Κατερίνα Παπουτσάκη: 3 beauty tips για να πετύχεις το natural makeup της για την παραλία

Το face mist είναι το προϊόν που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου ένα boost ενυδάτωσης. Μπορείς να το έχεις πάντα και παντού μαζί σου: στο μπάνιο, στην παραλία, ακόμα και στο γραφείο!

Η αλήθεια είναι πως το καλοκαιρινό μακιγιάζ δεν θέλει υπερβολές. Οι λεπτόρρευστες υφές και οι φυσικές αποχρώσεις είναι αυτές που αναδεικνύουν και κολακεύουν τέλεια την επιδερμίδα. Το natural makeup look είναι η beauty τάση που μπορεί να σε συντροφεύσει από το πρωί ως το βράδυ. Σε βοηθάει να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου, ενώ για να το πετύχεις, χρειάζεσαι ελάχιστο χρόνο και πολύ λίγα καλλυντικά.

Lemon nails: 5 manicure για να αντιγράψεις το φωτεινό χρώμα της Κατερίνας Καινούργιου

Το natural makeup, θεωρείται ιδανική επιλογή για την παραλία, καθώς κάνει την επιδερμίδα να δείχνει φρέσκια, δροσερή και ενυδατωμένη όλη την ώρα. Η Κατερίνα Παπουτσάκη, είναι λάτρης της clean girl αισθητικής. Δηλαδή, επιλέγει πάντα ελαφριές υφές και γήινες αποχρώσεις στο καθημερινό της μακιγιάζ. Δεν θα την δεις, δηλαδή, ποτέ με έντονα makeup looks. Το ίδιο επιλέγει και για την παραλία. Πριν λίγες ημέρες, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με το πιο natural makeup looks με το οποίο ολοκλήρωσε το beach outfit της. Το αποτέλεσμα ήταν απίστευτα άρτιο και φυσικό!

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις όλα τα steps για να πετύχεις το fresh beauty look της αγαπημένης ηθοποιού.

3 beauty tips για να πετύχεις το natural makeup για την παραλία

@katerina_papoutsaki

Αντηλιακή προσώπου με χρώμα

LA ROCHE POSAY, ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50 ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑ

Το πρώτο step είναι η αντηλιακή με χρώμα. Η αντηλιακή με χρώμα χαρίζει προστασία και κάλυψη. Με μία μόνο κίνηση χαρίζει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, διορθώνοντας τις διχρωμίες και προστατεύοντας την επιδερμίδα από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Είναι το must have item που μπορείς να φοράς από το πρωί ως το βράδυ, τόσο στις διακοπές σου στο νησί, όσο και στην πόλη.

Lip balm με SPF

Το επόμενο βήμα είναι η ενυδάτωση των χειλιών. Τα lip balm με SPF παρέχουν πολύ υψηλή ηλιοπροστασία που διαρκεί. Προσφέρουν ενυδάτωση μακράς δράσης και ισχυρή δράση ενάντια στη φωτο- και χρονο- γήρανση. Επιπλέον, χαρίζουν μία φυσική λάμψη που κάνει τα χείλη να φαίνονται όλη την ώρα ζουμερά και ακαταμάχητα.

Face mist

Τέλος, το face mist είναι το προϊόν που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου ένα boost ενυδάτωσης. Μπορείς να το έχεις πάντα και παντού μαζί σου: στο μπάνιο, στην παραλία, ακόμα και στο γραφείο! Το face mist βοηθά στην εξάλειψη περιττών στοιχείων (σκόνη, αλάτι, κλπ) και εξισορροπεί την επιδερμίδα για να εξασφαλίσει ένα απολύτως φυσικό και ενυδατωμένο αποτέλεσμα στο πρόσωπο.

Τόνια Σωτηροπούλου: Έκοψε τα μαλλιά της αφέλειες, το αγαπημένο κούρεμα των Γαλλίδων

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης