Η Dyson λάμπει στο κόκκινο χαλί στα παρασκήνια της Dior Suite

Η Dyson λάμπει στο κόκκινο χαλί στα παρασκήνια της Dior Suite

Η Dyson λάμπει στο κόκκινο χαλί στα παρασκήνια της Dior Suite κατά τη διάρκεια του 77ου Ετήσιου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Για πρώτη φορά, η Dyson συνεργάστηκε με την Dior στα παρασκήνια του Hotel Barrière Le Majestic στις Κάννες για διασημότητες και VIPs.

Οι τάσεις ομορφιάς φέτος περιλαμβάνουν κομψά χτενίσματα, την υιοθέτηση φυσικών υφών και την επιστροφή της γοητείας.

Αποκτήστε το look της Dyson με κορυφαίες διασημότητες: Izabel Goulard, Marta Lozano και Nic Kauffman.

CANNES, FRANCE, 28th MAY 2024

Φέτος, για πρώτη φορά, η τεχνολογία ομορφιάς της Dyson παρουσιάστηκε στην Dior Suite στο ξενοδοχείο Majestic στις Κάννες, στην Γαλλία, προσφέροντας σε διάσημους και VIPs μια αποκλειστική εμπειρία hair styling πριν περπατήσουν στο κόκκινο χαλί. Δέκα Dyson Styling ambassadors από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων του Larry King, του Pierre Saint Sever και του Dylan Bradshaw, δημιούργησαν γοητευτικά χτενίσματα για την εκδήλωση με την τελευταία τεχνολογία της Dyson, όπως το επαγγελματικό σεσουάρ μαλλιών Dyson Supersonic™️ και τo Dyson Supersonic Nural™️.

Getting Red Carpet Ready with Dyson

1717077366245-62096067-sss.png

Οι επισκέπτες της Dior Suite θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις τεχνολογίες αιχμής της Dyson για την ομορφιά, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων καινοτομιών της: Το πιστολάκι μαλλιών Dyson Supersonic rTM Professional, το πιστολάκι μαλλιών Dyson Supersonic NuralTM και το ισιωτικό Dyson AirstraitTM. Οι ambassadors του styling θα χρησιμοποιήσουν ολόκληρη τη σειρά τεχνολογιών περιποίησης μαλλιών της Dyson, οι οποίες διαθέτουν έξυπνο έλεγχο θερμότητας για να μην προκαλούν ζημιά από τη θερμότητα, για να δημιουργήσουν elevated και όμορφα hair styles ώστε οι καλεσμένοι να είναι έτοιμοι για το σημαντικότερο γεγονός στο πολιτιστικό ημερολόγιο.

Dior’s Exclusive Styling Experience

Στην καρδιά της Croisette με θέα στη Μεσόγειο, , η Dior Suite στο ξενοδοχείο Majestic είναι το βασικό σημείο συνάντησης για τις διεθνείς διασημότητες κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Ο οίκος συγκεντρώνει τους πιο διάσημους make-up artists, καθώς και hair stylists, facialists και nail artists, για να προσφέρει αποκλειστικές υπηρεσίες.

Η Dior Suite βρίσκεται στον 6ο όροφο του διάσημου ξενοδοχείου, με διακόσμηση που επανασχεδιάζεται κάθε χρόνο, και προσκαλεί τους επισκέπτες σε ένα ‘κουκούλι’ γαλήνης μέσα στη φασαρία του φεστιβάλ.