Μόλις βρήκαμε τα vegan αποσμητικά που θα κάνουν… refill στην ημέρα μας

Μόλις βρήκαμε τα vegan αποσμητικά που θα κάνουν… refill στην ημέρα μας

Άραγε, εσύ γνώριζες πως δεν είναι ο ιδρώτας αυτός καθαυτός που μυρίζει, αλλά τα βακτήρια που διασπούν τις πρωτεΐνες του ιδρώτα και έτσι απελευθερώνουν κάθε είδους μυρωδιά;

Αν υπάρχει ένα hero-piece που δεν λείπει από κανένα γυναικείο νεσεσέρ, αυτό είναι σίγουρα το αποσμητικό μας. Και αυτό, γιατί το χρειαζόμαστε κάθε στιγμή μέσα στην ημέρα μας, πόσο μάλλον το καλοκαίρι, για να μας προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας, όποτε το έχουμε ανάγκη. Παρόλο, όμως, που αποτελεί «τελετουργικό» ζωτικής σημασίας στην καθημερινότητά μας, το φοράμε μηχανικά και έχουμε πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις από αυτό: Να επιτρέπει τη φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού μας και να διώχνει μακριά την κακοσμία.

Η περιοχή της μασχάλης μας, όμως, χρειάζεται παραπάνω φροντίδα και κάπου εδώ έρχονται τα Salt of the Earth (SOTE) vegan αποσμητικά χωρίς αλουμίνιο, για να της την προσφέρουν και… κάνοντας τη φροντίδα του δέρματός μας απόλυτα «πράσινη», να γίνουν μοιραία το beauty hero μας. Και κάπως έτσι, θα μπορούμε να είμαστε σίγουρες πως πέρα από την περιποίηση που προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας, φροντίζουμε και το περιβάλλον, κάνοντας «στροφή» σε έναν πιο vegan τρόπο ζωής.

Ένα αποσμητικό που επιτρέπει… την εφίδρωση

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Άραγε, εσύ γνώριζες πως δεν είναι ο ιδρώτας αυτός καθαυτός που μυρίζει, αλλά τα βακτήρια που διασπούν τις πρωτεΐνες του ιδρώτα και έτσι απελευθερώνουν κάθε είδους μυρωδιά; Μην ανησυχείς, ούτε και εμείς ξέραμε αυτήν την πληροφορία, τουλάχιστον μέχρι να «συστηθούμε» με τα vegan αποσμητικά Salt of the Earth (SOTE) - πιστοποιημένα από το Leaping Bunny ως cruelty free- με 100% φυσικά συστατικά και ορυκτό άλας, που εξουδετερώνουν τα βακτήρια που αναπτύσσονται στη μασχάλη και έτσι, μας απαλλάσσουν από κάθε δυσάρεστη οσμή.

Με αυτόν τον τρόπο, τα «πράσινα» αποσμητικά, χωρίς αλουμίνιο δεν «φράζουν» τους πόρους του δέρματός μας και δεν εμποδίζουν την εφίδρωση, σε αντίθεση με τα κοινά αποσμητικά. Τι σημαίνει αυτό; Πως μας επιτρέπουν να ιδρώσουμε κανονικά και επομένως, να αποτοξινωθεί φυσικά ο οργανισμός μας, αποτρέποντας ωστόσο την κακοσμία.

image003.jpg

Η πιο eco-friendly περιποίηση του σώματός μας

Η περιοχή της μασχάλης, λοιπόν, είναι μέρος του σώματος και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα από εμάς. Και τώρα, που γίνεται πιο «πράσινη» από ποτέ με τα αποσμητικά Salt of the Earth (SOTE) -σε roll on, spray, balm, φυσικό κρύσταλλο- μπορούμε να είμαστε σίγουρες πως θα φροντίσουμε τον εαυτό μας αλλά και το… περιβάλλον, όπως τους αξίζει. Διότι οι μικρές, καθημερινές αλλαγές είναι αυτές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και χάρη στη δυνατότητα επαναγεμίσματος των spray και των roll on, μας δίνουν τη δυνατότητα να μειώσουμε τη χρήση πλαστικού αλλά και το κόστος του αποσμητικού.

image005.png

Και επειδή, η αλήθεια είναι ότι θέλουμε πάντα να μυρίζουμε όμορφα από το πρωί στο γραφείο, έπειτα στην προπόνηση και στους δρόμους της πόλης αλλά και στο after work drink με τις κολλητές, τα Salt of the Earth vegan αποσμητικά κυκλοφορούν σε υπέροχους συνδυασμούς αρωμάτων, από φράουλα και καρπούζι μέχρι λεβάντα και σανδαλόξυλο.

image007.jpg

Σε περίπτωση, ωστόσο, που υπάρχει ευαισθησία σε αλλεργίες, βρισκόμαστε σε περίοδο εγκυμοσύνης ή θηλασμού ή απλώς, δεν θέλουμε να αναμειγνύουμε τις μυρωδιές του αποσμητικού μας με το άρωμά μας, υπάρχει μία ολοκληρωμένη σειρά Salt of the Earth αποσμητικών χωρίς άρωμα, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες μας.

image009.jpg

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των αλλαγών, αλλά και η ιδανική αφορμή να υιοθετήσουμε έναν νέο τρόπο ζωής, πιο vegan. Ξεκινώντας με μικρές καθημερινές αλλαγές, λοιπόν, μπορούμε να δούμε τη διαφορά τόσο στον εαυτό μας, όσο και στο περιβάλλον. Και αυτό θα γίνει μόνο αν εντάξουμε στην daily routine μας… vegan και Cruelty- free αποσμητικά, με 100% φυσικά συστατικά και χωρίς αλουμίνιο, όπως τα Salt of the Earth (SOTE) αποσμητικά που «έρχονται» να αποτρέψουν κάθε κακοσμία, επιτρέποντας τη φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού μας.