3 tips για σαρκώδη χείλη σε χρόνο ρεκόρ - Η παγοθεραπεία είναι ένα από αυτά!

Ευαγγελία Αλπίδου
3 tips για σαρκώδη χείλη σε χρόνο ρεκόρ - Η παγοθεραπεία είναι ένα από αυτά!
Alessandro Zeno/launchmetrics.com/spotlight

Η απολέπιση θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια των χειλιών και θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο κόκκινα και σαρκώδη.

Τα μεγάλα και σαρκώδη χείλη είναι ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά που θέλουν να έχουν και προσπαθούν να αποκτήσουν οι περισσότερες γυναίκες. Και σίγουρα η πλαστική επέμβαση δεν είναι η ιδανική λύση... Γι’ αυτό δεν θα σου την προτείνω. Βέβαια, αν εσύ θες να ακολουθήσεις αυτόν τον δρόμο εγώ δεν έχω κανένα δικαίωμα να σε αποτρέψω!

Αν πάλι θες τα χείλη σου να δείχνουν μεγάλα, με φυσικό τρόπο, σου έχω τη λύση! Παρακάτω, έχω συγκεντρώσει τρία εύκολα tips που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι, τα οποία θα σου χαρίσουν ένα φυσικό, juicy εφέ σε χρόνο ρεκόρ.

Demure makeup: Primer, υγρό ρουζ και 5 ακόμα items για να πετύχεις το φθινοπωρινό makeup του TikTok

3 tips για σαρκώδη χείλη σε χρόνο ρεκόρ

Παγοθεραπεία

pexels-cottonbro-4667069.jpg

Για το συγκεκριμένο tip θα χρειαστείς ένα παγάκι. «Τρίψε» με απαλές κινήσεις σε όλη την επιφάνεια των χειλιών σου ένα παγάκι. Το κρύο θα συμπιέσει τα αιμοφόρα αγγεία, θα τα διογκώσει με αποτέλεσμα τα χείλη σου να φαίνονται πιο juicy.

Απολέπιση

pexels-polina-kovaleva-5927856.jpg

Χρησιμοποίησε ένα lip scrub και κάνε ελαφριά απολέπιση επάνω στα χείλη σου. Η απολέπιση θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια των χειλιών και θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο κόκκινα και σαρκώδη. Επιπλέον, θα νιώθεις τα χείλη σου απίστευτα λεία και απαλά.

Μάσκα χειλιών

pexels-gabby-k-6978032.jpg

Στην αγορά υπάρχουν ειδικές μάσκες χειλιών οι οποίες διαθέτουν συστατικά που χαρίζουν ένα plumping εφέ επάνω στα χείλη. Συγκεκριμένα είναι εμπλουτισμένες με υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνουν και απαλύνουν τα χείλη.

Αφού ολοκληρώσεις τα παραπάνω tips είσαι έτοιμη να προχωρήσεις στο επόμενο step, το μακιγιάζ.

Όχι μόνο το primer ή το υγρό highlighter! Στο φθινοπωρινό μακιγιάζ θες ένα προϊόν για τα φρύδια