Θες μία φυσική ηλιοκαμένη επιδερμίδα; Όλα τα σημεία που μπορείς να εφαρμόσεις το bronzer σου

8 bronzer για να πετύχεις τα πιο ανάλαφρα, καλοκαιρινά makeup looks.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και αυτό δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει... Είτε βρίσκεσαι ήδη διακοπές σε κάποιο νησί, είτε ετοιμάζεις τα πράγματα σου για να επιβιβαστείς στο επόμενο πλοίο ή αεροπλάνο. Σε όποια από τις δύο φάσεις σε πετυχαίνω, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Θες το μαύρισμά σου να δείχνει τέλειο!

Πώς μπορείς να ενισχύσεις και να αναδείξεις το μαύρισμά σου; Η απάντηση είναι το bronzer! Το bronzer είναι το must προϊόν με το οποίο μπορείς να πετύχεις την τέλεια sunkissed επιδερμίδα. Αν και το έχουμε συνδυάσει με τους μήνες του καλοκαιριού, το bronzer είναι ένα προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τον χειμώνα.

Λαμπερή επιδερμίδα: 8 λάδια σώματος με glitter για hot εμφανίσεις

Το bronzer χαρίζει στην επιδερμίδα μία ηλιοκαμένη όψη, χωρίς καν να έχεις κάτσει κάτω από τον καυτό ήλιο. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου αποκτούν χρώμα και λάμψη σαν να τα φίλησαν οι ακτίνες του ήλιου. Είναι το must have προϊόν με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο δροσερά και καλοκαιρινά makeup looks.

Τα υγρά και κρεμώδη bronzer είναι τόσο ανάλαφρα και υπέροχα, αλλά δεν «συγχωρούν» λάθη όπως τα bronzer σε πούδρα. Εκτός από τα ζυγωματικά, το μέτωπο, τη μύτη και το πιγούνι μπορείς να εφαρμόσεις το bronzer και σε άλλα σημεία του σώματος. Έτσι, θα τονίσεις ακόμα περισσότερο το μαύρισμά σου και θα αναδείξεις τα αέρινα φορέματά της σεζόν.

Tanning season! 8 αντηλιακά λάδια σώματος με SPF για σοκολατένια επιδερμίδα

Ντεκολτέ & ώμοι

Αν φοράς off-shoulder φορέματα και tops μπορείς να εφαρμόσεις bronzer στο ντεκολτέ και τους ώμους σου και να δώσεις extra πόντους sexiness στην εμφάνισή σου. Επίλεξε το bronzer σε πούδρα για το ντεκολτέ, ενώ για τους ώμους και τα χέρια σου εφάρμοσε λίγες σταγόνες από το υγρό bronzer σου.

Πόδια

Θες λεία και λαμπερά πόδια; Τα bronzers σε υγρή μορφή θα κάνουν τα πόδια σου να ακτινοβολούν λάμψη από μακριά. Πρόσθεσε στις παλάμες σου λίγες σταγόνες από το υγρό bronzer σου και εφάρμοσέ το από επάνω προς τα κάτω. Στη συνέχεια, φόρεσε το αγαπημένο σου mini dress και είσαι έτοιμη να κλέψεις τις εντυπώσεις.

8 bronzer για τέλεια sunkissed επιδερμίδα:

Δεν ξέρεις τι μακιγιάζ να κάνεις τώρα το καλοκαίρι; 3 ανάλαφρα makeup trends του TikTok

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης