5 nail arts για να αντιγράψεις το floral manicure της Hailey Bieber

Το manicure που κάνει τα άκρα να φαίνονται σαν τα απέραντα ανθισμένα λιβάδια που επικρατούν τριγύρω αυτή την εποχή.

Η Hailey Bieber, είναι μία από τις celebrities που ό, τι κι αν ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γίνεται αμέσως viral. Το strawberry makeup και τα glazed donut nails που κάνουν τα νύχια να μοιάζουν με γλασαρισμένα donut είναι μερικές από τις τάσεις που έχουν χαράξει τη δική τους ιστορία στον κόσμο της ομορφιάς.

Αυτή τη φορά, η αγαπημένη influencer μας συστήνει ένα fresh manicure που κάνει τα άκρα να φαίνονται σαν τα απέραντα ανθισμένα λιβάδια που επικρατούν τριγύρω αυτή την εποχή. Συγκεκριμένα, η Hailey επέλεξε να στολίσει το μανικιούρ της με μικρά λουλουδένια σχέδια σε ροζ και λευκές αποχρώσεις. Όπως όλα δείχνουν, οι φλοράλ λεπτομέρειες επιστρέφουν το καλοκαίρι του 2024! Η βάση του manicure είχε μία απαλή ροζ απόχρωση, τα πέταλα των λουλουδιών ήταν λευκά, ενώ το κάθε λουλούδι είχε στο εσωτερικό του ροζ κρύσταλλα που χάριζαν extra λάμψη στα άκρα.

Glazed donut nails: Το trend δια χειρός Hailey Bieber επιστρέφει και την άνοιξη με ένα twist

446116952_441385175499219_4815813176095053429_n-(1).jpg

@haileybieber

Βέβαια, εσύ μπορείς να επιλέξεις το δικό σου λουλουδάτο twist και να συνδυάσεις περισσότερα χρώματα μαζί... Τα παστέλ χρώματα έχουν την τιμητική τους κάθε καλοκαίρι με το απαλό ροζ, το baby blue, το πράσινο της μέντας και το ροδακινί να είναι από τις hot επιλογές, καθώς αναδεικνύουν και τονίζουν ακόμα περισσότερο την ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

Αν θες να ξεφύγεις για λίγο από τα συνηθισμένα, επίλεξε ένα floral σχέδιο σε μικρό ή μεγάλο μέγεθος, συνδύασε το αγαπημένο σου παστέλ χρώμα και χάρισε στα άκρα σου το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι ότι κάθε φορά που θα κοιτάς το floral manicure σου θα σου φτιάχνει η διάθεση.

DIY time! Μάσκα μαλλιών με βρώμη και αμυγδαλέλαιο για αδύναμα και θαμπά μαλλιά

446125143_1138141407495865_3489549493526006000_n.jpg

@haileybieber

Μην φεύγεις! Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά λουλουδάτα μανικιούρ για να πάρεις έμπνευση πριν κλείσεις το επόμενο ραντεβού στη μανικιουρίστ σου. Ρίξε μία ματιά και επίλεξε το αγαπημένο σου. Enjoy queen!

@NOBODYSCHILD-floral-nails.png

@NOBODYSCHILD

Κάνε τα άκρα σου να μοιάζουν με μικρούς ήλιους.

@ADALUZ_NAILS-floral-nails.png

@ADALUZ_NAILS

Μικρές λουλουδάτες πινελιές για τις λάτρεις τις μίνιμαλ αισθητικής.

floral-nails-@OLIVEANDJUNE.png

@OLIVEANDJUNE

Επίλεξε χρωματιστή βάση για το floral manicure σου.

@IRAMSHELTON-floral2.png

@IRAMSHELTON

French manicure with a twist!

@OVERGLOWEDIT-floral-nails.png

@OVERGLOWEDIT

Συνδύασε όλα τα παστέλ χρώματα μαζί και δημιούργησε ένα ultra chic manicure.

Pistachio nails: Το πράσινο του φιστικιού είναι η hot απόχρωση στο manicure τώρα