Dermaistas: Ευχές με άρωμα Ανατολής και ένα δώρο για τις K-Beauty lovers του Queen.gr

Η αγάπη μας για το skincare και πιο συγκεκριμένα για το K-Beauty, είναι πλέον γνωστή.

H αγάπη μας για το skincare και πιο συγκεκριμένα για το K-Beauty, είναι πλέον γνωστή. Δεν είναι παράξενο, λοιπόν, το γεγονός πως ανάμεσα στις εμμονές μας τη χρονιά που πέρασε, θα βρει κανείς το Dermaistas.gr. Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, το Dermaistas.gr είναι ένα super εξειδικευμένο, εξολοκλήρου ελληνικό eshop, στο οποίο βρίσκει κάποιος τα πιο «ψαγμένα» κορεάτικα brands. Κάθε χρόνο, τα στελέχη του Dermaistas.gr ταξιδεύουν στη Νότιο Κορέα, αναζητώντας τα ξεχωριστά, καινοτόμα προϊόντα και εξασφαλίζοντας απευθείας συνεργασίες με καταξιωμένα K-Beauty brands.

Οι δεσμοί που αναπτύσσει όμως το Dermaistas.gr με τους συνεργάτες του, είτε αυτοί βρίσκονται κοντά, είτε μακριά, είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματικοί. Γι’ αυτό οι ευχές που έφτασαν απευθείας από την Κορέα στα γραφεία των Dermaistas.gr, τα πλημμύρισαν αγάπη και ελπίδα για το μέλλον!


Myungin Cosmetics Co Ltd

H Myungin Cosmetics Co Ltd, είναι η εταιρεία που μας χαρίζει τα καλλυντικά FARMSTAY και από τα κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Σεούλ, έστειλαν τους χαιρετισμούς στην Ελλάδα ο Διευθύνων Σύμβουλος Myung Hyun Kim και ο Επικεφαλής της Ομάδας Παγκόσμιου Στρατηγικού Σχεδιασμού Jason Park. «Στους Έλληνες και τις Ελληνίδες που αγαπούν τα προϊόντα FARMSTAY, ευχόμαστε όμορφα Χριστούγεννα γεμάτα χαρά και γέλιο! Μακάρι τα όνειρά σας για την ερχόμενη χρονιά να πραγματοποιηθούν. Εμείς στη FARMSTAY φροντίζουμε την ομορφιά σας, μελετώντας τη φύση και εξασφαλίζοντας περιποίηση με καλλυντικά ασφαλή για όλους τους τύπους δέρματος με σε μια ποικιλία άνω των 470 προϊόντων. Ευχαριστούμε όλους τους πελάτες στην Ελλάδα και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να είμαστε μια αξιόπιστη εταιρεία καλλυντικών και το 2023»!

Επίλεξε ΕΔΩ προϊόντα FARMSTAY για το δικό σου πακέτο με κωδικό MY XMAS COMBO και έκπτωση 20% ή βρες έτοιμα Combos που τα περιλαμβάνουν με εκπτώσεις 20% και 25%

SD Biotechnologies

Η SD Biotechnologies είναι μια κορεάτικη εταιρεία ομορφιάς, που εξειδικεύεται σε προϊόντα φροντίδας και υγιεινής της επιδερμίδας εδώ και 20 χρόνια, παράγοντας προϊόντα με υψηλής ποιότητας συστατικά, φυσικές πρώτες ύλες και καινοτομίες που αναπτύσσονται στα ιδιόκτητα εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης (R&D) που διαθέτει. «Χαιρετισμούς από την SD Biotechnologies, είμαστε χαρούμενοι που επικοινωνούμε με όλους τους K-Beauty lovers στην Ελλάδα, μέσω του Dermaistas.gr που είναι ο συνεργάτης μας στην Ελλάδα. Εκ μέρους όλου του προσωπικού της SD Biotechnologies σας εύχομαι ζεστά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο Νέο Έτος!», διαμηνύει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας που παράγει τα προϊόντα SNP, Sul Woong μαζί με όλο το επιτελείο των πιο στενών συνεργατών του!

Επίλεξε ΕΔΩ προϊόντα SNP για το δικό σου πακέτο με κωδικό MY XMAS COMBO και έκπτωση 20% ή βρες έτοιμα Combos που τα περιλαμβάνουν με εκπτώσεις 20% και 25%


UCL Co Ltd

Η UCL Co Ltd, είναι η εταιρία που παράγει τα προϊόντα ACCOJE στη νήσο Jeju της Ν.Κορέας, η οποία έχει ανακηρυχθεί προστατευόμενο μνημείο φυσικής κληρονομιάς από την UNESCO και ως ένα από τα πλέον καθαρά και απαλλαγμένα από ρύπανση μέρη στον κόσμο. «Καλά Χριστούγεννα! Ευχαριστούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που προτιμούν τα προϊόντα ACCOJE, στηρίζουμε πάντα τους συνεργάτες μας Dermaistas και σε ευχόμαστε να έχετε την πιο υγιή επιδερμίδα και τη νέα χρονιά», είναι το μήνυμα της Ομάδας Διεθνών Πωλήσεων της εταιρείας.

Επίλεξε ΕΔΩ προϊόντα ACCOJE για το δικό σου πακέτο με κωδικό MY XMAS COMBO και έκπτωση 20% ή βρες έτοιμα Combos που τα περιλαμβάνουν με εκπτώσεις 20% και 25%


HARUHARU WONDER

«Τις πιο θερμές ευχές από όλη την ομάδα της HARUHARU WONDER» στέλνει μέσω των Dermaistas στην Ελλάδα η ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του brand, Jae Won Jeong. «Ευχόμαστε οι περίοδος των γιορτών να περάσει με γέλιο, χαρά και... καλή φροντίδα της επιδερμίδας! Νοιαζόμαστε ιδιαίτερα τόσο για τον άνθρωπο, όσο και για τον πλανήτη, έτσι η αποστολή μας είναι να διαθέτουμε καθαρά, αποτελεσματικά, vegan προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, που είναι προσιτά σε όλους! Είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη σας και την υποστήριξή σας το 2022 και προσβλέπουμε στην οικοδόμηση μιας ακόμα πιο δυνατής σχέσης το 2023, καθώς θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι για εσάς. Μακάρι, όλες σας οι χριστουγεννιάτικες ευχές σας να πραγματοποιηθούν και να έχετε μια ευτυχισμένη νέα χρονιά»!

Επίλεξε ΕΔΩ προϊόντα HARUHARU WONDER για το δικό σου πακέτο με κωδικό MY XMAS COMBO και έκπτωση 20% ή βρες έτοιμα Combos που τα περιλαμβάνουν με εκπτώσεις 20% και 25%

WISHCOMPANY

«Γεια σας Έλληνες! Ευχαριστούμε που εμπιστευθήκατε τα brands DEAR KLAIRS και BY WISHTREND τον χρόνο που πέρασε. Καθώς η Wishcompany δημιουργεί προϊόντα ομορφιάς και απευθύνεται εμπορικά σε περισσότερους από 7 εκατομμύρια φίλους σε όλο τον κόσμο, ελπίζουμε να δημιουργήσουμε περισσότερες χαρούμενες αναμνήσεις για τους λάτρεις των προϊόντων μας και την επόμενη χρονιά. Να περάσετε υπέροχα Χριστούγεννα και σας ευχόμαστε ευτυχισμένο το νέο έτος!», τονίζει στο δικό του μήνυμα ο Ryan Soungho Park, ιδρυτής και CEO της WISHCOMPANY, της εταιρείας που μας προσφέρει τα δύο brands με το πλήθος των προϊόντων που περιλαμβάνουν.

Επίλεξε ΕΔΩ προϊόντα DEAR KLAIRS και BY WISHTREND για το δικό σου πακέτο με κωδικό MY XMAS COMBO και έκπτωση 20% ή βρες έτοιμα Combos που τα περιλαμβάνουν με εκπτώσεις 20% και 25%

BLUBAN

Γυναικεία υπόθεση είναι η διοίκηση της BLUBAN, της νέας καινοτόμου εταιρείας που κυκλοφόρησε μέσω του Dermaistas.gr και της Ελλάδας για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή αγορά, εισάγοντας νέα τεχνολογία προστασίας της επιδερμίδας από την μπλε ακτινοβολία, πρόσθετη στα άλλα συστατικά που εξασφαλίζουν ισχυρή αντηλιακή προστασία και φροντίδα της επιδερμίδας. «Σταματήστε να ανησυχείτε για τη φωτορύπανση με τα προϊόντα μας και απολαύστε τη ζωή», είναι το μήνυμα που στέλνουν οι κυρίες της BLUBAN. «Τις ευχές μας για καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και ιδιαίτερα στους λάτρεις της K-Beauty!», συνεχίζουν.

Επίλεξε ΕΔΩ προϊόντα BLUBAN για το δικό σου πακέτο με κωδικό MY XMAS COMBO και έκπτωση 20% ή βρες έτοιμα Combos που τα περιλαμβάνουν με εκπτώσεις 20% και 25%

Οι DERMAISTAS, Έλληνες άμεσοι συνεργάτες των παραπάνω και άλλων εταιρειών, σας εύχονται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος και όπως διαμηνύουν μέσω του Queen.gr, το 2023 θα έχει ακόμα περισσότερο K-Beauty skincare, με περισσότερες νέες εταιρείες και προϊόντα-έκπληξη, από πλευράς καινοτομίας!

Και επειδή Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά χωρίς δώρα δεν γίνονται, οι Dermaistas συνοδεύουν τις ευχές των συνεργατών τους με δώρο κουπόνι έκπτωσης 20% για να φτιάξουν οι αναγνώστες του Queen.gr το δικό τους πακέτο τριών προϊόντων και άνω με τον κωδικό MY XMAS COMBO για ξεκίνημα της νέας χρονιάς με λαμπερή επιδερμίδα, χάρη στα καλύτερα κορεάτικα καλλυντικά!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης