Τα τρία παντελόνια που θα έχει κάθε fashion editor στη ντουλάπα της αυτόν τον χειμώνα

Ναταλία Κατσακιώρη
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Tα fashion girls ψήφισαν: αυτά είναι τα τρία απαραίτητα παντελόνια του χειμώνα.

The dog days are over! Κανένα καλοκαίρι δεν μας επιτρέπεται πια να σκεφτόμαστε και η χειμερινή σεζόν έχει αρχίσει να φαίνεται μπροστά μας αφού θα περάσουμε σε λίγες μέρες και το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Και η αλήθεια είναι ότι θέλαμε λίγο να νιώσουμε την cozy διάθεση και αίσθηση του χειμερινού καιρού. Καλό θα ήταν βέβαια εκτός από το γενικότερο winter mood στο οποίο έχουμε μπει να κάνουμε επιτέλους και τη μεγάλη αλλαγή στη γκαρνταρόμπα μας και να επιλέξουμε τα essentials των επόμενων μηνών.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε τον τρόπο να φορέσουμε το βαμβακερό κολάν και βράδυ

Ξέρω μάλιστα ότι οι περισσότερες θέλετε τη συμβουλή των experts, δηλαδή των fashion editors και φρόντισα να κάνω μια μικρή έρευνα ανάμεσα στα αγαπημένα items που θα επιλέξουμε φέτος εγώ και το υπόλοιπο fashion team μας. Το θέμα μας ήταν τα παντελόνια του χειμώνα και οι απαντήσεις ίσως σας δώσουν την έμπνευση που ψάχνετε. Γιατί τα παντελόνια είναι αυτό το στοιχείο που θα ορίσει το styling του 2024/2025 μετά τις δύο προηγούμενες σεζόν που οι φούστες είχαν την τιμητική τους.

Τα τρία παντελόνια που θα έχει κάθε fashion editor φέτος στη ντουλάπα της.

Boyish: Φαρδύ, loose, baggy. Πες το όπως θέλεις. Είναι το πιο άνετο σχέδιο που ψήφισαν τα κορίτσια στο γραφείο ως το απόλυτο must της φετινής χρονιάς. Θα τα φορέσουμε με μπότες, sneakers και flats, πρωί και βράδυ. Συνδύασέ τα με hoodies αλλά και με βραδινά τοπάκια με cut outs στα πρώτα night outs του χειμώνα.

Capri : Όχι προφανώς και δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι. Θα φορέσουμε και μέσα στο χειμώνα τα Y2K αγαπημένα παντελόνια μας με καλσόν και sling backs ενώ από πάνω θα τα συνδυάσουμε με ένα ενημερωμένο barn jacket.

Pirate: Είναι ένα ιδιαίτερο σχέδιο που είδαμε στο show του οίκου Chanel. Προφανώς και απευθύνεται σε ένα ενημερωμένο fashion crowd και είναι μια ευχάριστη αλλαγή στα συνηθισμένα παντελόνια που φοράμε συνήθως. Ψηλώνουν τη σιλουέτα και ταιριάζουν πολύ με τις suede μπότες που είναι τάση φέτος.

H Gucci επιστρέφει «σπίτι» της -Η ανακοίνωση για το Cruise 2026 show της που θα γίνει στη Φλωρεντία

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης