Make Up & Go: Όλες οι νέες υπηρεσίες που θα βρεις στα καταστήματα KIKO MILANO

Make Up & Go: Όλες οι νέες υπηρεσίες που θα βρεις στα καταστήματα KIKO MILANO

Τώρα μπορείς να αφεθείς στα χέρια των ειδικών και να απολαύσεις 10 λεπτά φροντίδας και ομορφιάς, αρκεί να επισκεφτείς ένα από τα καταστήματά της KIKO MILANO.

H αγαπημένη KIKO MILANO, το Νο1 Make Up Brand της Ιταλίας που εκπροσωπείται αποκλειστικά από τον Όμιλο Φάις σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία, παρουσιάζει τα Make Up & Go. Πρόκειται για μια σειρά από έξι μοναδικές υπηρεσίες make up και skincare, οι οποίες προσφέρονται δωρεάν και χωρίς ραντεβού σε όλα τα διαθέσιμα σημεία της KIKO MILANO, σε μόλις 10 λεπτά!

1719566525980-916307444-image003.jpg

Οι υπηρεσίες που θα βρεις έχουν να κάνουν με skincare συμβουλές, αλλά και με ένα γρήγορο touch up στο μακιγιάζ σου. Είτε θέλεις να αποκτήσεις μία αψεγάδιαστη βάση, είτε να δοκιμάσεις κάποια νέα απόχρωση, ή ακόμα και να ενημερωθείς για τα τελευταία makeup trends αλλά και εκείνο που σου ταιριάζει ανάλογα με το στυλ σου, οι ειδικοί θα σε καθοδηγήσουν κατάλληλα!

Οι έξι μοναδικές υπηρεσίες Make Up & Go της KIKO MILANO:

Skincare συμβουλές

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι θα σε βοηθήσουν να βρεις τα καλύτερα προϊόντα ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες. Θα σε ενημερώσουν για τα βήματα και τα προϊόντα που πρέπει να ακολουθείς για τη σωστή φροντίδα της επιδερμίδας σου, ενώ οι εξατομικευμένες συμβουλές τους θα αλλάξουν μία για πάντα τη ρουτίνα που χρησιμοποιούσες για τον καθαρισμό, την ενυδάτωση και την αντιγήρανση της επιδερμίδας σου.

1719566557083-421386900-image005.jpg

Make Up προσώπου

1719566625783-14253826-image007.jpg

Μετά από μία εξαντλητική ημέρα με τον υδράργυρο να «αγγίζει» το κόκκινο, ένα γρήγορο touch up από τους makeup artists της KIKO MILANO θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια αψεγάδιαστη βάση χωρίς ατέλειες. Οι ειδικοί, μέσα σε 10 λεπτά, θα σου δείξουν όλα τα tips για να πετύχεις το τέλειο, καλοκαιρινό look ιδανικό για κάθε περίσταση, ενώ θα αναδείξουν φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Make Up χειλιών

image010.jpg

Με τη νέα υπηρεσία Make Up & Go της KIKO MILANO, έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις ματ και γυαλιστερά κραγιόν σε αποχρώσεις που μαγνητίζουν τα βλέμματα. Από έντονα κόκκινα μέχρι διακριτικά nude, έτσι ώστε να βρεις την ιδανική απόχρωση για εσένα.

Make Up ματιών

image011.jpg

Είτε προτιμάς κάτι διακριτικό είτε ένα τολμηρό smoky eye, οι ειδικοί της KIKO MILANO θα σου μάθουν όλα τα tips για να απογειώσεις το βλέμμα σου. Πολύχρωμές σκιές με shimmer και αδιάβροχα eyeliners θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις το βλέμμα σου και να δημιουργήσεις ultra chic καλοκαιρινά μακιγιάζ με απόλυτο πρωταγωνιστή το βλέμμα σου.

Make Up φρυδιών

image013.jpg

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι το «κλειδί» για ένα ολοκληρωμένο look και οι ειδικοί της KIKO MILANO ξέρουν πώς να το πετύχουν. Θα βρεις μία μεγάλη γκάμα από προϊόντα που χρησιμοποιούνται για το makeup των φρυδιών. Precision pencils, gels, mascaras και highlighters θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις το σχήμα των φρυδιών σου με απόλυτα φυσικό τρόπο σε χρόνο ρεκόρ.

Trendy Make Up

Η KIKO MILANO, ακολουθεί πάντα τις τελευταίες τάσεις και σου προσφέρει ό,τι πιο νέο και μοντέρνο. Έτσι, στα καταστήματά της θα ενημερωθείς για τα τελευταία beauty trends που κυριαρχούν αυτήν τη στιγμή στον κόσμο της ομορφιάς, αλλά και τι ταιριάζει ανάλογα το προσωπικό σου στυλ.

image015.jpg

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς στα χέρια των ειδικών της KIKO MILANO και να απολαύσεις 10 λεπτά απόλυτης φροντίδας και ομορφιάς. Επισκέψου σήμερα κιόλας το πλησιέστερο κατάστημά και ανανέωσέ την εμφάνισή σου με την KIKO MILANO!

Η νέα υπηρεσία Make Up & Go είναι διαθέσιμη σε όλα τα φυσικά καταστήματα:

Αθήνα: The Mall of Athens, Δημ. Αγγέλου Μεταξά 41 (Γλυφάδα), River West, Notos Galleries Πειραιά, Notos Galleries Ομόνοιας, Κορυδαλλός (Ταξιαρχών 50), Νέο Ψυχικό (Λεωφόρος Κηφισίας 212), Galerie de Beauté–Athens Metro Mall, Κηφισιά (Κυριαζή 34), Galerie de Beauté – Πατησίων (28ης Οκτωβρίου), Galerie de Beauté- Χολαργός (Λ. Μεσογείων 230), Galerie de Beauté-Μενίδι (Δεκελείας 13& Οδυσσέως 20), Factory Outlet Αεροδρομίου, Galerie de Beauté- N. Ερυθραία (Λεωφ. Κηφισίας 336), Galerie de Beauté- Βριλήσσια (Λεωφ. Πεντέλης 27), Νέα Σμύρνη (2ας Μαϊου 36)

Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 52, Mediterranean Cosmos, Notos Galleries Τσιμισκή, One Salonica Outlet Mall

Πάτρα: Ρήγα Φεραίου & Αγίου Νικολάου γωνία

Καλαμάτα: Notos Galleries Καλαμάτα

Τρίκαλα: Ασκληπιού 35 (πεζόδρομος)

Ιωάννινα : Χαριλάου Τρικούπη 18 & Οπλαρχηγού Πουτέτση

Λάρισα: Αλ. Παναγούλη 12

Μύκονος: Ματθαίου Ανδρονίκου 36 & Νικ. Καλογερά, Ματογιάννια