Τέλος το κοντό καρέ για τη Δανάη Μπάρκα! Με πιο μακριά μαλλιά πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της

Ευαγγελία Αλπίδου

Εκτός από το μήκος των μαλλιών της, η Δανάη άλλαξε και το χρώμα! Δες το βίντεο με το νέο hair look της...

Όλες γνωρίζουμε ότι το bob cut είναι ένα από τα hot κουρέματα των τελευταίων χρόνων. Και αυτό γιατί, είναι κομψό, διαχρονικό και χαρίζει σε κάθε εμφάνιση φινέτσα και στιλ. Εκτός από το κλασικό κοντό καρέ που φτάνει μέχρι το πιγούνι, οι hair artists έχουν εμπνευστεί τις πιο όμορφες και ευφάνταστες παραλλαγές του. Δηλαδή, το blunt bob, το flipped bob (με τις στριφογυριστές άκρες) και το Scandi bob είναι μερικές από τις νέες εκδοχές του που ταιριάζουν σε όλες! Γι' αυτό, αν νομίζεις ότι το συγκεκριμένο hair cut δεν αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, ίσως να μην έχεις βρει το κατάλληλο για εσένα.

Μπορεί το κοντό καρέ να έχει τη δημοτικότητά του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα μακριά μαλλιά δεν είναι από μόνα τους εντυπωσιακά. Ίσα ίσα, τα μακριά και λαμπερά μαλλιά κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις. Μπορεί να απαιτούν παραπάνω περιποίηση και φροντίδα, αλλά έχουν μεγάλη ευελιξία καθώς μπορείς να επιλέξεις πολλά κα διαφορετικά χτενίσματα.

Flipped bob: Το κοντό καρέ από τα 60s είναι το κούρεμα που επιλέγουν τώρα οι stars

Και μιας και μιλάμε για μακριά μαλλιά... Η Δανάη Μπάρκα «αποχαιρέτησε» το εκρηκτικό bob cut και τοποθέτησε στα μαλλιά της extension. Τα μαλλιά της πλέον είναι μακριά μέχρι τη μέση της. Εκτός από το μήκος των μαλλιών της, η νεαρή παρουσιάστρια φρέσκαρε και το χρώμα τους. Συγκεκριμένα, η Δανάη επέλεξε μία espresso brunette απόχρωση που ταίριαξε τέλεια με τη σταρένια επιδερμίδα της.

Δες το βίντεο με τη νέα ανατρεπτική αλλαγή:

Πίσω από το νέο hair look της, κρύβεται ο ένας και μοναδικός hair artist, Νικόλας Βιλλιώτης, ο οποίος επέλεξε το ιδανικό μήκος και χρώμα για την αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού. Οι σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά είναι all time classic! Αν είσαι ήδη καστανή μπορείς να φρεσκάρεις το χρώμα των μαλλιών σου με μία πιο σκούρα ή ανοιχτή απόχρωση που θα χαρίσει στα μαλλιά σου ένα λαμπερό και λείο εφέ.

Έχεις λεπτά και άτονα μαλλιά; Όλα ξεκινούν από το λούσιμο! Δες όλα τα tips για extra όγκο

Τα κοντά μαλλιά της Δανάης πριν την αλλαγή του Νικόλα:

458386131_881497150002394_7012504040570256533_n-(2).jpg

@danai_barka

Η Δανάη Μπάρκα με πολύ κοντά μελί μαλλιά.

Η Δανάη με πολύ μακριά σκούρα μαλλιά:

458638904_841332351461532_831696582638961365_n.jpg

@danai_barka

Η Δανάη Μπάρκα με μακριά σκούρα μαλλιά μέχρι τη μέση της.

Εσένα ποιο από τα δύο hair look σου αρέσει περισσότερο;

Έχεις σπαστά μαλλιά; Αυτά είναι τα κουρέματα που θα αναδείξουν το σχήμα του προσώπου σου