Θέλεις ενυδάτωση, αντιγήρανση ή λάμψη; Οι τρεις οροί προσώπου clinéa είναι εδώ!

Θέλεις ενυδάτωση, αντιγήρανση ή λάμψη; Οι τρεις οροί προσώπου clinéa είναι εδώ!

Είναι ευρέως γνωστό πως ο ορός προσώπου, εκτός από εντατική περιποίηση που αφήνει την επιδερμίδα πιο «γεμάτη» με ένα plumping αποτέλεσμα, συμβάλει και στη διατήρηση της ενυδάτωσης και της λάμψης της.

Πώς; Διεισδύοντας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που αποτελεί hero συστατικό στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Όταν, μάλιστα, αυτός ο ορός προσώπου είναι αποτέλεσμα της ένωσης φύσης και επιστήμης, τότε μπορείς να είσαι σίγουρη ότι έχεις το πιο ισχυρό «όπλο» στο skincare οπλοστάσιο σου.

Ναι, καλά κατάλαβες. Αναφερόμαστε στους τρεις ορούς προσώπου clinéa με τις super συμπυκνωμένες και πρωτοποριακές φόρμουλες, που δρουν άμεσα, προκειμένου να «ξαναγεμίσουν» το δέρμα σου με ό,τι πραγματικά έχει ανάγκη. Επειδή, λοιπόν, το φθινόπωρο είναι κατεξοχήν η εποχή της ανανέωσης, τι θα έλεγες να ξεκινήσεις από το update της beauty routine σου;

Παίρνουμε τη θετική σου απάντηση ως δεδομένη και προχωράμε στην επιλογή. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να «ακούσεις» τις ανάγκες της επιδερμίδας σου και να επιλέξεις τον όρο clinéa που θα χρησιμοποιείς καθημερινά, μετά τον καθαρισμό και πριν την κρέμα ημέρας-νύχτας. Είσαι έτοιμη να πάρεις την τελική απόφαση;

Eikona4.jpg

«Γέμισμα» ρυτίδων και λεία επιδερμίδα

Είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση που βρίσκεσαι και εσύ. Μετά την καλοκαιρινή σεζόν που η επιδερμίδα μας έδειχνε λαμπερή και μαυρισμένη, το φθινόπωρο «έρχεται» να αναδείξει τα σημάδια που κάπως παραβλέπαμε. Έχουμε ξεκινήσει, ήδη, τις απαραίτητες διεργασίες για το «γέμισμα» των ρυτίδων μας και το μόνο που έχουμε να σου πούμε είναι… Collagen Bounce από clinéa.

Eikona3.jpg

Ναι, αυτός ο βελούδινος ορός, με 5% vegan κολλαγόνο και τριπεπτίδιο κολλαγόνου από φύκια, ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου του δέρματος, βοηθώντας στην αποκατάσταση του χαμένου όγκου του. Τι σημαίνει αυτό; Ότι «γεμίζει» τις ρυτίδες, αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου και βελτιώνει την ελαστικότητά του, διατηρώντας το ενυδατωμένο έως και 48 ώρες. Ό,τι, δηλαδή, έχεις ανάγκη.

Σφριγηλότατα και ενυδάτωση στο επίκεντρο

Είναι ίσως το πιο δημοφιλές οξύ στον beauty κόσμο και ανάμεσα στα συστατικά που οι δερματολόγοι θεωρούν απαραίτητα σε κάθε ρουτίνα φροντίδας. Ο λόγος για το υαλουρονικό οξύ και τον όρο προσώπου Hyaluronic Water Bomb από clinéa.

Eikona2.jpg

Πρόκειται για ένα συμπυκνωμένο ενυδατικό booster που «ξεδιψάει» και αναζωογονεί την επιδερμίδα, προσφέροντάς της ενυδάτωση και καταπραϋντική φροντίδα. Χάρη στο 5% σύμπλοκο υαλουρονικού οξέος που περιέχει, διεισδύει γρήγορα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ενώ σχηματίζει ένα προστατευτικό πυκνό φιλμ που «μπλοκάρει» την απώλεια νερού από το δέρμα. Παράλληλα, λόγω της περιεκτικότητάς του σε αντιοξειδωτικό έλαιο CBD αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Λάμψη και αντιγήρανση με ένα μόνο serum

Ας είμαστε ειλικρινείς όλες οι γυναίκες θέλουμε ένα πιο φωτεινό δέρμα απαλλαγμένο από ρυτίδες και αναζητούμε τον τρόπο που θα επαναφέρουμε τη νεανική όψη στην επιδερμίδα μας.

Αυτήν την ανάγκη έρχεται να καλύψει με τον πιο ιδανικό τρόπο το Bio- Retinol Reset Serum του clinéa. Γιατί με την πανίσχυρη 2% νιασιναμίδη, βοηθά στην εξισορρόπηση του ανομοιόμορφου τόνου της επιδερμίδας και βελτιώνει την ελαστικότητά της, με αποτέλεσμα να της χαρίζει ένα πιο φωτεινό και απαλλαγμένο από ρυτίδες vibe. Ενώ, χάρη στην περιεκτικότητα του σε 1% bakuchiol -τη φυσική εναλλακτική ρετινόλης, έχει αντιγηραντική δράση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας χωρίς περιορισμούς.

Eikona1.jpg

Η επιδερμίδα σου «μιλάει» και μόνο αν ακούσεις πραγματικά τι σου ζητάει, θα μπορέσεις να της προσφέρεις ενυδάτωση, αντιγήρανση και λάμψη. Τα υπόλοιπα άφησέ τα στο clinéa. Διότι, το clean beauty brand συνδυάζει την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης και καινοτομεί με τρεις επαναστατικούς ορούς προσώπου που σίγουρα, θα γίνουν μέρος του skincare σου. Αρκεί να επιλέξεις τον κατάλληλο για τις δικές σου ανάγκες!

Ανακάλυψε τους ενισχυμένους ορούς προσώπου clinéa στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και μάθε περισσότερα στο www.clineacosmetics.com.

#refill_goodness #refill_care

DPG Network