Μήπως νιώθεις stressed αυτόν τον καιρό; Χρειάζεσαι ένα ντους με… χαμομήλι και γάλα βρώμης

Μήπως νιώθεις stressed αυτόν τον καιρό; Χρειάζεσαι ένα ντους με… χαμομήλι και γάλα βρώμης

Γυρνάς από το γραφείο, βγάζεις τα παπούτσια σου και τρέχεις στην ντουλάπα σου.

Παίρνεις αγκαλιά το μπουρνούζι σου, τα κεριά με άρωμα βανίλιας, πατάς «play» στο «Μαύρο καρέ κοντό» της Marseaux- οι fans ξέρουν, μπαίνεις στην αγαπημένη σου ντουζιέρα και όλα αρχίζουν με ένα ντους.

Αναζωογονητικές και φρέσκιες μυρωδιές, αίσθηση ενυδάτωσης, απαλότητας και τελικά (ίσως και) πληρότητας είναι όλα αυτά που συνθέτουν τη δική σου μοναδική εμπειρία χαλάρωσης από την άνεση του… ντους σου. Ακόμα και τις μέρες που νιώθεις ιδιαίτερα stressed, μόλις μυρίσεις το εκχύλισμα χαμομηλιού σε συνδυασμό με το γάλα βρώμης που έχεις επιλέξει να προσθέσεις στη ρουτίνα περιποίησής σου, παίρνεις μία βαθιά ανάσα και όλα μοιάζουν πιο όμορφα από πριν.

Αυτό είναι το antistress ritual σου γιατί σε κάνει να ξεφεύγεις από την έντονη καθημερινότητά σου. Ωστόσο, πόσο συχνά περιλαμβάνεται στο πρόγραμμά σου; Αν σου πήρε χρόνο να σκεφτείς, έχουμε όλους τους… Dove Advanced Care Anti-stress λόγους να σε πείσουμε να το καθιερώσεις στο daily self-care σου! Είσαι έτοιμη;

1726150578966-20454114-image003.jpg

Αγαπημένο playlist, κεριά και… antistress ritual

Απαραίτητη προϋπόθεση για ένα self-care routine είναι η θέληση να το κάνουμε πράξη, ως μία απόδειξη πως αγαπάμε τον εαυτό μας και γι’ αυτό να φροντίζουμε για την περιποίησή του. Άλλωστε, καμία δεν είναι τέλεια, ούτε πάντα ήρεμη, όμως αρκεί μία στιγμή χαλάρωσης για να βοηθήσουμε τον εαυτό μας να βρει τις ισορροπίες και τον ρυθμό του γρήγορα.

Εσύ το έχεις κάνει αυτό το βήμα, διότι έχεις ανακαλύψει το προσωπικό σου antistress ritual. Οπότε, το μόνο που μένει είναι να το εφαρμόζεις καθημερινά, διότι μόνο έτσι θα αισθανθείς την απόλυτη χαλάρωση. Αν, τώρα, ψάχνεις ένα παραπάνω κίνητρο για να αναζητάς καθημερινά μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης, η Marseaux είναι εδώ. Και όχι μόνο για να σου φτιάχνει τη διάθεση chica με το playlist που ακούς on repeat, αλλά και για να σου δείξει πώς με το antistress ritual της, διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας της, αισθάνεται ενυδατωμένη και κατευνάζει τις αισθήσεις της.

1726150596119-653139209-image005.jpg

Πώς, δηλαδή, με το αφρόλουτρο Dove Advanced Care Anti-Stress, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού και γάλα βρώμης, νιώθει την επιδερμίδα της απαλή και ενυδατωμένη 24 ώρες και απολαμβάνει τη στιγμή της… μοναδικά.

Πώς η περιποίηση του εαυτού σου γίνεται καθημερινή διαδικασία

Επομένως, αν ακολουθήσεις το παράδειγμα της Marseaux, θα καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι να σε αγαπάς και να το δείχνεις, κάνοντας την περιποίηση του εαυτού σου καθημερινή διαδικασία. Δεν χρειάζεσαι, άλλωστε, πολλά απ’ ότι κατάλαβες: Φροντίδα, καλή διάθεση και το αφρόλουτρο Dove Advanced Care Anti-Stress στο ντουλάπι σου.

1726150611680-825718851-image009.jpg

Διότι, όσον αφορά στο τελευταίο, πρόκειται να σου προσφέρει απαλή επιδερμίδα όλη την ημέρα, χάρη στα μικροσταγονίδια MicroMoisture που περιέχει, για να ενυδατώνει κάθε σημείο της επιδερμίδας σου. Επιπλέον, με πλούσιο αφρό και ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, αυτή η δερματολογικά ελεγμένη φόρμουλα είναι φτιαγμένη για να προσφέρει φυσικές για την επιδερμίδα θρεπτικές ουσίες στο σώμα σου και να ανανεώνει συνεχώς τη φυσική υγρασία του.

Και για να αισθάνεσαι καλά όταν επιλέγεις Dove, το αφρόλουτρο Advanced Care Anti-Stress, χωρίς θειικά άλατα SLES, είναι εγκεκριμένο από την PETA vegan, φτιαγμένο με 98% βιοδιασπώμενα συστατικά και συσκευασμένο σε 100% ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια.

Επομένως, απόλαυσε το νερό, τα αρωματικά κεριά σου και τις μοναδικές εμπειρίες χαλάρωσης που μπορείς να δημιουργήσεις με το αφρόλουτρο Dove Advanced Care Anti-Stress, όπως ακριβώς και η Marseaux. Μόνο έτσι, θα καταφέρεις να διώξεις το άγχος σου και τελικά να αγαπήσεις παραπάνω τον εαυτό σου. Καλή απόλαυση, λοιπόν!