Fri-Yay! 3 εύκολα χτενίσματα για το ΣΚ που ταιριάζουν σε κάθε μήκος μαλλιών

Ευαγγελία Αλπίδου

Όπως θα δεις, δεν χρειάζεται να σπαταλήσεις άπειρο χρόνο μπροστά στον καθρέφτη -σε πολλά ίσως να μην χρειάζεσαι καν καθρέφτη-.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, είναι γεγονός! Μην αγχώνεσαι, έχεις ακόμα πολλές μέρες μπροστά σου για να απολαύσεις τον καυτό ήλιο, τη θάλασσα και τις βόλτες στα σοκάκια των νησιών.

Μιας και η θερμοκρασία συνεχίζει να είναι στα ύψη, σκεφτήκαμε να ετοιμάσουμε ένα άρθρο με τα πιο στιλάτα, εύκολα και χαλαρά χτενίσματα για να πιάσεις τα μαλλιά σου και να κάνεις την εμφάνισή σου ακόμη πιο εντυπωσιακή, οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι. Όπως θα δεις, δεν χρειάζεται να σπαταλήσεις άπειρο χρόνο μπροστά στον καθρέφτη -σε πολλά ίσως να μην χρειάζεσαι καν καθρέφτη-.

Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι μπορείς να τα «προσαρμόσεις» σε οποιοδήποτε μήκος μαλλιών, αλλά και περίσταση! Συνέχισε να scrollάρεις και μην ξεχάσεις να κρατήσεις σημειώσεις. Happy weekend queen!

Beach hair: 3 μυστικά για υπέροχα μαλλιά στην παραλία

3 εύκολα και stylish χτενίσματα για το ΣΚ

Wet look

Hobeika-HC-bks-S23-012.jpg

Για να πετύχεις το βρεγμένο χτένισμα, που δίνει την αίσθηση σαν βγήκες μόλις από τη θάλασσα, θα χρειαστεί πρώτα να βρέξεις τα μαλλιά σου με χλιαρό νερό. Στη συνέχεια, σε νωπά μαλλιά τοποθέτησε αρκετή ποσότητα από το hair oil και χτένισέ προς την πλευρά που θες να είναι η χωρίστρα σου. Προσοχή! Τα μαλλιά θα απορροφήσουν γρήγορα το προϊόν, γι' αυτό μην φοβηθείς να εφαρμόσεις αρκετή ποσότητα (θέλουμε να φαίνονται συνεχώς βρεγμένα). Στη συνέχεια, τοποθέτησε στη ρίζα και στις άκρες λίγη ποσότητα αφρό και «κλείδωσε» στο τέλος με λίγη λακ. Voilà... Είσαι έτοιμη!

Baby braids

Hardware-Ldn-bbt-F22-050.jpg

Και «ναι» οι πλεξούδες είναι all-time classic. Επίλεξε διακριτικά baby braids και χάρισε μία παιχνιδιάρικη πινελιά στις άκρες των μαλλιών σου. Οι πλεξούδες είναι ανάλαφρες, καλοκαιρινές και ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.

Σκασμένες φτέρνες: 3 απλά βήματα που θα αναδείξουν τα καλοκαιρινά πέδιλα

Half up

1722605147469-543118835-Milano-str-S24-0427.jpg

Τα flipped ends, δηλαδή οι γυρισμένες άκρες προς τα έξω, είναι μία super hot τάση που έρχεται από τη δεκαετία του 60'. Συνδύασέ τη με ένα half up και με hair clips και δημιούργησε το πιο αριστοκρατικό χτένισμα.

Μαλλιά μεσαίου μήκους: Η Έβελυν Καζαντζόγλου έκανε το κούρεμα που ταιριάζει σε όλες