Sleek κότσοι, πλεξούδες και μαντήλια από τα 90s θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις hot μέρες

Ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες (υγρασία, καύσωνας, αέρας) τα μαλλιά σου θα παραμείνουν άθικτα και προσεγμένα.

Λίγο πριν φύγεις για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, «επιστράτευσε» από το boudoir σου όλα τα αξεσουάρ μαλλιών, όπως μεταξωτά μαντήλια, scrunchies και hair clips. Είναι τα hero pieces τα οποία θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις ημέρες του καύσωνα με στιλ.

Sleek buns, πλεξούδες και μισά-μισά μαλλιά θα απογειώσουν οποιοδήποτε summer outfits και θα κάνουν τα μαλλιά σου να φαίνονται όλη τη ώρα κομψά και περιποιημένα. Ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες (υγρασία, καύσωνας, αέρας) τα μαλλιά σου θα παραμείνουν άθικτα και προσεγμένα. Αν είσαι από τις κοπέλες που έχουν μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά, τότε σίγουρα θα έχεις αντιμετωπίσει τα εξής προβλήματα: τα μαλλιά από την υγρασία και τον ιδρώτα κολλάνε στον αυχένα, οι τρίχες φριζάρουν και έτσι τα φρεσκολουσμένα μαλλιά «καταστρέφονται».

Λαμπερή επιδερμίδα: 8 λάδια σώματος με glitter για hot εμφανίσεις

Για να μην συμβεί το ίδιο και σε αυτές τις διακοπές... Και εκτός από τη ζέστη έχεις να αντιμετωπίσεις και τα ατίθασα μαλλιά σου, ρίξε μία ματιά στα παρακάτω stylish hairstyles που έχουμε συγκεντρώσει για εσένα. Θα σου χαρίσουν την έμπνευση που χρειάζεσαι. Enjoy queen!

Half ups

@onparledemode

Για να πετύχεις τα μισά-μισά μαλλιά που αγαπούν να κάνουν ξανά και ξανά τα it girls, θα χρειαστείς ένα claw clip ή κλάμερ, το οποίο θα στερεώσει τα μαλλιά και θα χαρίσει έξτρα πινελιά στο στιλ σου.

Μεταξωτό μαντήλι

@tinvcb

Το μεταξωτό μαντήλι θα χαρίσει στην εμφάνισή σου έναν αέρα μιας άλλης εποχής. Είναι το αξεσουάρ μαλλιών που θα σε βοηθήσει να πεις «goodbye» στις bad hair days σου και θα σε κάνει να μοιάζεις με star του Hollywood.

Minimal nails: 7 κομψά σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε σχήμα manicure - Ναι ακόμα και στα πολύ κοντά!

Sleek κότσος

@matildadjerf

Ο sleek κότσος είναι το Νο1 χτένισμα που γίνεται σε χρόνο dt. Βγαίνεις από το μπάνιο, χτενίζεις πολύ καλά τα νωπά μαλλιά σου και τα πιάνεις ένα high bun. Για να δημιουργήσεις αυτό το glow εφέ, πρόσθεσε λίγο λάδι μαλλιών στις παλάμες σου και εφάρμοσέ το επάνω στα μαλλιά σου. Τόσο απλό!

Κλάμερ

Το κλάμερ είναι το αξεσουάρ μαλλιών που ήρθε από τα 90s και 00s για να μείνει. Είναι μία girly πινελιά που μπορεί να απογειώσει οποιοδήποτε outfit. Επίλεξε ίδιες αποχρώσεις με τα ρούχα που φοράς και δημιούργησε τους πιο matchy-matchy συνδυασμούς.

Chocolate lovers! Έχουμε τα πιο ωραία σοκολατί χρώματα μαλλιών που ταιριάζουν σε όλες

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης