We’re worth it! Glossy μακιγιάζ και μηνύματα γεμάτα νόημα στην #aNightToRemember βραδιά του Queen

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από το καλοκαιρινό πάρτι του Queen.gr και εμείς ακόμα αναπολούμε τις αξέχαστες στιγμές που περάσαμε, παρέα με την λατρεμένη μας L’ Oréal Paris.

Ο ερχομός του καλοκαιριού, σημαίνει το τέλος της εργάσιμης χρονιάς για όλους μας. Εδώ στο Queen.gr, νιώθουμε από τον Ιούνιο τους ρυθμούς μας να πέφτουν και ονειρευόμαστε παραλίες, κοκτέιλ και καλοκαιρινά μακιγιάζ, γι’ αυτό φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι. Θέλαμε να γιορτάσουμε το καλοκαίρι και να σημάνουμε την αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές, γιατί μας αξίζει! Μας αξίζει μία βραδιά γεμάτη λάμψη, καλή παρέα και good vibes! Μας αξίζει να ντυθούμε με τα καλύτερά μας, να φορέσουμε το πιο glossy glam μακιγιάζ και να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας κάτω από το φεγγάρι του Ιουλίου συντροφιά με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Και το κάναμε!

Το βράδυ της 12ης Ιουλίου περάσαμε μία αξέχαστη βραδιά, #aNightToRemember, και στο πλευρό μας είχαμε την λατρεμένη μας L’ Oréal Paris! Από το Παρίσι στην Αθήνα και από τις δημιουργικές ενέργειες στα πιο fun parties, η L’ Oréal Paris βρίσκεται πάντοτε κοντά μας για να δίνει λάμψη στον ρυθμό μας, και μαζί να εμπνέουμε τις γυναίκες γύρω μας.

Στο υπέροχο booth τη L’ Oréal Paris στο μεγάλο event μας λοιπόν, οι καλεσμένες μας μπορούσαν να ρετουσάρουν το μακιγιάζ τους με τα Glossy glam προϊόντα που έβρισκαν εκεί, αλλά και να κάνουν κάτι ακόμα πιο σημαντικό: Να αφήσουν το μήνυμά τους και να εμπνεύσουν η μία την άλλη.

Στον μεγάλο καθρέφτη του booth, οι καλεσμένες μας άφηναν το μήνυμά τους με κραγιόν. Ποιο ήταν αυτό το μήνυμα; Λέξεις ενδυνάμωσης και συμπεριληπτικότητας, φράσεις γεμάτες δύναμη, όλα γραμμένα με τα πιο φωτεινά και trendy χρώματα του καλοκαιριού. Οι εκπλήξεις όμως δεν περιορίζονταν εκεί!

Με το ρετουσαρισμένο μας μακιγιάζ, κατευθυνόμασταν στο μεγάλο deck και βγάζαμε τις πιο fun αναμνηστικές φωτογραφίες στο mirror booth της L’ Oréal Paris. Μεγάλα γυαλιά, ακόμα μεγαλύτερα χαμόγελα και στιγμές αποτυπωμένες στη μνήμη, την καρδιά μας και σε χαρτί!

Η κάθε μία μόνη της είναι αυτόφωτη, όταν όμως ενώνουμε τις δυνάμεις μας, εμείς οι γυναίκες γινόμαστε πιο φωτεινές γιατί αντλούμε δύναμη η μία από την άλλη. Αυτό έγινε -ακόμα μία φορά- και με τη συνεργασία μας με τη L’ Oréal Paris. Δημιουργήσαμε ένα event πραγματικά αξέχαστο και το μήνυμα της #aNightToRemember του Queen.gr ενώθηκε με αυτό της L’ Oréal Paris για μία αξέχαστη βραδιά που μας αξίζει!

Κρατάμε λοιπόν τις πιο γλυκές αναμνήσεις και φεύγουμε για διακοπές με βαλίτσες γεμάτες L’ Oréal Paris ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου! We love you L’ Oréal Paris!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης