Το mist-ικό για τις πιο λαμπερές στιγμές φέτος το καλοκαίρι κρύβεται στο… αντηλιακό σου

Το mist-ικό για τις πιο λαμπερές στιγμές φέτος το καλοκαίρι κρύβεται στο… αντηλιακό σου

Wear SPF, stay shiny! Πώς με το «κατάλληλο» beauty combo μπορείς να έχεις λάμψη και προστασία.

Το καλοκαίρι είναι αναμφίβολα η εποχή που αισθάνεσαι πιο ανάλαφρή και όμορφη από ποτέ. Αυτό, άλλωστε, αποκαλύπτει και ο τρόπος που επιλέγεις να ντύνεσαι αλλά και οι αλλαγές που προκύπτουν στο skincare layering σου, μιας και η θάλασσα, οι βόλτες, τα cocktails και ο ήλιος «πρωταγωνιστούν» σε κάθε σου στιγμή. Ειδικά τον τελευταίο, τον αγαπάς ιδιαίτερα αυτήν την εποχή, μιας και είναι εδώ, για να φωτίσει τις στιγμές σου από το πρωί ως το απόγευμα και να σου χαρίσει αυτό για το οποίο φημίζεται: Λαμπερές στιγμές.

Ωστόσο, όσο λαμπερές και αν είναι οι στιγμές που δημιουργείς κάτω από τον ήλιο, δεν πρέπει να ξεχνάς να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου πως η περίοδος που διανύουμε «εγκυμονεί» πολλούς κινδύνους για το σώμα σου. Έχοντας ως βασική σου προτεραιότητα, λοιπόν, την προστασία και αμέσως μετά τη λάμψη της επιδερμίδας σου, προσπαθείς να διαπιστώσεις ποια είναι τα προϊόντα που χρειάζεται να συμπεριλάβεις στο beauty kit που έχεις καθημερινά στην τσάντα σου και το οποίο θα σε συντροφεύει και στις διακοπές σου.

Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό; Χρησιμοποιώντας τα «κατάλληλα» διάφανα και λεπτόρρευστα προϊόντα που θα συνδυάζονται με τη skincare routine σου και κάπως έτσι, θα αποτελούν τον «mist-ικό» summer σύμμαχο σου. Χρησιμοποιώντας, με δυο λόγια, τα αντηλιακά ξηρά mists της Carroten, τα οποία θα φροντίσουν για το πιο ασφαλές μαύρισμά σου.

Ο «κατάλληλος» skin-loving συνδυασμός για το δέρμα σου

Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως το «κατάλληλο» έχει πολλές… μεταφράσεις για την καθεμία από εμάς: Είναι αυτό που γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου, ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, στις προτιμήσεις σου σε θέματα υφής, ενώ συγχρόνως σε προστατεύει. Και επειδή το mix & match δεν αφορά μόνο στο summer style σου, αλλά και στο skincare layering σου, μπορείς να κάνεις τις σωστές επιλογές στα αντηλιακά σώματός σου, ώστε να συνδυάζονται με τις beauty συνήθειές σου και κάπως έτσι, να σου προσφέρουν προστασία και λαμπερό αποτέλεσμα.

Δική σου η beauty routine, δικοί σου και οι συνδυασμοί, δεν λέμε, ωστόσο θέλουμε να σε ενημερώσουμε ότι με το που ξεκινήσεις την έρευνα αγοράς σου, δεν θα αργήσεις να «πέσεις» πάνω στην Carroten, η οποία ανέκαθεν -και συγκεκριμένα εδώ και 35 περίπου χρόνια- ενισχύει τη φυσική διαδικασία του μαυρίσματος σου, σε ενυδατώνει και σε ξεσηκώνει με τις πιο υπέροχες μυρωδιές της. Και τώρα, με το Αντηλιακό Ξηρό Mist SPF30 και το Αντηλιακό Ξηρό Mist SPF50 «έρχεται» να συνδυαστεί με τα αγαπημένα σου προϊόντα και τελικά, να δημιουργήσει τις πιο summer shining στιγμές σου.

Picture2.png

Όταν SPF και λαμπερές στιγμές πάνε μαζί

Θα έχεις ακούσει πολλές φορές, πως η χρήση SPF κάθε μέρα είναι το «mist-ικό» για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα. Για αυτό, η επιλογή ενός καλού ξηρού mist για το σώμα μπορεί να εμποδίσει τις βλαβερές συνέπειες της ακτινοβολίας του ήλιου και να γίνει απευθείας ένα με την επιδερμίδα σου.

Και κάπου εδώ, μπαίνουμε στο θέμα μας: Διότι, από τη μία, το Αντηλιακό Ξηρό Mist SPF30 και από την άλλη, το Αντηλιακό Ξηρό Mist SPF50 της Carroten «έρχονται» να κατακτήσουν μία θέση στο νεσεσέρ σου, προσφέροντάς σου τη μέγιστη προστασία.

Picture3.jpg

Πώς το κάνουν αυτό; Χάρη στο 3D σύστημα προστασίας από την επιβλαβή και υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου που διαθέτουν τα αντηλιακά ξηρά mist με εύκολη εφαρμογή -σύστημα ψεκασμού 360- χαρίζοντας μία αίσθηση δροσιάς, χωρίς φυσικά, να κολλάνε στην επαφή σου με την άμμο της παραλίας. Πέρα από αυτό, όμως, διαθέτουν διάφανη και λεπτόρρευστη υφή, ώστε να συνδυάζονται με το skincare layering σου αλλά και έλαιο καρύδας, το οποίο συμβάλλει στην ενυδάτωσή σου και στην αποτροπή της αφυδάτωσης που προκαλείται από την έκθεση σου στον ήλιο. Και κάπως έτσι, εσύ μπορείς να απολαμβάνεις ξέγνοιαστα το καλοκαίρι σου και η Carroten να φροντίζει για ακόμη μία φορά για την προστασία της επιδερμίδας σου.

Picture4.png

Αν μέχρι τώρα έψαχνες πώς θα δημιουργήσεις το πιο ξέγνοιαστο και λαμπερό καλοκαίρι, τώρα μόλις βρήκες την απάντηση. Διότι το Αντηλιακό Ξηρό Mist SPF30 και το Αντηλιακό Ξηρό Mist SPF50 της Carroten πρόκειται να αποτελέσουν τα «mist-iκά» σου όπλα για την προστασία σου από τις ακτίνες του ήλιου, ενώ ταυτόχρονα θα συνδυάζονται, όπως πρέπει, με τη ρουτίνα περιποίησής σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να τα ανακινείς καλά πριν τη χρήση τους, να ψεκάζεις ομοιόμορφα τη σωστή ποσότητα στο σώμα σου πριν από την έκθεσή σου στον ήλιο και να επαναλαμβάνεις τακτικά τη διαδικασία. Και κάπως έτσι, το πιο shiny καλοκαίρι θα βρίσκεται στο… νεσεσέρ σου.