Έχω κλείσει ένα χώρο για τη δεξίωση του γάμου μου και θέλω να κάνω full open bar αλλά είναι πολύ ακριβό. Τι προτείνετε;
Θα πρέπει να συζητήσεις με το χώρο εάν σου δίνουν τη δυνατότητα να φέρεις ποτά εσύ από έξω. Υπάρχουν κάβες που παραγγέλνεις τα ποτά και όσα δεν καταναλωθούν επιστρέφονται (τα κλειστά μπουκάλια) και χρεώνουν ανάλογα. Εάν δεν το επιτρέπου θα πρέπει να δεις με το χώρο τη περίπτωση να έχεις 3-4 κοκτέιλ και ποια θα είναι χρέωση ή έστω σφηνάκια. Σε κάθε περίπτωση βέβαια θα επιβαρυνθείς το service – barman.