Δεν ξέρεις πώς να ντυθείς; 8 formula outfits που λειτουργούν πάντα στη μεταβατική περίοδο

Ναταλία Κατσακιώρη
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Ακολούθησε τα παρακάτω απλά βήματα για να δημιουργήσεις ένα επιτυχημένο all day look.

Φόρμουλες, στολές και βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε. Μιλάμε για μόδα ή για κάποιο επιστημονικό πείραμα; Μιλάμε για το πρώτο και αν θέλεις να κατανοήσεις σε βάθος το κομμάτι styling, καλό θα ήταν να το δεις και ως κάτι το «επιστημονικό». Φυσικά και η μόδα σημαίνει έκφραση και ελευθερία, όμως καλό είναι πάντα να υπάρχει μία βάση πάνω στην οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε, σε κάθε τομέα της ζωής μας. Οπότε σήμερα είμαστε εδώ να απλοποιήσουμε το styling της απαιτητικής μεταβατικής περιόδου, μπαίνοντας στη λογική των λεγόμενων formula looks ή αλλιώς uniform outfits, τα οποία είναι αυτό ακριβώς που δηλώνει και ο τίτλος τους.

Το suede είναι η μεγαλύτερη τάση αλλά το φροντίζεις σωστά; Όλα τα tips που πρέπει να ξέρεις

Είναι τα σύνολα που μπορείς να έχεις πάντα ως back up στο πίσω μέρος του μυαλού σου και να ανακαλέσεις, όταν έχεις μία κακή μέρα, μια μέρα χωρίς έμπνευση και όρεξη να ντυθείς. Φυσικά τα απαραίτητα που θα χρειαστείς είναι σίγουρα τα basics της ντουλάπας σου, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι και αναγκαστικό. Τα formula outfits έχουν να κάνουν με το πόσο άνετα νιώθεις μέσα στα ρούχα σου και όχι με το στυλ τους, αν δηλαδή θα είναι σε quiet luxury διάθεση ή σε extravagant vibe. Φτάνει μόνο να μπορείς να το φορέσεις χωρίς δεύτερη σκέψη και να νιώθεις πάντα το ίδιο άνετα και όμορφα μέσα σε αυτό. Προσωπικά έχω μία ολόσωμη φόρμα τύπου boiler για παράδειγμα, που έχει αποδειχτεί σωτήρια για μένα σε κρίσιμες στιγμές, όπως μία συνέντευξη για δουλειά.

Τι θα περιλαμβάνουν, λοιπόν, τα formula outfits του Οκτωβρίου. Μείνε για λίγο μπροστά στη ντουλάπα σου και βγάλε έξω κάποια t-shirts, πουκάμισα, σακάκια, παντελόνια και maxi φούστες. Αναζήτησε το αγαπημένο σου χοντρό πουλόβερ, τις casual μπότες σου και τα flats που αγαπάς αυτό το φθινόπωρο. Επιστράτευσε και τις ζώνες αλλά και δύο-τρεις από τις τσάντες σου σε διαφορετικά μεγέθη. Αμέσως μετά έλα στην παρακάτω gallery και πάρε έμπνευση ώστε να καταλήξεις στα δικά σου αγαπημένα formula looks.

4 τρόποι να φορέσεις τώρα τα sneakers σου για να πάει καλά η εβδομάδα

Tα 8 formula outfits που θα σου λύσουν τα χέρια:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης