Πώς θα πετύχεις το πιο γρήγορο καλοκαιρινό μακιγιάζ με ένα ΜΟΝΟ κραγιόν

Σωστά κατάλαβες! Με ένα προϊόν φωτίζεις, σμιλεύεις και χαρίζεις χρώμα στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι το δέρμα μας έχει ανάγκη -μετά από το καθημερινό μακιγιάζ το πρωί στο γραφείο- να ξεκουραστεί. Πως όμως θα γίνει αυτό; Δεν λέμε να μη βαφόμαστε καθόλου, αλλά το καλοκαιρινό μακιγιάζ πρέπει να είναι ανάλαφρο και φυσικό.

Για να το πετύχεις αυτό, το πρώτο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να αντικαταστήσεις το foundation που χρησιμοποιούσες τους προηγούμενους μήνες με μία αντηλιακή κρέμα με χρώμα. Η αντηλιακή με χρώμα έχει λεπτόρρευστη υφή, βοηθάει την επιδερμίδα να αναπνέει σωστά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ παράλληλα χαρίζει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα που την καθιστά ιδανική επιλογή για να πετύχεις την τέλεια βάση για το απόλυτο natural μακιγιάζ.

5 κόκκινα κραγιόν και 5 κανόνες για ακαταμάχητα χείλη όπως της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

https://www.instagram.com/p/C4KqH2xAy1q/

Δηλαδή, όσο λιγότερα beauty items χρησιμοποιείς τόσο το καλύτερο. Το motto είναι: Less is more! Οι beauty lovers στο TikTok έχουν βρει το πιο γρήγορο makeup hack που έχεις δει ποτέ. Και γίνεται ΜΟΝΟ με ένα προϊόν. Σωστά κατάλαβες! Με ένα προϊόν φωτίζεις, σμιλεύεις και χαρίζεις χρώμα στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Όπως θα δεις και στο παρακάτω TikTok video -που έχουμε παραθέσει- το προϊόν είναι ένα κραγιόν. Η απόχρωση που μπορείς να χρησιμοποιήσεις μπορεί να κυμαίνεται από το απαλό ροζ μέχρι το έντονο κόκκινο. Και αυτό γιατί σκοπός είναι να δημιουργήσεις ένα natural makeup look που θα μοιάζει λες και σε έχουν «αγγίξει» οι ακτίνες του ήλιου.

Το συγκεκριμένο makeup trend μπορείς να το πετύχεις σε χρόνο ρεκόρ, όπου κι αν βρίσκεσαι, αρκεί να έχεις μαζί σου ένα κραγιόν σε ροζ ή κόκκινη απόχρωση.

Extra tip: Δεν χρειάζεται να έχεις κάποιο πινέλο μακιγιάζ. Μπορείς να απλώσεις το προϊόν ταμποναριστά με τα δάχτυλά σου.

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τα πιο έντονα και παιχνιδιάρικα κραγιόν που αγαπάμε να χρησιμοποιούμαι καθημερινά εδώ στο queen, τα οποία θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το απόλυτο μακιγιάζ του καλοκαιριού.

7 οροί για σφριγηλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα που αξίζει να δοκιμάσεις