Boat style: Πώς να ντυθείς σε μία ολοήμερα κρουαζιέρα; 5 απλά σύνολα για να αντιγράψεις

Ναταλία Κατσακιώρη

Και αέρα στα πανιά μας!

Είναι μία επιλογή που παίζει πολύ συχνά μέσα στο καλοκαίρι μας πλέον. Άλλοι επιλέγουν να περάσουν εξολοκλήρου τις διακοπές τους εν πλω, νοικιάζοντας το ανάλογο σκάφος και καπετάνιο φυσικά, κάνοντας ένα μικρό tour στα νησιά. Άλλοι πάλι κάνουν μικρές μονήμερες εκδρομές με σκαφάκια και κάποιοι επιλέγουμε να περάσουμε μία από τις ημέρες των διακοπών μας κάνοντας μία κρουαζιέρα. Γενικά τα σκάφη παίζουν πολύ δυνατά σε μια χώρα σαν την Ελλάδα με τόσα πολλά νησιά και σου προσφέρουν μία άλλου είδους ελευθερία.

Μαρί Σαντάλ & Μαρία Ολυμπία:Έχουν την πιο stylish συλλογή με καλοκαιρινά φορέματα που θέλεις και εσύ

Εκτός, όμως, από το ξεκάθαρα καλοκαιρινό κομμάτι το boat style, aka το ντύσιμο πάνω στο πλοίο έχει πλεόν μεταφερθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο και στην πόλη. Από την άνοιξη κιόλας είδαμε πάρα πολλές fashion creators να κάνουν σύνολα με boat shoes στους δρόμους της πόλης. Τα γνωστά δετά, δερμάτινα μοκασίνια με τα κορδόνια και τις stylish λεπτομέρειες ήταν μέσα στα πρώτα ζευγάρια που φορέσαμε με τα baggy jeans μας και τα polo t-shirts από πάνω και είχαν κάτι από το old money style να φέρουν στην γκαρνταρόμπα μας. Οπότε το καλοκαίρι, που είναι και η σεζόν τους, τους ανήκει ξεκάθαρα. Εκτός, όμως, από τα boat shoes υπάρχει και η on board αισθητική και το κατάλληλο ντύσιμο που πρέπει να έχεις, αν τελικά ανέβεις σε ένα σκάφος μέσα στο καλοκαίρι.

Παλιότερα οι διακοπές σε σκάφος είχαν την αίγλη της Jackie Kennedy στη θαλαμηγό «Χριστίνα» του Αριστοτέλη Ωνάση, οπότε η λέξη luxury ήταν συνώνυμο των looks της κατά τη διάρκεια των 70s καλοκαιριών της. Σήμερα, βέβαια, τα ρούχα που εμείς θα σου προτείνουμε να φέρεις μαζί σου σε μια μονοήμερη κρουαζιέρα είναι πολύ πιο επίκαιρα, sexy και παιχνιδιάρικα και είναι items που έχεις σίγουρα ήδη στη ντουλάπα σου. Τα μαγιό σου είναι προφανώς τα πρώτα και πιο απαραίτητα που πρέπει να έρθουν μαζί σου, ενώ μπορείς να συνεχίσεις με ανάλαφρα πουκάμισα, σορτσάκια και τα σωστά αξεσουάρ.

Καλό μήνα! 15 hot girl summer looks που θα αντιγράψουμε τον Αύγουστο

Τα 5 σύνολα που θα έρθουν μαζί σου στο πλοίο:

Tags
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης