Easter nails: 7 super κομψά manicure με πρωταγωνιστή το πασχαλινό κόκκινο

Ευαγγελία Αλπίδου
Easter nails: 7 super κομψά manicure με πρωταγωνιστή το πασχαλινό κόκκινο

@IMARNINAILS

Αν δεν πρόλαβες να κλείσεις ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου, μην πανικοβάλλεσαι! Τα περισσότερα nail arts μπορείς να τα πετύχεις και μόνη σου με ένα κόκκινο βερνίκι. 

Last minute manicure! Το κόκκινο βερνίκι είναι η πιο chic και διαχρονική επιλογή. Tο κόκκινο είναι άκρως πασχαλινό και γιορτινό χρώμα, καθώς υπάρχει παντού τριγύρω το Πάσχα -από τα αυγά μέχρι και τα πιο cute διακοσμητικά- οπότε δεν γίνεται να λείπει από το μανικιούρ.

Φεύγεις για διακοπές; 6 προϊόντα που πρέπει να έχεις μαζί σου -Όχι δεν είναι το foundation

Η αλήθεια είναι πως είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος και σε κάθε μήκος manicure, κάνοντας ακόμα και τα πιο κοντά να φαίνονται απίστευτα θηλυκά. Οι επιλογές που μπορείς να το υιοθετήσεις στο μανικιούρ σου είναι πολλές. Για παράδειγμα, μπορείς να διαλέξεις από γαλλικό μανικιούρ με κόκκινη γραμμή, αφηρημένα nail art με πρωταγωνιστή το κόκκινο και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα nail combo με tutti frutti nails -ένα από τα huge nail trends των τελευταίων ημερών- διακοσμώντας τα άκρα σου με διακριτικές φράουλες, κεράσια και ροδάκινα.

Επίλεξε το πιο hot πασχαλινό μανικιούρ

https://www.instagram.com/p/CYvsxDws8Qg/

Ωστόσο, για εσένα που δεν πρόλαβες να κλείσεις ραντεβού με τη μανικιουρίστ τη Μεγάλη Εβδομάδα, μην πανικοβάλλεσαι! Τα περισσότερα nail arts που έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω μπορείς να τα πετύχεις και μόνη σου με ένα κόκκινο βερνίκι και να δημιουργήσεις το δικό σου, DIY πασχαλινό μανικιούρ.

Θες να κάνεις αφέλειες; 3 στιλ που ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου

Όποιο στιλ και αν επιλέξεις, από μίνιμαλ μέχρι πρωτότυπα σχέδια, το Instagram έχει nail arts για κάθε γούστο, καθώς και για κάθε σχήμα νυχιών. Το σίγουρο είναι ότι θα στολίσεις τα άκρα σου με την πιο ωραία και statement απόχρωση.

Extra tip: Το κόκκινο βερνίκι έχει τη δυνατότητα να κολακεύει και να φωτίζει τα άκρα, ενώ τονίζει ακόμα περισσότερο τη sunkissed επιδερμίδα τους μήνες του καλοκαιριού. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και επίλεξε το αγαπημένο σου κόκκινο nail art. Enjoy, queen!

Editor’s Choice: 7 ενυδατικές κρέμες σώματος που θα κάνουν τα πόδια σου να λάμπουν σε κάθε έξοδο