Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος: Αναδρομή στο γάμο της Μαρίας Μπεκατώρου και του Αντώνη Αλεβιζόπουλου

Η Μαρία αντέστρεψε τους ρόλους και του έκανε εκείνη... πρόταση γάμου

Είναι μία από τις πιο γλυκές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Η Μαρία είναι αληθινή, δεν προσποιείται και δεν κρύβεται για τίποτα. Είναι ίσως ένα από τα λιγοστά πρόσωπα της tv, που είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται. Πρότυπο για όλους μας απτελεί η σχέση της με το σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Είναι δυο άνθρωποι τόσο ήρεμοι και αγαπημένοι. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω ενός φίλου τους και από την πρώτη στιγμή ένιωσαν ότι υπάρχει κάτι δυνατό μεταξύ τους. Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να παντρευτούν. Η Μαρία πήρε την... κατάσταση στα χέρια της και έκανε εκείνη την πρόταση γάμου στον καλό της! Ναι, καλά διαβάσατε. Σωστό αντράκι η όμορφη Μαρία.


Ο γάμος, λοιπόν, τελέστηκε στο Καβούρι, το 2007. Οι καλεσμένοι λίγοι και καλοί. Το ζευγάρι ήθελε να απολαύσει στο απόλυτο τη μαγική αυτή ημέρα και έτσι κατάφερε να κρατήσει τα φώτα της δημοσιότητας μακριά. Όπως τόνισαν άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον, ο γάμος ήταν παραμυθένιος και η Μαρία πιο ευτυχισμένη από ποτέ.


Το ζευγάρι παραμένει αγαπημένο μέχρι σήμερα. Πρόσφατα μάλιστα η Μπεκατώρου δήλωσε τα εξής: «Με τον Αντώνη είμαστε 14 χρόνια μαζί! Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του, τον αγαπώ κι αυτό γιατί με κανέναν άλλον άνθρωπο δεν αισθάνομαι αυτήν τη συναισθηματική ασφάλεια. Με κανέναν!» Eύγε να πούμε και να ευχηθούμε να είναι για πάντα μαζί.

Διαβάστε ακόμα

Ο goth και εντελώς εκκεντρικός γάμος της Dita Von Teese με τον Marilyn Manson

Το τέλος μιας σχέσης (;): Αναδρομή στο λαμπερό γάμο της Βίκυς Καγιά και του Νίκου Κριθαριώτη

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο πολυσυζητημένος γάμος του «Σουλειμάν» και της «Σεχραζάτ»

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης