Get loose n’ create: Πώς τα denim θα «ξεδιπλώσουν» τη δημιουργικότητά σου

Get loose n’ create: Πώς τα denim θα «ξεδιπλώσουν» τη δημιουργικότητά σου

Αν πιάνεις τον εαυτό σου να δοκιμάζει τις χορευτικές του ικανότητες στο σπίτι, ενώ για παράδειγμα, μαγειρεύεις, αν μεγάλωσες με το όνειρο να πρωταγωνιστήσεις στο dance stage ή αν απλώς προσπαθείς να δεις πού θα σε οδηγήσουν οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες, αυτό το κείμενο είναι για εσένα.

Για εσένα που είσαι αφοσιωμένη dance lover και δεν σταματάς στιγμή να αναζητάς ευκαιρίες για έκφραση, μέσα από τον χορό και την κίνηση.

Και αν υπάρχει ένα μότο που θα σε βοηθήσει να κάνεις πιο γρήγορα dance steps για αυτά που ονειρεύεσαι, αυτό είναι σίγουρα το «Get Loose». Και δεν το λέμε εμείς αλλά ο Troye Sivan. Βλέπεις, ένας από τους πιο διακεκριμένους καλλιτέχνες της pop κουλτούρας, με πάνω από 39 εκατομμύρια ακόλουθους και με χαλαρή διάθεση και στυλ, έχει τον τρόπο να σε βάλει δυναμικά στην dance era σου. Και επειδή ξέρεις πως ποτέ δεν μένουμε στη θεωρία, σου έχουμε τα καλύτερα νέα, την καλύτερη εποχή, δηλαδή τώρα που χρειάζεται να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου για τη φθινοπωρινή σεζόν.

Διότι η νέα καμπάνια της GAP με τίτλο «Get Loose» -ναι, εδώ οφείλεται το μότο- και πρωταγωνιστή τον Troye Sivan, παντρεύοντας τη διαχρονικότητα των denims με το στυλ και την άνεση, «έρχεται» να καθοδηγήσει τα βήματά σου προς την επιτυχία. Σε περίπτωση, λοιπόν, που οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες έχουν εξελιχθεί και σε… στυλιστικές, συνέχισε να διαβάζεις και μας ευχαριστείς αργότερα.

Μία συμβουλή, δύο λέξεις: «Get loose»

Άνοιξε την ντουλάπα σου και ρίξε μία ματιά στα… jeans σου. Σε ενθουσιάζουν, όπως τα βίντεο του διεθνούς φήμης pop star Troye Sivan; Νιώθεις για το στυλ σου το ίδιο πάθος, όπως για τον χορό; Αν δεν αγαπάς αυτά που φοράς, δηλαδή τα outfit που σε συνοδεύουν παντού και μέσα από τα οποία εκφράζεσαι, ώρα να δώσεις μία πιο comfy n’ stylish ή για την ακρίβεια, μία περισσότερο χορευτική «πνοή» στην γκαρνταρόμπα σου.

Τη «χορογραφία» που χρειάζεσαι για να εκφράσεις το προσωπικό σου στυλ, θα στη δώσει η GAP, με τη νέα της καμπάνια που φωνάζει «Get Loose». Διότι μία ματιά στην πρωτότυπη χορογραφία του Sergio Reis με πρωταγωνιστές τον Troye Sivan και τη χορευτική ομάδα CDK, που φορούν φαρδιά και χαλαρά denim ρούχα, αναδεικνύοντας το προσωπικό τους στυλ, αρκεί για να σε παθιάσει και να σε εμπνεύσει.

2.jpg

Εκεί, θα δεις τον Troye Sivan να φοράει το ανδρικό Baggy τζιν, συνδυασμένο με relaxed T-shirt σε λευκό χρώμα ενώ τους χορευτές να φορούν μία σειρά από νέα φθινοπωρινά denim της GAP, σε χρώματα της σεζόν που «γιορτάζουν» τόσο την άνετη εφαρμογή όσο και τη νοοτροπία «Get Loose» σε καθημερινή βάση. Αυτό είναι αρκετό, για να πάρεις το απαραίτητο inspo για τα must items της χρονιάς -aka jeans- που θα αποτελέσουν τον «καμβά» της δημιουργικότητάς σου. Τι λες;

Ο Troye Sivan «ανοίγει» τον δρόμο των baggy jeans

Μοντέρνα γυναικεία baggy, extra baggy, horseshoe jeans καθώς και ανδρικά ’90s loose jeans, baggy jeans και denim cargos, σε συνδυασμό με κλασικά t-shirts, πουκάμισα και φούτερ είναι μόνο μερικά από τα items που αποτυπώνουν τέλεια τη διάθεση της GAP να προσφέρει ρούχα διαχρονικά, αγαπημένα μέσα από καινοτόμα υφάσματα.

Και το γεγονός ότι η νέα συλλογή «Get Loose» της κάνει embrace στο προσωπικό στυλ του Troye Sivan, μόνο τυχαίο δεν είναι. Διότι, ο ίδιος μπορεί να είναι υποψήφιος για GRAMMY, όμως δεν είναι γνωστός μόνο για τον μοναδικό του ήχο. Το ιδιαίτερο στυλ που χαρακτηρίζει την παρουσία του είναι απόλυτα συναφές με την προσωπικότητά του και για αυτό έχει «χτίσει» ένα πιστό κοινό που ακολουθεί κάθε του βήμα, μουσικό, χορευτικό ή και…fashion.

Για να ακολουθήσεις ωστόσο και εσύ αυτά τα «βήματα», δεν χρειάζεσαι πολλά: Ξεκινώντας με ένα denim jacket (ιδανικό για την εποχή) σε κλασικό μπλε χρώμα, με vintage επιρροές, θα χτίσεις το δικό σου day-to-night outfit ενώ ένα boyfriend fit τζιν παντελόνι θα προσθέσει fashion «νότες» στο look σου. Τι λείπει; Ένα ζευγάρι λευκά sneakers και είσαι έτοιμη για την πιο creative εποχή σου. Get Loose, λοιπόν, με total denim looks από GAP. Μόνο έτσι θα αναδείξεις, άλλωστε, την εκλεπτυσμένη αλλά και cool πλευρά σου.

3.jpg

Για να φτάσεις εκεί που ονειρεύεσαι, χρειάζεσαι τέσσερα πράγματα: Χαλαρή διάθεση, στυλ, έμπνευση και άνετα τζιν. Και αν ξαναδιαβάσεις αυτές τις λέξεις, αλλά αυτήν τη φορά από τα δεξιά προς τα αριστερά, θα καταλάβεις πως ένα άνετο denim item μπορεί να σου προσφέρει έμπνευση, στυλ και χαλαρή διάθεση. Και για αυτό, φροντίζει η νέα συλλογή «Get Loose» της GAP, προσφέροντας μια σύγχρονη εκδοχή του κλασικού denim ντυσίματος με καινοτόμες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό, την τεχνολογία και τη βιωσιμότητα.

Ανακαλύψε τα δικά σου αγαπημένα κομμάτια, εξερευνώντας τη νέα συλλογή της GAP, σε όλα τα καταστήματα GAP ή στο επίσημο e-shop της εταιρίας

DPG Network