Back to office: Οι νέες τάσεις που θα «ορίσουν» το στυλ σου στο γραφείο μόνο από το modivo.gr

Ναταλία Κατσακιώρη

Back to office, back to reality. Η νέα σεζόν θέλει και νέο business style με έμπνευση από το modivo.gr και τα κορυφαία trends του φθινοπώρου. 

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας εξαιρετικά ιδιαίτερος μήνας για τον κόσμο της μόδας. Κατά τη διάρκεια του πρώτου επίσημου μήνα του φθινοπώρου όλα τα κορυφαία περιοδικά κυκλοφορούν τα πιο σημαντικά τους τεύχη, τα καταστήματα (φυσικά και ηλεκτρονικά) παρουσιάζουν τις νέες τους collections που θα σηματοδοτήσουν το στυλ ολόκληρου του χειμώνα και εμείς βρισκόμαστε μπροστά στην πιο ενδιαφέρουσα ίσως διαδικασία shopping ολόκληρης της χρονιάς. Και αυτό γιατί ο Σεπτέμβριος μπορεί να είναι ένας μεταβατικός μήνας, αλλά αυτή ακριβώς η μετάβαση μας επιτρέπει το πέρασμα στο επόμενο στάδιο όσον αφορά στην ντουλάπα και το winter style.

Για εμάς δεν υπάρχει back to school αλλά υπάρχει από την άλλη το «back to office», η επιστροφή δηλαδή στο γραφείο και την καθημερινότητά μας, που το 2024 μπορεί να γίνει με μία εντελώς διαφορετική, stylish διάθεση μέσα από μία ανανεωμένη capsule wardrobe που θα ανακαλύψουμε στο modivo.gr. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, θα έχεις σίγουρα παρατηρήσει ότι το office style έχει ξεφύγει από τα στενά πλαίσια της επαγγελματικής μας ζωής και έχει γίνει μέρος της στυλιστικής μας ρουτίνας all day long. Από το πρωί με τα αυστηρά σακάκια και τις μεγάλες office τσάντες, μέχρι τη βραδινή μας βόλτα με μία pencil φούστα μέχρι το γόνατο, αλλά και τη βόλτα του Σαββατοκύριακου με ένα wide leg παντελόνι που θα συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου sneakers.

Στο modivo.gr το φθινοπωρινό office style, φέτος, περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα trends της σεζόν, συγκεντρώνοντας τα κορυφαία items από όλα τα αγαπημένα brands των fashion insiders και μαζί θα ανακαλύψουμε όλες εκείνες τις τάσεις έμπνευση, στις οποίες αξίζει να επενδύσεις τώρα, αποθεώνοντας την business αισθητική.

Hot trend alert: Οι τάσεις που πρωταγωνιστούν στο office style του φθινοπώρου από το modivo.gr

Quiet luxury

Είναι η τάση που έχει φέρει -κυριολεκτικά- τα πάνω κάτω στη μόδα μέσα στον τελευταίο χρόνο, επαναφέροντας τη minimal κομψότητα τόσο στο ανδρικό, όσο και στο γυναικείο ντύσιμο. Οι κλασικές αποχρώσεις όπως το elegant γκρι, το μπεζ της άμμου, το off white και το βαθύ luxury navy blue μαζί με το all time classic μαύρο είναι κάποια από τα βασικά χρώματα της παλέτας του quiet luxury. Το burgundy και το κόκκινο ήρθαν να προστεθούν αυτό το φθινόπωρο στις επιλογές μας, «ντύνοντας» εντυπωσιακά παλτό και ενημερωμένα office αξεσουάρ, όπως η xxl τσάντα γραφείου που είναι στα απόλυτα must της σεζόν. Η νέα fall collection του modivo.gr περιλαμβάνει όλα τα signature χρώματα που θα απογειώσουν το φθινοπωρινό σου στυλ.

Όπως δηλώνει εξάλλου και ο ίδιος ο ορισμός του quiet luxury, η ήσυχη πολυτέλεια δίνει έμφαση στις απλές, λιτές γραμμές με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες και στρέφει πάλι την προσοχή μας στα αγαπημένα basics της ανδρικής και γυναικείας ντουλάπας, που πρέπει πάντα να ανανεώνουμε ειδικά όταν πρόκειται για το office look μας. Παντελόνια με προσεγμένο tailoring συνδυάζονται με πληθωρικά πλεκτά, φορέματα σε μονοχρωμίες φοριούνται με δερμάτινες καμπαρντίνες και ζώνες με απλές αγκράφες, ενώ τα αγαπημένα ανδρικά polo t-shirts επιστρέφουν δυναμικά αυτό το φθινόπωρο σε τέλεια combos με wide leg παντελόνια και δερμάτινα jackets. Το fashion team του modivo.gr έχει δημιουργήσει την πιο ενημερωμένη all day συλλογή, που θα κάνει το φθινοπωρινό shopping μία αξέχαστη εμπειρία.

Preppy college style

Καρό πουκάμισα, hoodies με κολεγιακά logos, πλεκτά με πολύχρωμα old school μοτίβα και εννοείται varsity jackets. Αυτά είναι μόνο κάποια από τα preppy chic items που θα φορέσουμε φέτος στο γραφείο από τον πρώτο κιόλας μήνα του φθινοπώρου. Με μία ματιά στις αντίστοιχες κατηγορίες του modivo.gr θα ανακαλύψετε το fall vintage aesthetic που κυριαρχεί φέτος και είδαμε στα catwalks των μεγαλύτερων οίκων. Η συγκεκριμένη τάση έχει γίνει, ήδη, αγαπημένη των fashion insiders, που έχουν μεταφέρει το trend στο street style και τους δρόμους της πόλης.

Στο συγκεκριμένο style τα key items είναι φυσικά τα αξεσουάρ. Beanies και jockey καπέλα, φουλάρια και ζώνες με μεγάλες αγκράφες αλλά και άνετα σακίδια που χωράνε μέσα όλα τα απαραίτητα της μέρας, όπως το laptop και την ατζέντα του γραφείου, είναι τα must have της wish list που θα δημιουργήσεις στο modivo.gr επιλέγοντας ανάμεσα σε όλα τα κορυφαία brands.

Y2Kcore

Αυτή είναι μια εξίσωση για τους μυημένους της μόδας. Την επάνοδο των 00s στην κορυφή των τάσεων σίγουρα την ξέρεις. Αλλά πώς θα μπορούσε κανείς να εντάξει ένα τόσο edgy και ιδιαίτερο trend σε ένα πρωινό outfit για το γραφείο; Πανεύκολα, και το modivo.gr έχει για άλλη μια φορά την απάντηση στο γυναικείο και ανδρικό styling. Η ισορροπία είναι το παν στο συγκεκριμένο trend για αυτό και εσύ θα προσπαθήσεις να προσθέσεις ένα 00s στοιχείο σε ένα κατά τα άλλα κλασικό office look. Ένα cargo παντελόνι με φαρδιά γραμμή μπορεί κάνει update, για παράδειγμα, σε ένα λευκό πουκάμισο και μία μαύρη γραβάτα.

Το ίδιο ισχύει και για ένα minimal business ανδρικό outfit με μαύρο παντελόνι και πουκάμισο. Βάλε από πάνω ένα αθλητικό, Y2K longsleeve και σπάσε με λίγο χρώμα το γκρίζο τοπίο του γραφείου σου. Στο modivo.gr η Y2K έμπνευση σε περιμένει να τη γνωρίσεις ανάμεσα σε χιλιάδες ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που αξίζουν μία θέση στη φθινοπωρινή σου ντουλάπα.

Έχουμε περάσει ήδη στη νέα σεζόν και το modivo.gr είναι έτοιμο να την καλωσορίσει μαζί σου. Νέες τάσεις, ενημερωμένα micro trends και όλα τα latest aesthetics που κυριαρχούν στις fall συλλογές όλων των αγαπημένων μας brands σε έναν και μόνο προορισμό για shopping. Ανανέωσε το office look σου και βάλε στόχο την κορυφή, αλλάζοντας mood και φυσικά γκαρνταρόμπα.

Tags
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης