5 βαλίτσες που δεν ήξερες ότι θέλεις για τις φετινές σου διακοπές!

5 βαλίτσες που δεν ήξερες ότι θέλεις για τις φετινές σου διακοπές!

Προμηθεύσου με τις καλύτερες βαλίτσες για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο φέτος το καλοκαίρι!

Η περίοδος των διακοπών μας είναι μοναδική, όλοι το ξέρουν αυτό, όμως το να ετοιμάζεις βαλίτσες μπορεί να γίνει αποθαρρυντική διαδικασία και να σε αγχώσει για πολλά. Θέλεις να είσαι σίγουρος πως θα έχεις μαζί σου όλα εκείνα που χρειάζεσαι φέτος το καλοκαίρι, αλλά δεν θέλεις από την άλλη να το παρακάνεις και να καταλήξεις με έναν τόνο πράγματα που μάλλον… δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ. Για κάποιους κάθε καλοκαίρι το ίδιο συμβαίνει! Για να σου λύσουμε τα χέρια και να σου αποδείξουμε πως όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει σχεδιασμός, έχουμε συγκεντρώσει για σένα μια λίστα με τις τσάντες εκείνες που μάλλον ούτε εσύ ο ίδιος δεν ήξερες πως χρειάζεσαι. Το σημαντικό είναι να είναι άνετες, ευρύχωρες, να είναι σωστά σχεδιασμένες για να χωρούν πράγματα και να μην βαραίνουν τον κορμό όταν τις κουβαλάς. Γιατί ξέρουμε ότι φέτος έχεις διάθεση να αλωνίσεις… όλα τα αεροδρόμια και όλα τα λιμάνια που υπάρχουν. Πάμε να δούμε λοιπόν.

Βρες το σωστό μέγεθος

plaisio_suitcases_001.jpg

Το παν για να εντοπίσεις την κατάλληλη βαλίτσα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές είναι μάλλον να καταλήξεις στο σωστό μέγεθος. Κάτι πολύ μικρό πιθανότατα δεν θα σε αφήσει να πάρεις μαζί σου όλα όσα θες, από την άλλη κάτι πολύ μεγάλο, θα σε δυσκολέψει πολύ στη μεταφορά και μην ξεχνάς πως όταν πας διακοπές, θες πάνω απ’ όλα να είσαι άνετος. Μία εξαιρετική πρόταση για εσένα που θες να τα συνδυάσεις όλα, είναι λοιπόν η υφασμάτινη βαλίτσα Sentio που είναι στην ουσία ό,τι χρειάζεσαι για τις καλύτερες αποδράσεις της ζωής σου. Με χωρητικότητα 96 λίτρων, πρακτική ABS εξωτερική σχεδίαση και ανθεκτική εσωτερική επένδυση πολυεστέρα, υπόσχεται να μεταφέρει με ασφάλεια όλα τα αγαπημένα σου ρούχα και αξεσουάρ σε όποιον προορισμό κι αν αποφασίσεις να πας!

plaisio_suitcases_002.jpg

Από την άλλη υπάρχουν κι οι άνθρωποι εκείνοι που θέλουν να ξεκινήσουν τις διακοπές τους με πιο παιχνιδιάρικη διάθεση και να το δείξουν ακόμα και στις βαλίτσες τους. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία προσωπικότητας, τότε η Stamps βαλίτσα της Sentio είναι ό,τι χρειάζεσαι, για τις καλύτερες αποδράσεις της ζωής σου! Να εξηγήσουμε όμως γιατί. Έχει ιδανική χωρητικότητα, ελαφριά κατασκευή από υλικό ABS και ανθεκτική εσωτερική επένδυση πολυεστέρα, με τα οποία υπόσχεται να μεταφέρει με ασφάλεια τα αγαπημένα σου ρούχα και αξεσουάρ, σε όποιον προορισμό κι αν αποφασίσεις να πας. Εσύ φρόντισε, μόνο, να περάσεις τέλεια, αφού τα πράγματά σου θα είναι σε καλά… ροδάκια!

Το παιδί σου και τα μάτια σου

plaisio_suitcases_003.jpg

Έτσι όπως το πας, παραλίγο να ξεχάσεις το παιδί σου! Φυσικά και αστειευόμαστε. Διακοπές σημαίνει οικογένεια και ξέρουμε καλά πως το παιδί σου είναι για σένα προτεραιότητα, άρα όπως θες να έχεις όλα τα δικά σου πράγματα σε τάξη, έτσι θες να έχεις και τα δικά του. Για να έχεις τα πάντα τακτοποιημένα και να μην απασχολεί τίποτα το μυαλό σου όσο θα ρεμβάζεις τη θέα της θάλασσας. Αν συμφωνείς με αυτό που λέμε, ρίξε μια γρήγορη ματιά στο σετ το οποίο εξασφαλίζει ό,τι χρειάζεσαι για τα ταξίδια και τις εκδρομές σου. Δεν θα χρειαστεί άλλωστε πολύ για να σε πείσει. Μία βαλίτσα 18'', ένα backpack 15'', ένα lunch bag 10'', ένα μαξιλάρι ταξιδίου και μία ασορτί ετικέτα βαλίτσας, για να μην μπερδευτούν τα πράγματά του παιδιού με κανενός άλλου. Τώρα, είσαι πλήρως εξοπλισμένος με τα απαραίτητα, για να πάρεις μαζί σου όλα όσα χρειάζεσαι και να απολαύσεις άνετα το ταξίδι σου, από την αρχή μέχρι και το τέλος.

Κάτι μικρό για ό,τι μένει

plaisio_suitcases_004.jpg

Είναι όμως η ώρα αυτή που έχεις ετοιμάσει όλα τα μπαγκάζια σου και είναι όλα άψογα πακεταρισμένα για να φύγεις. Ξαφνικά όμως προκύπτουν ένα σωρό πραγματάκια της τελευταίας στιγμής. Ένα τρίτο μαγιό που σκέφτηκες να πάρεις, δύο βιβλία που σου έκαναν δώρο, εκείνο το ζευγάρι παπούτσια που τελικά δεν θα ήθελες να αποχωριστείς και διάφορα άλλα που είναι ικανά να γεμίσουν ένα μικρό επιπλέον βαλιτσάκι. Αν ψάχνεις κάτι τέτοιο δες τη BURGUNDY βαλίτσα της Sentio που σου δίνει ακριβώς αυτό! Με χωρητικότητα 39 λίτρων, ελαφριά κατασκευή από υλικό ABS και ανθεκτική εσωτερική επένδυση πολυεστέρα, δεσμεύεται πως όλα όσα κουβαλάς δεν θα πάθουν απολύτως τίποτα από την ταλαιπωρία στα μέσα μεταφοράς και πως θα φέρει εις πέρας την αποστολή της με απόλυτη επιτυχία. Έχε στο νου σου πως ένα τέτοιο μέγεθος πρέπει έτσι κι αλλιώς να έχεις στην ντουλάπα σου, είτε για τις φετινές είτε για όποιες διακοπές. Μόνο χαμένος δεν θα βγεις.

Όσο πιο ευφάνταστο το σχέδιο, τόσο καλύτερα

plaisio_suitcases_005.jpg

Τέλος, μια πρόταση για όλους εκείνους που έχουν βιώσει το συναίσθημα του να χάνεις βαλίτσα ή τσάντα σε αεροδρόμιο ή ΚΤΕΛ… Εξοπλίσου με ένα σχέδιο που δεν θα έχει κανείς άλλος. Που όσο και να θες να χάσεις, δεν θα γίνεται. Για παράδειγμα, η VINYL RECORDS βαλίτσα της Sentio εκτός από διασκεδαστική είναι και η ιδανική για να μην την θεωρήσει κανείς δικιά του, ότι δηλαδή συμβαίνει συχνά σε μέσα μεταφοράς. Δεν χρειάζεται να κολλάς χαρτάκια με το όνομά σου, ούτε να τοποθετείς βιαστικά θήκες που να κάνουν τη βαλίτσα σου να ξεχωρίζει. Πάρε απλά μία που θα είναι κυριολεκτικά… ξεχωριστή! Και κάνε τις διακοπές των ονείρων σου με ηρεμία και χαλάρωση.