Νεανική επιδερμίδα: Υπάρχει τρόπος να την αποκτήσεις χωρίς επεμβατικές μεθόδους

Η αναγέννηση της επιδερμίδας του προσώπου είναι εφικτή με φυσικό τρόπο, χωρίς επεμβατικές μεθόδους. Διάβασε για να τον ανακαλύψεις!

Είτε παρατηρείς τις πρώτες ρυτίδες στο πρόσωπό σου, είτε η χαλάρωση και το βάθος των ρυτίδων είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο, μην απογοητεύεσαι, ποτέ δεν είναι αργά για να αντιστρέψεις την κατάσταση, και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να προστρέξεις σε επεμβατικές μεθόδους.

Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο ούτε και να ανεβάσεις το budget σου, προκειμένου να επαναφέρεις τη νεανική εμφάνιση στο πρόσωπό σου. Αρκεί μόνο να αξιοποιήσεις τα πορίσματα των επιστημονικών μελετών, όπου αναδεικνύονται απολύτως φυσικά συστατικά τα οποία –τεκμηριωμένα- έχουν τη δυνατότητα να καταπολεμήσουν τα σημάδια της γήρανσης. Με την κατάλληλη ενημέρωση και χρησιμοποιώντας τα σωστά προϊόντα συστηματικά, σε καθημερινή βάση, είναι βέβαιο ότι θα δεις την ποθητή αναγέννηση στο πρόσωπό σου. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Γιατί το δέρμα χάνει τη νεανικότητά του;

Η βασική αιτία που το δέρμα με την πάροδο του χρόνου, γίνεται πιο χαλαρό κι αποκτά ρυτίδες, είναι η μείωση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτά είναι τα κύρια δομικά συστατικά του δέρματος, και είναι φυσιολογικό -με την αύξηση της ηλικίας- να μειώνονται τα επίπεδά τους. Κατά συνέπεια σταδιακά παρατηρείται απώλεια πυκνότητας και όγκου σε όλο το πρόσωπο και τα χείλη. Σε συνδυασμό μάλιστα, με τις επιπτώσεις του νόμου της βαρύτητας, το δέρμα χαλαρώνει και το λίπος μετακινείται προς τα κάτω. Το σχήμα του προσώπου επηρεάζεται, χάνοντας το οβάλ περίγραμμα και τις γωνίες του.

Το ερώτημα λοιπόν, είναι αν υπάρχουν συστατικά που μπορούν να ενεργοποιήσουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ώστε το πρόσωπο να ανακτήσει τη νεανικότητά του. Η απάντηση είναι θετική και έρχεται από ανεξάρτητες μελέτες 9 διαπρεπών επιστημόνων με διεθνές κύρος, που δημοσίευσαν πρόσφατα (2016) τις μελέτες τους από το Himalaya Drug Company (Department of Phytochemistry, Department of Cell Biology, Research and Development).

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

© 2014-2025 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης