Ένα καλοκαίρι βγαλμένο από ταινία με πρωταγωνιστή τη σειρά αντιηλιακών Sunfilm

Ένα καλοκαίρι βγαλμένο από ταινία με πρωταγωνιστή τη σειρά αντιηλιακών Sunfilm

Φέτος όμως, φαίνεται πως το καλοκαίρι σου θα είναι πιο… Sunfilm, με μόλις δύο προσθήκες στην skincare «ιεροτελεστία» σου.

Αλήθεια, υπάρχει κάποια που να μην αγαπάει την αίσθηση του ήλιου στην επιδερμίδα της; Φαντάζομαι πως «όχι», αρκεί να σκεφτείς όλες εκείνες τις φορές που μία ηλιόλουστη ημέρα σου έχει φτιάξει τη διάθεση, για να βεβαιωθείς. Βλέπεις, ο ήλιος είναι το «σήμα κατατεθέν» του καλοκαιριού και τώρα είναι επιτέλους εδώ, για να φωτίσει τις στιγμές σου από το πρωί ως το απόγευμα και να σου χαρίσει αυτό για το οποίο φημίζεται: Αναμνήσεις στην «άμμο», σαν από ταινία.

Αν ωστόσο, υπάρχει ακόμη μία λέξη που «πρωταγωνιστεί» στο καλοκαιρινό σου λεξιλόγιο -πέρα από τον ήλιο, αυτή είναι σίγουρα το… αντιηλιακό σου. Αυτό, που φροντίζει να σε προστατεύει καθημερινά από το άλλο «πρόσωπο» του ήλιου. Και αν είσαι skincare queen, τότε η αναζήτηση του αντιηλιακού που θα θωρακίσει την επιδερμίδα σου, διατηρώντας την υγιή και λαμπερή, έχει ξεκινήσει ήδη από την πρώτη στιγμή που αισθάνθηκες τις ακτίνες του ήλιου να «χαϊδεύουν» το πρόσωπό σου -και όχι μόνο, δημιουργώντας τις πρώτες σκηνές της καλοκαιρινής σου ταινίας.

Φέτος όμως, φαίνεται πως το καλοκαίρι σου θα είναι πιο… Sunfilm, με μόλις δύο προσθήκες στην skincare «ιεροτελεστία» σου. Είσαι έτοιμη λοιπόν, να γνωρίσεις τη σειρά αντηλιακών προϊόντων Sunfilm από την Juliette Armand, που «έρχεται» να θωρακίσει και να προστατέψει την επιδερμίδα σου;

Ταινίαστον ήλιο με full light protection

Μπορεί η επιδερμίδα σου να έχει ανάγκη από αντιοξειδωτική θωράκιση και προστασία από τον ήλιο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, όμως ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που οι ακτίνες του δεν είναι πάντα «φιλικές» μαζί σου, η προστασία αυτή είναι ακόμη πιο σημαντική.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ώθησε τα εργαστήρια της Juliette Armand να ασχοληθούν με τη δημιουργία της σειράς Sunfilm. Πρόκειται μάλιστα, για μία σειρά που «θωρακίζει» το ευαίσθητο δέρμα μετά από μία επαγγελματική θεραπεία προσώπου, ενώ συγχρόνως καλύπτει και τις ανάγκες σου για την απαραίτητη καθημερινή αντιηλιακή προστασία σου.

Και μάλιστα, από το 2008, ξεκίνησε με την προστασία του δέρματος από την UVB ακτινοβολία, συνέχισε με τις ακτίνες UVA και σήμερα, έχει φτάσει να θέτει στο επίκεντρό της, την προστασία σου από την υπέρυθρη (IR) και την ορατή ακτινοβολία (HEV) του ήλιου, αλλά και το μπλε φως (blue light), τις ακτίνες δηλαδή, που διεισδύουν στην επιδερμίδα σου και μπορούν να σου προκαλέσουν κυτταρικές βλάβες.

image003.jpg

Η καλοκαιρινή σου ταινία περιέχει τοποθέτηση προϊόντος Sunfilm

Και για εσένα που αναρωτιέσαι, πώς η σειρά αντηλιακών προϊόντων Sunfilm μπορεί και «θωρακίζει» την επιδερμίδα σου από τον ήλιο, ήρθε η ώρα να σου συστήσουμε το Face Gel SPF 30 και το Face Mineral Fluid SPF 50: Δύο προϊόντα με ισχυρά και εξειδικευμένα αντιοξειδωτικά συστατικά, που έχουν ως κοινό «παρονομαστή» τους την αντιηλιακή θωράκιση και προστασία σου και ως ειδοποιό διαφορά τους, το είδος των φίλτρων που περιέχουν.

Από τη μία λοιπόν, το Face Gel SPF 30, βραβευμένο με Bronze Award στα Medical Beauty Awards 2020, έχει απαλό χρώμα και μη λιπαρή υφή, είναι ανθεκτικό στο νερό αλλά και ενισχυμένο με Aloe Vera και Panthenol, για να ανακουφίζει το δέρμα σου από ερεθισμούς, ενώ λόγω του κοκτέιλ αντηλιακών φίλτρων που περιέχει, τόσο φυσικών, όσο και χημικών, μπορεί και ενδείκνυται για κάθε τύπο επιδερμίδας.

image005.jpg

Από την άλλη, δε, το Face Mineral Fluid SPF 50, το πολυβραβευμένο αντιηλιακό προσώπου με 100% ανόργανα φίλτρα, είναι λεπτόρρευστο και ευκόλως απορροφήσιμο, για να σου προσφέρει υψηλή αντιηλιακή προστασία με ματ αποτέλεσμα, χωρίς λευκή όψη κατά την εφαρμογή του. Επιπλέον, είναι ανθεκτικό στο νερό, εμπλουτισμένο με συστατικά με καταπραϋντική, ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση, ενώ τα φυσικά φίλτρα του προσδίδουν αυξημένη ασφάλεια και σταθερότητα, ώστε να αντανακλώνται οι ακτίνες UV και να αποφεύγονται οι ερεθισμοί στην επιδερμίδα σου.

image007.png

Είναι σίγουρο πως το φετινό σου καλοκαίρι μπορεί να είναι πιο… Sunfilm από ποτέ και η Juliette Armand, με τα αντιηλιακά προϊόντα Face Gel SPF 30 και Face Mineral Fluid SPF 50, που θωρακίζουν και προστατεύουν την επιδερμίδα σου από τον ήλιο, πρόκειται να φροντίσει γι’ αυτό. Και τώρα, που έχεις full-prep material για να χαρείς τον ήλιο αυτήν τη σεζόν, εννοείται πως θα κάνεις ακριβώς αυτό. Κλείσιμο ματιών και sunny fun vibes.