Πώς θα διατηρήσετε την θρεπτική αξία των λαχανικών στο πιάτο του παιδιού σας;
Πολλά είναι τα λαχανικά που μπορούν να καταναλωθούν ωμά, ενώ άλλα είναι απαραίτητο να μαγειρευτούν πρώτα είτε με βράσιμο είτε με ψήσιμο. Δυστυχώς όμως, για μερικά θρεπτικά συστατικά των λαχανικών η θερμότητα είναι μεγάλος «εχθρός», καθώς καταστρέφονται κατά τη διαδικασία του μαγειρέματος, πριν καλά-καλά προλάβουν να φτάσουν στο τραπέζι μας και στο πιάτο του παιδιού μας που μόλις έμαθε να τα δοκιμάσει.
Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr