Το πιο… αφρώδες «μυστικό» για να είσαι ενυδατωμένη all day

Αλήθεια, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, όταν ακούς τη λέξη «self-care»;

Αν σε ρωτούσε κανείς μερικά χρόνια πριν, μάλλον θα απαντούσες με μία εικόνα βγαλμένη από…ταινία ή με μία «ιεροτελεστία» που δεν μπορείς να ακολουθήσεις στο σπίτι. Ωστόσο, κατάλαβες τον πραγματικό ορισμό του, όταν αποφάσισες να το εντάξεις στην καθημερινότητά σου με απλές κινήσεις, δείχνοντας στον εαυτό σου την αγάπη που αξίζει.

Βλέπεις, το να σε φροντίζεις καθημερινά με κάθε τρόπο έχει μεγάλη αξία και το καταλαβαίνεις κάθε φορά που «ακούς» τις ανάγκες σου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό «δώρο» από εσένα για… εσένα και σου προσφέρει all day ενυδάτωση. Αυτό είναι που σε κάνει και… πρωταθλήτρια του self- care.

Για να διατηρήσεις αυτό το mindset, ωστόσο, ακόμα και όταν η καθημερινότητα «τρέχει» πιο γρήγορα από εσένα, πρέπει κάθε μέρα να σκέφτεσαι τι προσφέρεις σε εσένα και πώς. Να σκέφτεσαι πώς το καθημερινό σου ντους το πρωί ή το βράδυ, μετά από μία κουραστική ημέρα, μπορεί να γίνει το boost για να νιώθεις ενυδατωμένη all day long. Και θα σε βοηθήσουμε να το κάνεις πράξη. Ξεκίνα με κάτι πολύ απλό, όπως είναι για παράδειγμα το Dove Advanced Care Deeply Nourishing.

Η επιλογή που πρέπει να κάνεις για τη φροντίδα της επιδερμίδας σου

Θέλεις να είσαι όλη μέρα; Η ερώτηση είναι ρητορική. Προφανώς και θέλεις. Οπότε με ένα ζεστό ή κρύο ντους -αναλόγως τι προτιμάς- και το σωστό αφρόλουτρο, θα τα καταφέρεις. Με αυτό, άλλωστε, ξεκινάς ή τελειώνεις την ημέρα σου, αυτό μυρίζεις, αυτό σε γεμίζει ενέργεια. Απόλαυσε στο έπακρον τον χρόνο που περνάς στην ντουζιέρα σου, φόρα το μπουρνούζι σου και χαλάρωσε, όπως ακριβώς και η Γεωργία Καλτσή.

Η ίδια επιλέγει για τη φροντίδα της επιδερμίδας της το αφρόλουτρο Dove Advanced Care Deeply Nourishing. Και αυτό είναι αρκετό για να έχει ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα με πλούσια κρεμώδη υφή και υπέροχο άρωμα φρεσκάδας. Κλείσε, λοιπόν, τα μάτια σου, απόλαυσε το άρωμα του καλύτερου αφρόλουτρου Dove που δοκίμασες ποτέ, χαλάρωσε ενώ κάνεις μασάζ με τον πλούσιο αφρό του και αφέσου στην αίσθηση ενυδάτωσης και αναζωογόνησης που σου προσφέρει. Μόνο έτσι, θα αναδειχθείς «πρωταθλήτρια» του self- care, όπως η Γεωργία.

All day fresh με υπέροχο άρωμα φρεσκάδας

Ναι, «πρωταθλήτρια» του self- care, καλά διάβασες. Διότι όταν στα χέρια σου έχεις το Dove Advanced Care Deeply Nourishing, η 24ωρη αίσθηση ενυδάτωσης, η φροντίδα και η αναζωογόνηση είναι δεδομένα. Βλέπεις, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία MicroMoisture του Dove, που εναποθέτει εκατομμύρια ενυδατικά μικροσταγονίδια, τα οποία θρέφουν κάθε πτυχή της επιδερμίδας σου, διατηρώντας έτσι τη φυσική υγρασία της.

Με πλούσιο αφρό, η ήπια -δερματολογικά ελεγμένη- φόρμουλα του συγκεκριμένου αφρόλουτρου είναι φτιαγμένη με καθαριστικούς παράγοντες φυσικής προέλευσης, φυσικά για την επιδερμίδα θρεπτικά συστατικά και χωρίς θειικά άλατα SLES, καθιστώντας το απαλό για την επιδερμίδα σου και το μικροβίωμά της.

Κάνοντας πραγματικότητα αυτές τις απλές κινήσεις, θα έχεις ξεκινήσει -ή ολοκληρώσει- τη μέρα σου όπως σου αξίζει, θα έχεις χαρίσει χρόνο στον εαυτό σου και όλα ξαφνικά θα είναι πιο όμορφα και εσύ πιο ενυδατωμένη από ποτέ. Κάνε την αρχή και βάλε στο self- care routine σου το Dove Advanced Care Deeply Nourishing και όλα θα πάρουν τον δρόμο που θέλεις. Κάπως έτσι, θα αναδειχθείς σε «πρωταθλήτρια» της δικής σου ζωής. Τι περιμένεις;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης