5 κόκκινα κραγιόν και 5 κανόνες για ακαταμάχητα χείλη όπως της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το hack με την πούδρα θα χαρίσει extra διάρκεια στο κραγιόν σου. Δες παρακάτω...

Το κόκκινο κραγιόν είναι διαχρονικό. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μιλήσει εκτενώς για αυτό και την ιστορία του -ακόμα και η Κλεοπάτρα έβαφε τα χείλη της με κόκκινο χρώμα- και έχουμε καταλήξει ότι δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα, είναι μία all time classic επιλογή.

Το κόκκινο κραγιόν δεν έχει εποχή. Μπορεί να φορεθεί ελεύθερα όλο τον χρόνο και να γεμίσει με χρώμα την κάθε εμφάνιση. Με ένα και μόνο πέρασμα φωτίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, δίνει στιλ και μάλιστα, δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά στο υπόλοιπο μακιγιάζ σου. Είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Στην αγορά υπάρχουν δεκάδες αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος, γι' αυτό αν νομίζεις ότι το κόκκινο κραγιόν δεν σου ταιριάζει -ίσως- πρέπει να το ξανά σκεφτείς.

Θες πιο μακριές βλεφαρίδες; Αυτές οι mascara χαρίζουν διαπεραστικό βλέμμα και κοστίζουν κάτω από 20€

Erdem-bks-S24-042.jpg

5 κανόνες που πρέπει να γνωρίζεις για το κόκκινο κραγιόν

Ωστόσο, υπάρχουν πέντε κανόνες για το κόκκινο κραγιόν που αν θες να πετύχεις ζουμερά και ακαταμάχητα χείλη καλό θα ήταν να τους ακολουθήσεις... Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

  1. Κόκκινο κραγιόν και ροζ ζυγωματικά; Η απάντηση είναι: Ναι! Είναι το τέλειο beauty combo που τονίζει ακόμα περισσότερο τα κόκκινα χείλη.
  2. Τοποθέτησε lip scrub επάνω στα χείλη και με τα δάχτυλά σου κάνε ελαφρύ μασάζ. Το lip scrub θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα και τα έλαια του θα ενυδατώσουν βαθιά τα χείλη σου. Το scrub θα χαρίσει extra διάρκεια στο κραγιόν σου.
  3. Σχεδίασε το περίγραμμα των χειλιών με ένα nude lip liner. Κι όμως, το nude μολύβι ταιριάζει με όλα τα κραγιόν, ακόμα και με το κόκκινο χρώμα. Το περίγραμμα θα κάνει τα χείλη σου να φαίνονται πιο σαρκώδη.
  4. Αφού τοποθετήσεις το κόκκινο κραγιόν, αφαίρεσε με μία χαρτοπετσέτα την περίσσια ποσότητα, πρόσθεσε ταμποναριστά λίγη πούδρα και εφάρμοσε ξανά λίγη ποσότητα από το κόκκινο κραγιόν. Αυτό το tip θα χαρίσει extra διάρκεια στο κραγιόν σου.
  5. Για ένα ανάλαφρο summer makeup look, συνδύασε το κόκκινο κραγιόν με ένα cat eye look ή ένα απαλό καφέ smokey eyes. Μην ξεχνάς ότι ο πρωταγωνιστής είναι τα κόκκινα χείλη.

7 ενυδατικά κραγιόν που αλλάζουν χρώμα και ταιριάζουν με κάθε μακιγιάζ

444138792_18435834622036084_1880164720739106550_n.jpg

@ilianapapageorgiou

Το κόκκινο κραγιόν είναι μία από τις αγαπημένες επιλογές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Ειδικότερα, η Ηλιάνα επιλέγει τις περισσότερες φορές κόκκινο κραγιόν στα χείλη και μαύρο eyeliner στα μάτια: τον άχαστο make up συνδυασμό που είναι ιδανικός για all day εμφανίσεις, αλλά και για τα parties του καλοκαιριού.

Το κόκκινο κραγιόν είναι τις περισσότερες φορές ο πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και μπορεί πραγματικά μόνο με αυτό να ξεχωρίσεις κι εσύ σε κάθε εμφάνισή σου. Ακόμα και αν δεν έχεις χρόνο για πολύ λεπτομερές μακιγιάζ, δηλαδή, μόνο με κόκκινο κραγιόν και ρουζ… σώζεσαι.

443695662_18435834694036084_8694598379862912529_n.jpg

@ilianapapageorgiou

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει 5 θρυλικές αποχρώσεις που πάνε σε όλες και πρέπει να δοκιμάσεις έστω μία φορά στη ζωή σου.

Λαμπερή επιδερμίδα: 5 βήματα που είναι απαραίτητα για μία σωστή skincare routine