The Queen’s Expert: Pro tips από την training manager της Armani Beauty για ζουμερά glossy χείλη

Ευαγγελία Αλπίδου
The Queen’s Expert: Pro tips από την training manager της Armani Beauty για ζουμερά glossy χείλη

Το νέο Prisma Glass Lip Gloss του οίκου Armani beauty είναι ένα multi-tasking προϊόν το οποίο χαρίζει ενυδάτωση και λάμψη που διαρκεί όλη την ημέρα.

Η Beyonce και η JLo είναι από τις celebrities των οποίων το look είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την μουσική βιομηχανία των 90s και 00s. Αυτό που θυμάμαι ως παιδί, είναι το λαμπερό μακιγιάζ που ολοκλήρωνε την κάθε εμφάνισή τους. Έντονα eyeliners, χρυσές σκιές, XL βλεφαρίδες και ροδαλά μάγουλα πρωταγωνιστούσαν στο μακιγιάζ, ενώ στα χείλη, το glossy αποτέλεσμα ήταν must. Το lip gloss ήταν το «μαγικό» προϊόν που χάριζε το Juicy αποτέλεσμα που τόσο έχουμε συνδέσει με τις εμφανίσεις της εποχής και δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι, τα κορίτσια είχαν στην τσάντα τους δεκάδες αποχρώσεις lip gloss για κάθε εμφάνιση.

Το δυναμικό comeback των lip glosses από τα 90s

Όπως ίσως γνωρίζεις, οι τάσεις και η μόδα κάνουν… κύκλους, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα glossy, ζουμερά χείλη εκείνης της δεκαετίας να είναι και πάλι trending. Έχοντας ξεπεράσει (ελπίζω για τα καλά) τα απόλυτα ματ χείλη, αυτό που θέλουμε πλέον από το μακιγιάζ των χειλιών μας είναι λάμψη και -ασφαλώς- φροντίδα. Το δυναμικό comeback των lip glosses, λοιπόν, δεν έχει να κάνει μόνο με την λάμψη, αλλά περιλαμβάνει και την φροντίδα των χειλιών γιατί αυτό θέλουμε! Εξελιγμένες φόρμουλες οι οποίες ενυδατώνουν, θρέφουν και χαρίζουν ένα μοναδικό λαμπερό εφέ με ένα και μόνο πέρασμα.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ξεχωρίζει για εμένα -ανάμεσα σε δεκάδες άλλα- το νέο Prisma Glass Lip Gloss του οίκου Armani beauty. Το Prisma Glass βλέπεις, είναι ένα lip gloss που συνδυάζει ενυδάτωση και λάμψη. Βέβαια, εκτός από την κλασική χρήση στα χείλη, το νέο lip gloss του οίκου Armani μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα ζυγωματικά και τα μάτια και αυτό ήταν που κέντρισε το ενδιαφέρον μου. Γι’ αυτό αποφάσισα να μάθω τα πάντα για τη χρήση και τη σύνθεσή του καλώντας στο beauty corner του Queen.gr την Armani beauty Training Manager, Δήμητρα Καραβαγγέλη. Στόχος μας: Μία κουβέντα γύρω από τα lip glosses και συγκεκριμένα για το νέο Prisma Glass του οίκου Armani. Το αποτέλεσμα; Επί της οθόνης…

Η Ευελιξία του Armani Prisma Glass Lip Gloss

Σύμφωνα με την Δήμητρα, αυτό που κάνει το Prisma Glass να διαφέρει από τα προϊόντα που χρησιμοποιούσαμε πριν μερικές δεκαετίες, είναι αφενός ότι δεν κολλάει καθόλου (επιβεβαιώνω) και αφετέρου, ότι δεν χαρίζει απλά λάμψη, αλλά τη συνδυάζει με την βαθιά θρέψη. Μπορεί να εφαρμοστεί μόνο του ολοκληρώνοντας τα natural makeup looks, αλλά και επάνω από οποιοδήποτε άλλο κραγιόν. Ακόμα, η Δήμητρα με πληροφόρησε ότι πρόκειται για ένα multi-tasking προϊόν, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλα σημεία του προσώπου ως ένα balmy highlighter. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να εφαρμοστεί και στα ζυγωματικά, χαρίζοντας έντονα, ροδαλά και δροσερά «μήλα», αλλά και επάνω στο κινητό βλέφαρο δημιουργώντας ένα υγρό, glossy eye look. Εσύ επιλέγεις κάθε φορά! Το σίγουρο είναι ότι το Prisma Glass του Armani, χαρίζει μία υγιή και λαμπερή όψη που μπορεί να σε συντροφεύσει από το πρωί ως το βράδυ σε κάθε περίσταση.

1719305337207-522005228-image003.jpg

Η εξελιγμένη σύνθεση του Armani Prisma Glass Lip Gloss;

Το Armani Prisma Glass είναι εμπλουτισμένο με 15% σκουαλένιο, η oil in gloss φόρμουλά που διαθέτει, δίνει 24ωρη ενυδάτωση και βοηθά στη βελτίωση της υφής των χειλιών. Επίσης, η πολύ άνετη και όχι κολλώδης υφή του, βοηθάει το προϊόν να απλώνεται ομοιόμορφα επάνω στα χείλη, χαρίζοντας ένα μεταξένιο και δροσερό αποτέλεσμα, που κάνει τα χείλη να φαίνονται υγιή και πιο έντονα. Το tip της Δήμητρας επομένως είναι… να το φοράς όσο περισσότερο μπορείς γιατί λειτουργεί και ως θεραπεία που βελτιώνει την εμφάνιση των χειλιών με κάθε χρήση.

Το μυστικό για άψογο αποτέλεσμα

Η Δήμητρα μου εξήγησε ότι «Όταν μιλάμε για το Prisma Glass δεν υπάρχει σωστή ή λάθος εφαρμογή». Με όποιον τρόπο και αν το φορέσεις είτε επάνω στα χείλη ή στο υπόλοιπο πρόσωπο, το αποτέλεσμα θα είναι άψογο! Είναι ένα προϊόν που αξίζει να έχει σταθερή θέση μέσα στην τσάντα σου, κάνοντας ελαφρύ touch up στο μακιγιάζ σου μέσα στην ημέρα. Δεν υπάρχει λοιπόν ένα μυστικό για άψογο αποτέλεσμα γιατί το Prisma Glass δεν αφήνει περιθώρια λάθους!

Όπως αντιλαμβάνεσαι, το νέο Prisma Glass Lip Gloss του οίκου Armani έχει ήδη βρει τη -μόνιμη- θέση του στο νεσεσέρ μου γιατί έχει ανάλαφρη αίσθηση, χαρίζει διάφανο και πολυδιάστατο χρώμα που ταιριάζει με οποιοδήποτε makeup look και είμαι σίγουρη ότι και εσύ θα το λατρέψεις!

1719305354811-920549695-image005.jpg

Φυσικά δεν θα μπορούσα να κρατήσω την μαγεία του Prisma Glass μόνο για τον εαυτό μου, γι’ αυτό σε συνεργασία με τον οίκο Armani beauty ετοιμάσαμε για 3 τυχερές ένα τέλειο δώρο!

Τρεις τυχερές νικήτριες θα μπορέσουν να κλείσουν το δικό τους Personalised ραντεβού σε μια από τις 9 Armani Boutique που τις εξυπηρετεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη οπού ο Face Designer του οίκου Armani beauty θα τους παρέχει υπηρεσίες μακιγιάζ, ενώ θα λάβουν και ένα ειδικό δώρο Giorgio Armani Beauty. Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις τυχερές θα λάβουν από ένα Giorgio Armani beauty Premium black vanity pouch που θα περιέχει 1 Prisma Glass στις αποχρώσεις 03 & 1, μία Luminous Silk Bronzing Powder στην απόχρωση 100 και ένα άρωμα 1 My Way EDP 15ml.

Αναζήτησε λοιπόν τον διαγωνισμό στον λογαριασμό του @queengr στο Instagram και ζήσε την απόλυτη gloss εμπειρία!