Μαλλιά μεσαίου μήκους: Η Έβελυν Καζαντζόγλου έκανε το κούρεμα που ταιριάζει σε όλες

Τα μαλλιά μεσαίου μήκους είναι ένα «μεταβατικό» κούρεμα που θα σε κάνει να πάρεις τη μεγάλη απόφαση και να τολμήσεις επιτέλους στην εμφάνισή σου το εκρηκτικό bob cut.

Σου αρέσουν τα κοντά μαλλιά, αλλά φοβάσαι το αποτέλεσμα; Τα μαλλιά μεσαίου μήκους είναι το κούρεμα που ψάχνεις! Τα μαλλιά μεσαίου μήκους δεν είναι ούτε πολύ κοντά, ούτε πολύ μακριά. Το μήκους τους φτάνει μέχρι το ύψος της κλείδας, κάτι που σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείς διαφορετικά hairstyles στην καθημερινότητά σου.

Είναι ένα κολακευτικό κούρεμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και σε κάθε σχήμα προσώπου. Οι Γαλλίδες επιλέγουν το συγκεκριμένο κούρεμα μαζί με curtain bangs τα οποία αγκαλιάζουν τα ζυγωματικά και τονίζουν ακόμα περισσότερο το βλέμμα τους.

Θες μία φυσική ηλιοκαμένη επιδερμίδα; Όλα τα σημεία που μπορείς να εφαρμόσεις το bronzer σου

Το «μεταβατικό» κούρεμα για τις λάτρεις του bob cut

@evelynkazantzoglou

Στη γοητεία του κουρέματος «υπέκυψε» η Έβελυν Καζαντζόγλου η οποία «αποχαιρέτησε» τα πλούσια, μακριά μαλλιά της και υιοθέτησε στην εμφάνισή της το μακρύ καρέ. Τα μαλλιά της πλέον φτάνουν μέχρι το ύψος των ώμων, ενώ βρίσκονται όλα στο ίδιο μήκος χωρίς να έχουν έντονα layers. Τα μαλλιά μεσαίου μήκους θεωρούνται πάρα πολύ κολακευτικά, καθώς ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και σε κάθε σχήμα προσώπου.

Sleek κότσοι, πλεξούδες και μαντήλια από τα 90s θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις hot μέρες

Editor's tips: Αν έχεις λεπτά μαλλιά επίλεξε τα μαλλιά μεσαίου μήκους με έντονα layers. Τα διαφορετικά επίπεδα θα χαρίσουν έξτρα κίνηση και όγκο στις άκρες σου.

Το νέο look της Έβελυν, θεωρείται «μεταβατικό» για να δεις τι θες και τι σου ταιριάζει... Για τις λάτρεις του bob cut, ίσως να είναι το πρώτο βήμα για να πάρουν τη «μεγάλη» απόφαση! Συνέχισε να scrollάρεις για να δεις μερικά αγαπημένα iconic κουρέματα που θα σε πείσουν να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά. Enjoy, Queen!

Μαλλιά μεσαίου μήκους:

@anthonyholguin

Μαλλιά μεσαίου μήκους με χωρίστρα στη μέση.

@sabinasocol

Έντονα layers για έξτρα κίνηση και όγκο.

@alyssainthecity

Οι αφέλειες θα χαρίσουν στην εμφάνισή σου έναν αέρα από τα 90s.

Λαμπερή επιδερμίδα: 8 λάδια σώματος με glitter για hot εμφανίσεις

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης