H Δούκισσα Νομικού έκοψε τα μαλλιά της, έκανε curtain bangs και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε

Ευαγγελία Αλπίδου

Δεν είναι ούτε πολύ κοντά, ούτε πολύ μακριά. Είναι ένα κούρεμα που κολακεύει τις περισσότερες γυναίκες.

Σου αρέσουν τα κοντά μαλλιά; Αν θες να υιοθετήσεις τα short hair στην εμφάνισή σου, αλλά φοβάσαι το αποτέλεσμα, σήμερα -ίσως- είναι η τυχερή σου ημέρα! Θα μιλήσουμε για τα μαλλιά μεσαίου μήκους, το κούρεμα που κολακεύει όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας.

Sculpted bangs: Έτσι θα αποκτήσεις φράντζα χωρίς να χρειαστεί να κόψεις τα μαλλιά σου

Τι είναι τα μαλλιά μεσαίου μήκους;

zendaya_1677372415_3046343074770728381_9777455.jpg

@zendaya

Τα μαλλιά μεσαίου μήκους δεν είναι ούτε πολύ κοντά, ούτε πολύ μακριά. Το μήκος τους κυμαίνεται από τον λαιμό μέχρι το ύψος της κλείδας. Ένα μήκος που σου δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστείς και να δημιουργήσεις παραπάνω hairstyles στην καθημερινότητά σου. Δηλαδή, μπορείς να επιστρατεύσεις scrunchies, hair clips, κορδέλες και να δημιουργήσεις τα πιο stylish χτενίσματα. Βέβαια, αν θες να χαρίσεις στο συγκεκριμένο κούρεμα extra όγκο και κίνηση, τα curtain bangs είναι η πινελιά που θα τονίσει και θα κολακεύσει ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

3 εύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σε συναυλία, εμπνευσμένα από τις celebrities

Αν σου αρέσει το bob cut, τα μαλλιά μεσαίου μήκους είναι ένα το «μεταβατικό» κούρεμα για να δεις τι θες και τι σου ταιριάζει. Είναι το πρώτο βήμα για να πάρεις τη μεγάλη απόφαση!

https://www.instagram.com/reel/C8Hx02KonCm/

Η Δούκισσα Νομικού, είναι μία από τις celebrities που υπέκυψε στη γοητεία του μακρύ καρέ. Συγκεκριμένα, το μαλλιά της πλέον φτάνουν μέχρι το ύψος των ώμων της, ενώ γύρω από το μέτωπο οι αφέλειες τονίζουν ακόμα περισσότερο τα καταγάλανα μάτια της. Πρόκειται για μία μεγάλη αλλαγή, αφού μετά από πολλά χρόνια «αποχαιρέτησε» τα πλούσια, μακριά, ξανθά μαλλιά της. Η ίδια, μοιράστηκε αυτή την εντυπωσιακή αλλαγή με τους χιλιάδες followers της, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από τη φωτογραφία τα πιο όμορφα σχόλια.

dutchesss__1716657363_3375889106241510457_9934050.jpg

@dutchesss_

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές... αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα refresh στα μαλλιά σου. Go for it!

Αντηλιακό στα μαλλιά; Κι όμως πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι του νεσεσέρ της παραλίας