Άφησε στο παρελθόν το κοντό hairlook: Δείτε αυτή την εμφάνιση της Lily Collins!

Βιβή Αγγελάκη

Gothic glamour

Μας είχε ξαφνιάσει ευχάριστα, όταν το χειμώνα και συγκεκριμένα στο κόκκινο χαλί του Vanity Fair Oscars party είχε κάνει το ντεμπούτο της με το νέο, pixie κούρεμά της. Τότε, η Lily Collins απέδειξε ότι τα κοντά μαλλιά είναι sexy και κάθε γυναίκα μπορεί να πειραματιστεί με την εμφάνισή της.

Κι όμως, η 26χρονη ηθοποιός, μέσα στο καλοκαίρι αποφάσισε να αλλάξει ολοκληρωτικά look και να βάλει extensions! Βέβαια, τότε, η ίδια είχε σχολιάσει στη φωτογραφία που «ανέβασε» στο Instagram πως πρόκειται για μια προσωρινή αλλαγή, καθησυχάζοντας πολλές από εμάς που τη λατρεύαμε με κοντά μαλλιά!

Κι όμως, η Lily αποφάσισε να αφήσει στο παρελθόν, μια για πάντα το κοντό, pixie κούρεμά της και να υιοθετήσει ένα πιο μακρύ hairlook!

Εμφανιζόμενη σε fashion party που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες, η όμορφη ηθοποιός μας ξάφνιασε τόσο με το μακρύ hairlook της, όσο και με το gothic beauty look που επέλεξε τη συγκεκριμένη βραδιά.

Η σκούρα βαθιά κόκκινη απόχρωση στα χείλη της, η τέλεια ισορροπία που πέτυχε με το υπόλοιπο μακιγιάζ της, αλλά και τα εντυπωσιακά φρύδια της, πραγματικά έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Όσο για τα μαλλιά της... την προτιμούμε ξεκάθαρα με το κοντό hairlook.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης