D+C Perfumes: Ένα splash και «έφυγες» για ταξίδι στις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου

D+C Perfumes: Ένα splash και «έφυγες» για ταξίδι στις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου

Ευτυχώς για εσένα -και για εμάς, η ελληνική εταιρεία DUST + CREAM «έρχεται» για να σε ταξιδέψει με τη νέα signature σειρά αρωμάτων D+C Perfumes.

Άραγε, αν σε ρωτούσαμε να μας πεις τι… άρωμα είχαν όλα τα μέρη που έχεις ταξιδέψει έως τώρα, θα είχες απάντηση; Πριν βιαστείς να το σκεφτείς, βάλε στο νου σου το τελευταίο ταξίδι που έκανες σε μία από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου και ξεκίνα να ψάχνεις τι μυρωδιά είχε κάθε στιγμή σου εκεί. Από το αεροδρόμιο, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και από τον πρώτο περίπατο μέχρι το cocktail το βράδυ. Μήπως, τελικά, όλες αυτές οι μυρωδιές είναι χαραγμένες στο μυαλό σου;

Μάλλον «ναι» και κάπου εδώ, είναι η στιγμή που εύχεσαι να μπορούσες να χωρέσεις σε ένα… μπουκάλι τις εικόνες, τις εμπειρίες, τα χρώματα και τα αρώματα του αγαπημένου σου προορισμού, για να μπορείς να επιστρέφεις πάντα σε αυτόν… με ένα splash.

Ευτυχώς για εσένα -και για εμάς, η ελληνική εταιρεία DUST + CREAM «έρχεται» για να σε ταξιδέψει με τη νέα signature σειρά αρωμάτων D+C Perfumes που χωράει μέσα σε μόνο ένα μπουκάλι, τη μαγεία και τα αρώματα από τους προορισμούς που νόμιζες πως είχες ξεχάσει μέχρι σήμερα ή ακόμη και αυτούς που δεν έχεις καταφέρει ακόμη να προσθέσεις στο «άλμπουμ» των αναμνήσεών σου. Είσαι έτοιμη να βρεις ποιο από τα αρώματα της σειράς θα γίνει το «σήμα κατατεθέν» σου;

Από το Μπαλί στο Λος Άντζελες και από το Δελχί μέχρι το Κασμίρ

Το άρωμα δεν είναι απλά μία συλλογή από μυρωδιές, έχει τη δύναμη να αλλάζει συνολικά τη διάθεσή σου, να σου «ξυπνάει» αναμνήσεις και να σε «μεταφέρει» σε αγαπημένα μέρη. Και κάπως έτσι, γίνεται αυτό που σε χαρακτηρίζει, ειδικά τώρα, χάρη στη νέα signature σειρά αρωμάτων D+C Perfumes, με άρωμα από το Μπαλί στο Λος Άντζελες και από το Δελχί μέχρι το Κασμίρ, με ένα splash.

Συγκεκριμένα, με το Bali Heaven, θα έχεις την αίσθηση ενός sweet και citrus εξωτικού χορού αρωμάτων, χάρη στις φρέσκιες νότες μανταρινιού, οι οποίες αναμειγνύονται με το γιασεμί και το υλάνγκ-υλάνγκ και καταλήγουν στην «αγκαλιά» της βανίλιας, ενώ με το Los Angeles Glamour, με τριαντάφυλλο και ροδάκινο που πλέκεται αρμονικά με το musk και το κεχριμπάρι, θα έχεις μία αίσθηση δροσιάς και έντασης.

Από την άλλη, όταν οι νότες τζίντζερ και σαγκουίνι ενώνονται με εκείνες του γιασεμιού και της τουμπερόζας και ολοκληρώνονται με τον συνδυασμό πατσουλί, σανδαλόξυλου και βέτιβερ, το αποτέλεσμα είναι τόσο… Delhi Spices. Μία θερμή «αγκαλιά» από το Kashmir Night έρχεται, στη συνέχεια, να «κατευνάσει τα πνεύματα» με φρουτώδεις νότες από κυδώνι, γιασεμί και φρέζια που δένουν αρμονικά με τη βανίλια, τα λευκά ξύλα, το αμπερόξυλο, το βάλσαμο του Περού και το musk. Τέλος, ένα «ταξίδι» στη Χαβάη -Hawaii Flower- μέσα από τον συνδυασμό της φράουλας, του βατόμουρου και των εκρηκτικών φρούτων με νότες «καρδιάς» βιολέτας και γιασεμιού, ολοκληρώνεται με βανίλια και πλούσιες ξύλινες νότες, για να φέρει exoticvibes στη ζωή σου.

Νέα Υόρκη και Μαρακές για εσένα και το boyfriend

Στα «ταξίδια» που πρόκειται να κάνεις με τη νέα signature σειρά αρωμάτων D+C Perfumes, δεν γίνεται να μην έχεις μαζί σου αγαπημένα σου πρόσωπα, όπως το boyfriend. Για αυτό, μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις μαζί του τα splashes από τα Unisex αρώματα, όπως είναι το New York Skyline -woody και fresh, που συνδυάζει τις αντιθέσεις της Νέας Υόρκης- καθώς και το Marrakech Soul -μια έντονη oriental αισθησιακή εμπειρία με κονιάκ, ρούμι, κάρδαμο και γιασεμί.

Ωστόσο, αν θέλεις να προσφέρεις ένα ξεχωριστό δώρο στον αγαπημένο σου για να φαντάζεται τα ταξίδια που πρόκειται να κάνετε μαζί, τότε το oriental άρωμα Tokyo Vibes, το τολμηρό και φρέσκο άρωμα Rio Waves και το woody και μυστηριώδες άρωμα Tuscany Fields, είναι οι επιλογές που θα τον βάλουν στο mood.

Αν αγαπάς τα ταξίδια, επειδή είναι αυτά που γεμίζουν χρώμα, μυρωδιές και ξεχωριστά vibes τη ζωή σου και τελικά, αποτελούν κομμάτι της προσωπικότητάς σου, τότε σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Και τώρα πια, με τη νέα signature σειρά αρωμάτων D+C Perfumes, μπορείς να συνεχίζεις -ακόμη και νοητά- τα ταξίδια σου στις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου, με μερικά μόλις splashes.

Ανακάλυψε τη νέα signature σειρά της DUST+CREAM, D+C Perfumes, σε 87 φυσικά καταστήματα και online και ταξίδεψε μαζί της.