Sculpted bangs: Έτσι θα αποκτήσεις φράντζα χωρίς να χρειαστεί να κόψεις τα μαλλιά σου

Η πλαϊνή φράντζα, είναι η λεπτομέρεια που επιλέγουν οι περισσότερες celebrities, γιατί κολακεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και χαρίζει μία εκλεπτυσμένη πινελιά σχεδόν σε κάθε χτένισμα.

Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας... Το κεφάλαιο «κούρεμα» είναι κάτι που οι περισσότερες το σκεφτόμαστε όχι μία, αλλά πολλές φορές και αυτός είναι ο λόγος που μας οδηγεί στο να αποφασίζουμε τελευταία στιγμή το επόμενο κούρεμά μας... Πήραμε όμως τη σωστή απόφαση; Αυτή είναι μία ερώτηση που μας τριβελίζει συνέχεια το μυαλό.

Η φράντζα μπορεί να δείχνει super sexy στην αγαπημένη Brigitte Bardot, στη Jennifer Lopez, στη Jennifer Aniston, αλλά συνειδητοποιήμένες πως δεν είμαστε η Brigitte και οι λοιπές stars, δύσκολα θα πάρουμε την απόφαση να την υιοθετήσουμε στην εμφάνισή μας, μένοντας με την αγωνία «πώς θα δείχνω με φράντζα»;

3 εύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σε συναυλία, εμπνευσμένα από τις celebrities

Ο hairstylist και trend expert, Tom Smith, μας αποκάλυψε το trick για το πώς θα αποκτήσουμε φράντζα χωρίς να χρειαστεί να κόψουμε τα μαλλιά μας. Η πλαϊνή φράντζα, είναι η λεπτομέρεια που επιλέγουν οι περισσότερες celebrities, γιατί κολακεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και χαρίζει μία εκλεπτυσμένη πινελιά σχεδόν σε κάθε χτένισμα.

Πώς θα αποκτήσω φράντζα χωρίς να κόψω τα μαλλιά μου;

«Πρώτα, δημιούργησε μια πλάγια χωρίστρα και στη συνέχεια, πάρε το μπροστινό τμήμα (ξεχωριστά από το υπόλοιπο) και ψέκασε με μια λακ. Μετά χτένισε το προσεκτικά, αφήνοντάς το να πέσει στο μέτωπο σου», λέει ο Smith.

Αυτά τα αδιάβροχα προϊόντα πρέπει να υπάρχουν μέσα στο νεσεσέρ σου και σου εξηγούμε γιατί

«Στη συνέχεια, στερέωσέ την τούφα είτε τοποθετώντας την πίσω από το αυτί σου, χρησιμοποιώντας ένα κλιπ μαλλιών ή ένα αξεσουάρ και ολοκλήρωσε με λίγη λακ μαλλιών. Ωστόσο, αν θες να αποκτήσει μια καμπύλη, χρησιμοποίησε ένα σίδερο ισιώματος για να πετύχεις τη σωστή κίνηση και κλείδωσε το αποτέλεσμα με λίγη λακ».

Voilà! Έχεις αποκτήσει τα τέλεια sculpted bangs χωρίς να κόψεις τα μαλλιά σου.

Extra tip: Αν έχεις ένα κούρεμα με έντονα layers μπορείς πολύ πιο εύκολα να υιοθετήσεις τη «φράντζα» στα χτενίσματά σου.

Παρακάτω θα βρεις 5 διαφορετικά χτενίσματα με «ψεύτικες» φράντζες που πραγματικά δεν το καταλαβαίνει κανείς!

@larrykinghair

@gonn24

@peterluxhair

@simoneashley

@ernestocasillas

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης