Θες να μυρίζει το άρωμα σου όλη την ώρα; 4 tips που θα είναι σαν να ψεκάστηκες μόλις

Ευαγγελία Αλπίδου
Θες να μυρίζει το άρωμα σου όλη την ώρα; 4 tips που θα είναι σαν να ψεκάστηκες μόλις

Το μεγαλύτερο λάθος είναι να ψεκάζεις τους καρπούς και να τους τρίβεις μετά μεταξύ τους. Δες παρακάτω γιατί...

Το άρωμα είναι ένα από τα beauty items, που δε λείπoυν ποτέ από το γυναικείο νεσεσέρ. Το φοράμε σε καθημερινή βάση και αφήνει το στίγμα μας όπου σταθούμε κι όπου βρεθούμε. Είναι αυτό που αντανακλά τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας.

Ωστόσο, έχει συμβεί σε όλες μας μετά από λίγο -και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες- να μην μυρίζει το ίδιο έντονα. Τι κάνεις, λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση; Ψυχραιμία! Μάλλον κάτι κάνεις λάθος ή κάτι ΔΕΝ κάνεις καθόλου. Γι’ αυτό κι εμείς στο beauty department του queen συγκεντρώσαμε τα 4 tips που θα σε βοηθήσουν και θα παρατείνουν τη μυρωδιά του αρώματός σου μέσα στην ημέρα.

Αυτά τα χρώματα στο pedicure συνδυάζονται τέλεια με τα καλοκαιρινά σανδάλια -Και δεν είναι το μαύρο

4 tips που θα είναι σαν να ψεκάστηκες μόλις

pexels-cottonbro-4659803.jpg

Ψέκασε στα σημεία σφυγμών

Τα σημεία σφυγμού είναι θερμότερα σε σχέση με άλλα μέρη του σώματος με αποτέλεσμα να συγκρατούν το άρωμα και να το αναδύουν. Ψέκασε, δηλαδή, στους καρπούς, στο λαιμό και πίσω από τα αυτιά.

Μην τρίβεις τους καρπούς σου

Το μεγαλύτερο λάθος είναι να ψεκάζεις τους καρπούς και να τους τρίβεις μετά μεταξύ τους. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεις τη διάρκεια του αρώματος και δεν επιτρέπεις σε όλες τις νότες να αναδυθούν σωστά από το δέρμα.

Χρησιμοποίησε baby oil

Το καθαρό baby oil μετά το ντους θα ενυδατώσει βαθιά την επιδερμίδα και θα βοηθήσει το άρωμα, να εισχωρήσει μέσα στο δέρμα και θα το κάνει να μυρίζει ακόμα πιο έντονα.

Ψέκασε το άρωμα σου μετά το ντους

Ψέκασε το σώμα σου με το άρωμά σου την ώρα που βγαίνεις από το ντους. Οι πόροι σου μετά το μπάνιο είναι ανοιχτοί και θα βοηθήσουν να απορροφηθεί το άρωμα κατευθείαν.

Hair care routine: Οι καλύτερες μάσκες μαλλιών για ταλαιπωρημένες άκρες