους και φίλους στους γάμους της σεζόν. Ναι, οι γάμοι έχουν κλείσει σχεδόν όλα τα επόμενα Σαββατοκύριακα, οπότε ένα καινούργιο βραδινό τσαντάκι είναι το must buy της εβδομάδας.

6 sophisticated items που ταιριάζουν στο καλοκαίρι σου

Milano-str-F23-0375.jpg

Αρχικά να ξέρεις ότι τα σωστά αξεσουάρ μπορούν φυσικά να μεταμορφώσουν ένα look και να κάνουν τη διαφορά, ειδικά όταν μιλάμε για ένα βραδινό τσαντάκι, όπου όλα επιτρέπονται. Χρώμα, strass, φτερά, κεντήματα και κρόσσια. Όλα χωράνε σε μία party bag που σκοπό της έχει να κρατάει μόνο τα απαραίτητα της βραδιάς και τίποτα παραπάνω. Αυτό πρεσβεύει και ο Simon Porte Jacquemus, ένας από τους πρώτους σχεδιαστές που λάνσαρε τα μικροσκοπικά αυτά τσαντάκια, τα οποία χωράνε οριακά μόνο το κραγιόν μας. Γιατί μια έξοδος για χορό ή μία δεξίωση σε έναν γάμο θα πρέπει να έχει την απόλυτη προσοχή σου, αφήνοντας σπίτι ακόμα και το κινητό σου. Ελευθερία και sexy διάθεση για σένα που θέλεις να περάσεις μια ανέμελη βραδιά όπως μας αξίζει.

New-York-str-S23-1291.jpg

Οπότε σταμάτα να βάζεις διλήμματα στον εαυτό σου, του τύπου «άνεση ή εντυπωσιακό shape». Εδώ κερδίζει πάντα το edginess! Οι φετινές συλλογές των αγαπημένων μας brands είναι γεμάτες με ενδιαφέροντα items που αξίζουν μια θέση στη ντουλάπα σου. Γιατί μην ξεχνάς ότι ένα ωραίο βραδινό τσαντάκι δεν έχει στην πραγματικότητα εποχή, οπότε μιλάμε για μία επένδυση για όλες τις εποχές. Παρακάτω οι καλύτερες επιλογές της αγοράς.

Paris-HC-str-S23-0744.jpg

Sleepwear as daywear: Το pyjama shorts είναι η τέλεια δροσερή εναλλακτική στο τζιν σορτσάκι σου

Editor's choices: