Θες πιο μακριές βλεφαρίδες; Αυτές οι mascara χαρίζουν διαπεραστικό βλέμμα και κοστίζουν κάτω από 20€

Θες πιο μακριές βλεφαρίδες; Αυτές οι mascara χαρίζουν διαπεραστικό βλέμμα και κοστίζουν κάτω από 20€
Launchmetrics.com/spotlight

6 μαύρες mascara που δεν αλλοιώνονται, χαρίζουν πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες σε δευτερόλεπτα και το σημαντικότερο είναι super οικονομικές.

Η μαύρη mascara είναι το beauty hero όλων των γυναικών. Και καταλαβαίνουμε όλες το γιατί... Είναι το μοναδικό προϊόν που με μία μόνο κίνηση μπορεί να αναδείξει το βλέμμα και να αλλάξει το σχήμα των ματιών. Ακόμα και χωρίς μακιγιάζ κολακεύει τέλεια τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ ανοίγει το βλέμμα και μας κάνει να νιώθουμε πιο sexy και σαγηνευτικές.

Τα cherry χείλη πάνε πολύ με τα κυματιστά μαλλιά και η Sienna Miller το ξέρει καλά

Valli-bks-F24-116.jpg

Ως beauty addicts, δοκιμάζουμε καθημερινά πολλές και διαφορετικές mascara, άλλες με χοντρό βουρτσάκι για τέλειο γύρισμα, άλλες για έντονο grunge eye look, άλλες για όγκο και άλλες αδιάβροχο αποτέλεσμα που διαρκεί. Ωστόσο, μετά από αμέτρητες δοκιμές καταφέραμε να βρούμε τις καλύτερες μαύρες mascara που συγκεντρώνουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά μαζί. Βέβαια, εκτός από τον extra όγκο που χαρίζουν στις βλεφαρίδες είναι budget friendly! Δηλαδή, κοστίζουν λιγότερο από 20€. Επιπλέον, το ειδικό βουρτσάκι που διαθέτουν επιμηκύνει τις βλεφαρίδες και τους χαρίζει περισσότερο όγκο.

4 stylish χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σε χρόνο dt για τέλειες εμφανίσεις κάθε μέρα

Σε αυτό το άρθρο, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες mascara που αγαπάμε να χρησιμοποιούμε ξανά και ξανά, από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι τα back to back events. Δεν αλλοιώνονται, χαρίζουν πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες σε δευτερόλεπτα και το σημαντικότερο είναι super οικονομικές. Μία δοκιμή θα σε πείσει!

6 μαύρες mascara που κοστίζουν λιγότερο από 20€

Hair care routine! 7 ενυδατικά έλαια μαλλιών για άμεση λάμψη και επανόρθωση