H Khloé Kardashian έκανε το πιο σύγχρονο γαλλικό manicure - 6 nail arts για να διαλέξεις

Είναι κομψό, διαχρονικό και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

Το γαλλικό μανικιούρ είναι απλό και αξιόπιστο. Είναι μία safe επιλογή για εκείνες τις ημέρες που δεν έχεις διάθεση και θες ένα manicure που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.

Είναι κομψό, διαχρονικό και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Ωστόσο, έχει περάσει κι αυτό τις φάσεις του... Στα 90s και 00s ήταν από τις πιο δημοφιλείς επιλογές, ωστόσο, τα προηγούμενα χρόνια είχε χάσει τη δυναμική του. Παρόλα αυτά, οι nail experts κατάφεραν να το επαναφέρουν και να το ξανά συστήσουν πιο σύγχρονο και ανανεωμένο.

Η Selena Gomez υιοθέτησε το signature κόκκινο manicure της Marilyn Monroe

Είδαμε την κλασική λευκή γραμμή του γαλλικού να αντικαθίσταται με παστέλ αποχρώσεις, αλλά και διακριτικά, funky σχέδια να κοσμούν τη γαλακτερή βάση του και να δημιουργούν ένα cute mani. Επιπλέον, αντί για τις τετραγωνισμένες άκρες, το γαλλικό πλέον έχει αποκτήσει ένα αμυγδαλωτό σχήμα που κάνει τα άκρα να φαίνονται πιο λεπτά και μακριά.

Η Khloé Kardashian υιοθέτησε το νέο french manicure

https://www.instagram.com/p/C5T6Bf-vhzR/

Το νέο γαλλικό, λοιπόν, το υιοθέτησε η Khloé Kardashian! Η Khloé επέλεξε για τα άκρα της το french manicure. Το σχήμα του manicure της ήταν almond, με την κλασική λευκή γραμμή του γαλλικού να είναι αρκετά έντονη και μεγάλη. Κάλυπτε σχεδόν τη μισή επιφάνεια του manicure.

Μάθε γιατί η Kendall Jenner χρησιμοποιεί το «Ice facial» στη skincare routine της

1720177818361-561830040-449313803_18538891777048326_3284601718801470722_n.jpg

@khloekardashian

Η βάση του νυχιού είχε μία πιο απαλή, ουδέτερη απόχρωση που δημιουργούσε την τέλεια αντίθεση με την σταρένια επιδερμίδα της. Το σύγχρονο french manicure της Khloé Kardashian ταίριαζε τέλεια με το total denim look της. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις ολόκληρη την εμφάνιση της Khloé:

Μην φεύγεις! Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά ultra chic σχέδια για εσένα που αγαπάς το french manicure. Ρίξε μία ματιά...

Πώς θα πετύχεις το Aperol spritz makeup που έχει τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος